Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 22 2019 – så blir din vecka!

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du tycks ha lätt för att lära i skolan, det är ändå viktigt att du anstränger dig och inte tar framgångarna för givna. En rolig överraskning ger en kompisrelation en knuff åt rätt håll. På det romantiska planet tycks allt vara som det ska för dig som är upptagen. Mycket tyder på att du som är fri får mycket uppmärksamhet från en spännande person.

Dissa inte en idé genast – utan ta dig en funderare.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Mycket tyder på att du tar tag i ett problem i skolan och det ser ut som att du lyckas lösa det på ett mycket bra sätt. Ett spontant möte med en trevlig person kan leda till att du får en ny kompis. Du har en optimistisk inställning till kärleken och tack vare detta har du förmågan att ta egna initiativ och att skapa romantiska vibbar omkring dig.

Stå på dig – du har större inflytande på andra än du anar.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

 

Det verkar som om du får en hel del frihet i plugget – utnyttja detta till något bra och släpp fram din fantasi. Kompisarna betyder mycket för dig. Ni inspirerar varandra att hitta på roliga tidsfördriv. En fest blir jättetrevlig. Planeternas påverkan ger dig en förståndig inställning till kärleken. Du njuter av nuet och det får dig att må bra.

Var inte långsint – ta emot hjälp av en som vill dig väl.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det är dags att redovisa projekt i skolan som du jobbat med ett tag. Räkna med beundrande miner och beröm. Ihop med kompisarna kan du vara dig själv och ni trivs jättebra ihop. När det gäller kärleken är det viktigt att du inte svävar bort i rosenröda drömmar. Tänker du realistiskt, är det lättare att matcha ditt romantiska mål med verkligheten.

Ta vara på en chans att lära känna en omtyckt person.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Att vara noggrann och uthållig är inte alltid så lätt. Men de här egenskaperna är viktiga när du ska slutföra viktiga uppgifter innan skolan slutar. På fritiden känner du dig glad och kompisarna dras till din positiva utstrålning. Det är klokt att ta det lugnt med kärleken, så att du inte säger eller gör något som du sedan får samvetskval för.

Spontana infall kan blåsa liv i gamla kompisrelationer.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

I skolan kommer du bäst till din rätt om du får ägna dig åt både teoretiska och praktiska uppgifter. Har du en massa överskottsenergi är det toppenbra att träna och motionera med kompisarna på fritiden. Gå inte omkring och grubbla på en kärleksfråga i tysthet. Tala ut med den det gäller och se till att personen äntligen fattar vad det handlar om.

Att bryta mönster och släppa loss fantasin gör dig lycklig.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Stå upp för det du tror på i skolan, du försvarar dig lätt mot de som tycker annorlunda. Om en kompis har varit krånglig, så blir hen som vanligt igen och är öppen och schysst. Efterlängtad information gör dig lättad. Planeternas position i kombination med din sexiga charm, gör att kärleksmöjligheterna för både upptagna och fria vågar ser goda ut.

Något du längtat efter kan äntligen blir verklighet.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

 

Ditt smarta sätt att lösa krångliga uppgifter i skolan imponerar på omgivningen och kan ge dig hög status. Du har kul ihop med polarna och inga mörka moln vid horisonten hotar dina kompisrelationer. Du verkar bli en vinnare i kärlek. Var inte rädd för att gå vidare och utveckla fasta förhållanden eller nya romanser. Du har alla chanser att lyckas.

Om du hjälper en utsatt kompis, får du en vän för livet.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Planeternas position för dig energisk i skolan, satsa på att koncentrera dig på rätt saker i plugget. Mycket tyder på att det är dags för dig att ta tag i en grej hemma, innan det växer till ett stort problem. En goding skickar sexiga signaler till dig som är singel. Du som är upptagen känner att er relation är i balans, ingen slåss om övertaget.

Du får uppskattning och kärlek – var generös tillbaka.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

 

En lärare som du inte gillat särskilt mycket, gör plötsligt något bra. Kanske dags att ge hen en chans? Du får en trevlig överraskning från personer som står dig nära. Veckan blir aktiv och kärleken kan komma i kläm. Du som är upptagen har det fint ihop med din vän, när ni väl ses. Singeln har chans att möta en goding när du är ute med kompisarna.

Ett klokt beslut kan stärka din ställning på fritiden.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Du tycks sikta mot ett nytt mål i skolan. Och om du satsar hårt i slutspurten har du stora chanser att nå dit du vill. En kompis berättar något för dig, som väcker sympati och får dig att se på hen med nya ögon. Du har koll på kärlekslivet. Om du har en fast partner, så funkar det bra mellan er. Om du är fri, verkar du kunna få den du tänker på.

Var självsäker och seriös – så tar andra dig på allvar.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Stjärnorna stärker dina sociala talanger och du kommer ovanligt bra överens med alla i skolan. Det ska du förstås utnyttja om det är något särskilt du vill ha i plugget. Din charm gör att många vill umgås med dig och du är en tillgång på alla fester. Om kärlekslivet inte blir som du har tänkt dig, så var flexibel och tänk ut en ny, listig taktik.

Med hjälp av oanade krafter fixar du en stressig utmaning.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Därför bråkar du och din partner – enligt ditt stjärntecken

Så kommer du dejta 2019 enligt ditt stjärntecken