Horoskop Frida.se

Horoskop vecka 22 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 22, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Ditt kompetenta sätt att ta dig an även trista uppdrag impar på andra och du får mycket beröm. Du har kul ihop med andra på lediga stunder och inga mörka moln verkar hota dina kompisrelationer. Amor gör dig till en kärleksmagnet. Var inte rädd för att gå vidare och utveckla fasta relationer eller knoppande romanser. Du har alla chanser att lyckas.

En god gärning kan bli början på en långvarig vänskap.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det verkar som om du får en hel del frihet – utnyttja detta till något vettigt och gör sådant som får dig att må bra. Kompisarna betyder mycket för dig och ni inspirerar varandra att hitta på roliga tidsfördriv på fritiden. Planeternas påverkan ger dig en realistisk inställning till kärleken. Du lever i nuet och njuter av alla romantiska stunder.

Var inte långsint – ta emot hjälp av en som vill dig väl.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

 

Mycket tyder på att du tar tag i en situation som andra helst undviker och det ser som om du lyckas på ett mycket bra sätt. Ett spontant möte med en trevlig person kan leda till att du får en ny kompis. Du får en present som gör dig lycklig. Planeternas position gynnar kärleken. Fasta relationer blir ännu hetare och singeln kan träffa en goding.

 Stå för dina åsikter – du har fler som står på din sida än du anar.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du tycks få välförtjänt framgång, men det är förstås viktigt att du fortsätter att vara flitig och att du gör ditt bästa. En rolig överraskning ger en kompisrelation en knuff åt rätt håll. På det romantiska planet tycks allt flyta på som det ska för dig som är upptagen. Mycket tyder på att singeln får kontakt med en person som du länge drömt om.

Dissa inte en idé från familjen – den är bättre än du tror.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Håll fast vid det du tror på och protestera mot orättvisor. Du försvarar dig lätt mot alla som har andra meningar. Om en kompis har varit avvaktande, så blir hen som vanligt igen. Ett oväntad hälsning gör dig jätteglad. Tack vare din entusiasm och ditt livliga temperament ser kärleksmöjligheterna för både upptagna och fria lejon väldigt goda ut.

Något du längtat efter kan äntligen blir verklighet.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Du tycks komma bäst till din rätt om du får syssla med både teoretiska och praktiska uppgifter. Har du en massa överskottsenergi är det jättebra att motionera utomhus med några vänner på fritiden. Gå inte omkring och grubbla på en kärleksfråga. Planeternas position spår att kärlekschanserna ser goda ut och att du inte ska oroa dig för konkurrens.

Dra dig ur negativa vänskapsrelationer som inte ger något

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Stjärnorna ökar din känsla för noggrannhet och uthållighet och detta kommer väl till pass när du, och de du jobbar med, ska avsluta viktiga uppgifter. På fritiden känner du dig utåtriktad och kompisarna gillar din positiva utstrålning. Det är klokt att vara försiktig i romantiska sammanhang, så att du inte gör något som du får samvetskval för.

Spontana infall kan blåsa liv i den gråaste av vardagar.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Planeternas position gör dig sugen på att lära dig nya kunskaper och du koncentrerar dig på rätt saker. Mycket tyder på att det är dags att ta tag i ett litet familjedilemma, innan det växer sig till ett stort problem. Din crush skickar sexiga signaler till dig som är singel. Du som är upptagen känner att ert förhållande är i bra balans.

Snälla ord och handlingar ger massor av godhet tillbaka.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Mycket tyder på att det är dags att presentera ett projekt som du lagt ner mycket jobb på. Räkna med överraskade miner och beröm. Ihop med kompisarna kan du vara dig själv och ni trivs jättebra ihop. När det gäller kärlek ska du förstås inte nöja dig med att bara sväva bort i rosenröda drömmar. Satsa på verklig romantik och ta egna initiativ.

Ta vara på en chans att lära känna en trevlig person.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

En person som du ogillat gör helt oväntat något som hjälper dig. Kanske dags att ge hen en chans och vara öppen för nya idéer. Du får en trevlig överraskning från någon som betyder mycket för dig. Din kärleksprognos ser god ut. Du som är upptagen har det bra ihop med din älskling när ni ses. Singeln kan träffa en goding tack vare bekantas bekanta. 

Ett klokt beslut kan öka din cred hos viktiga personer.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det verkar som om du får ett nytt och spännande mål att sikta mot. Om du satsar hårt och tar egna initiativ, har du stora chanser att lyckas. En vän berättar något som ökar din tillgivenhet för hen. Du har kontroll över kärlekslivet. Om du har en fast partner, så funkar relationen bra. Om du är singel, så tycks du få kontakt med din crush.

Personliga framgångar i sikte! Håll stadig kurs framåt.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Tack vare din vänliga natur kommer du ovanligt bra överens med betydelsefulla personer i din omgivning. Och det kan du förstås dra nytta av. Dina vänner uppskattar också din sympatiska attityd och de hänger jättegärna med dig. Om du stöter på kärlekshinder, så deppa inte över det. Du lyckas säkert bättre om du använder en ny och listig taktik.

Med hjälp av nya krafter fixar du en oväntad utmaning.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din sommar 2020

Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli