Hur blir vecka 21, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 21 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 21, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 15 2021 för väduren

Du får en chans att i skolan att visa att något du velat göra inte bara är fantasier utan går att genomföra på riktigt. Din skicklighet i en fritidsaktivitet ökar. Ibland kan du tro att vissa bekanta inte accepterar den du älskar. Även om det skulle vara så, spelar ju inte det så stor roll. Huvudsaken är att du själv är säker på dina heta känslor.

Du lyckas bra med det mesta när du är glad och utvilad.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 15 2021 för oxen

Stjärnorna spår att det blir en rolig vecka. Det mesta i skolan är avklarat och du kan ta det lugnare. En populär person söker kontakt med dig och det stärker din självkänsla. Större delen av perioden tycks bli romantisk. Både fria och upptagna oxar har lätt för att uttrycka uppriktiga känslor och det ger kärlekslivet en stabil grund att stå på.

Var lojal mot en vän och visa att du inte tror på rykten.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 15 2021 för tvillingarna

Stjärnorna ger dig energi och det lilla arbete som är kvar i skolan går snabbt. Men det är fritiden och kompisarna som du brinner för. Du och dina vänner tycks få möjlighet att förverkliga roliga planer innan sommarlovet. Du som är upptagen känner att ert förhållande får ny glöd. Singeln upptäcker en viss person som är värd att ägna lite extra tid åt.

Allt är möjligt om du tror på det tillräckligt mycket.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 15 2021 för kräftan

Mycket tyder på att du har tur i början av veckan, men du måste bjuda till lite själv också för att medvinden ska hålla i sig. Skoldagarna blir lättsamma och du har jätteroligt ihop med klasskompisarna. Planeternas position ger dig romantiska fördelar och ditt kärleksliv verkar bli lyckosamt. Var beredd på att det kan inträffa förvånande saker.

Låt inte gamla fördomar få dig att tappa omdömet.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 15 2021 för lejonet

Det tycks vara en hel del roliga saker på gång i skolan och det verkar som att andra lyssnar på dig när ni planerar inför avslutningen. Promenader eller cykelturer ihop med kompisarna, stärker er gemenskap och får dig att må bra. Inga kärleksproblem är för stora för att lösas. Finns viljan, går det alltid att hitta vägar till ömsesidig förståelse.

Var gärna bestämd, men låt inte dina principer styra jämt.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 15 2021 för jungfrun

Undvik sura personer som klagar på skolan. Häng med positiva klasskompisar, så blir de sista veckorna innan avslutningen jätteroliga. Eftersom kraven i plugget minskar, tycks du få mer tid att ägna dig åt trevliga intressen och att hänga med vännerna. Stjärnornas spår att kärlekslivet blir lyckat, speciellt om du släpper fram dina heta känslor.

Oroa dig inte över ett misstag som ingen annan bryr sig om.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 15 2021 för vågen

Ser du till att fånga tillfället i flykten, får du en unik chans göra något bra i skolan som du tidigare bara kunnat fantisera om. Kompisarna tycker att det är mysigt att umgås med dig eftersom du är förstående och ger alla utrymme att vara sig själva. Underskatta inte din förmåga att skapa en romantiskt stämning. Friskt vågat är hälften vunnet.

Framhäv dina talanger och dölj dina svagare sidor.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 15 2021 för skorpionen

Du har koll på allt som är viktigt i skolan och du har lagt en stabil grund till dina studier i höst. Du kan hamna i en situation på fritiden där du måste ta ett beslut som inte alla uppskattar. Trösta dig med att man inte alltid kan vara alla till lags. Du får en romantisk invit som ger dig nya perspektiv och öppnar dörren för fina möjligheter.

Ge en viss bekant chansen att visa sina positiva sidor.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 15 2021 för skytten

Om du arrangerar en aktivitet i skolan, så glöm inte bort en person som ofta hamnar utanför. Du lär känna en inflytelserik grupp på fritiden och den kontakten kan bli värdefull. Stjärnorna ökar den ömsesidiga förståelsen mellan dig och din partner/flirt i viktiga kärleksfrågor. Varken singlar eller upptagna behöver kompromissa med sina känslor.

Även goda idéer mår bra av att utvecklas i lugn takt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 15 2021 för stenbocken

Någon i skolan berättar om ett spännande upplägg inför framtida studier som du inte har tänkt på tidigare. Kanske något att lägga på minnet? Om en kompis verkar lite ledsen så piggar du upp hen med gulliga ord och uppriktig vänskap. Singeln hittar en smart genväg till kärleken. Du som är upptagen har en älskling som alltid ställer upp för dig.

Njut av stunden och bekymra dig inte över framtiden.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 15 2021 för vattumannen

Stjärnornas påverkan ger dig guldläge i skolan och du som visat framfötterna den senaste tiden blir en vinnare. Det tycks dra ihop sig till en förhandling i familjen. Att resonera lugnt och sansat är bästa sättet att få det du vill ha. Äkta kärlek är a och o just nu. Singeln tycks få kontakt med en seriös snygging. Och fasta relationer känns trygga.

Samarbete med andra gör dig både glad och framgångsrik.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 15 2021 för fiskarna

Det kan inträffa något oväntat i skolan. Allt går dock bra om du gillar läget och inte bråkar om sådant som du ändå inte kan påverka. Du har många vänner omkring dig som gärna vill hänga med dig, eftersom du är både rolig och sympatisk. Det verkar som om singeln får ett romantiskt genombrott. Du som är upptagen betyder jättemycket för din älskling.

En utmaning lockar fram dolda talanger.

Horoskop vecka 15 2021 för vågen
Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Då ska ni göra slut – enligt astrologin
Ditt stjärntecken avslöjar dina sämsta sidor