Horoskop Frida.se

Horoskop vecka 21 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 21, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det verkar som om du får en knuff framåt och kan gå vidare med en svår uppgift du brottats med ett tag. Av hänsyn till en kompis tycks du hålla tyst om en sak, för att inte hen ska bli upprörd. Å andra sidan tycker nog hen att det är bättre om du är rak och uppriktig. Någon som velat hit och dit, verkar äntligen visa sin kärlek till dig på allvar.

Lägg gammalt strul bakom dig och tänk i glada banor.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Nu tycks du få utlopp för dina speciella förmågor och det ger både dig och andra i din omgivning fina fördelar. En kompis överraskar dig med den perfekta presenten. En stor del av din tillvaro kretsar kring en skapande verksamhet som fångat ditt intresse. Det verkar som om framförallt helgen blir väldigt romantisk om du ger kärleken en chans.

Äntligen kan du släppa fram mer av din personlighet.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det verkar som om du kan göra dina uppgifter på ett sätt som passar dig, utan att jämt anpassa dig till andra. Ett löst rykte tycks göra dig förvirrad. Det klokaste är att du avvaktar tills du får veta vad som är sanning och vad som är lögn. Hittar du på något annorlunda en kväll, blir den lyckad. Skynda inte på kärleken, låt den växa fram sakta.

Var inte rädd för att göra misstag – ingen är ju felfri

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Även om du gillar att hålla ett högt tempo, är det förnuftigt att även ha koll på små detaljer, men viktiga detaljer. Att hänga med dina närmaste kompisar ger dig jättemycket glädje och ni tycks hitta på något extra roligt tillsammans. Mycket tyder på att du som är singel blir härligt förälskad. Den upptagna kräftan har en kärleksfull älskling.

Så länge du siktar mot dina drömmar är du på rätt väg.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du tycks bubbla över av goda förslag, men det är svårt att förverkliga alla. Det smartaste är att koncentrera dig på de bästa idéerna, de som kan sjösättas nu. Planeternas påverkan gör dig nyfiken och utåtriktad och det kan leda till att du lär känna en bekant lite bättre. Ett oplanerat möte med förälskelse från förr kan väcka motstridiga känslor.

Satsa tid och energi på personer som är viktiga för dig.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Var inte rädd för diskussioner. Ett hetsigt, men givande meningsbyte får dig att upptäcka andra sätt att ta in kunskaper och ger nya infallsvinklar på viktiga uppgifter. Mycket tyder på att du och dina vänner möter en annan grupp, som ni klickar superbra ihop med. Det verkar som om Amors pilar träffar rätt och väcker din kärlekslängtan på allvar.

Hårt arbete kan ge snabba resultat.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Under den kommande veckan handlar det mycket om samverkan och lagarbete. Ensam är inte stark, men tillsammans med andra kan du uträtta storverk. På fritiden dras du extra mycket till en kompis som delar din upptäckarlust och ni får jätteroligt ihop. Singeln är på flirtigt humör och charmar de flesta. Den upptagna vågen känner sig som nyförälskad.

Tala ut om jobbiga saker  – goda samtal rensar luften.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Mycket tyder på att du har lätt för att ta egna initiativ. Fokusera på dig själv och dina uppgifter och låt dig inte störas av onödiga saker runt omkring. Akta dig för att dela hemlisar med personer som du inte känner väl. Ett annorlunda inslag i helgen blir trevligt. Det verkar som om du får ett romantiskt förslag som du inte kan tacka nej till.

Låt inte ditt heta temperament ta över i ett känsligt läge.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Veckan tycks bli hyfsat lugn och du kan hålla ett jämt tempo, utan att stressa. Det verkar som om du vill prata ut om något viktigt ihop med dina kompisar. Var inte rädd för att göra bort dig om du lättar ditt hjärta. Dina vänner bär troligen på liknande tankar. En vänskapsrelation kan övergå i fin kärlek. Fasta förhållanden tycks vara i balans.

 Goda alternativ dyker upp om du tar emot nya intryck.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Planeterna får ditt självförtroende att växa och du inser äntligen att du kan mycket mer än du tror inom ett visst ämne. Bli inte irriterad om en familjemedlem lägger sig i. Hen är omtänksam och vill bara hjälpa till på bästa sätt. Mycket tyder på att du hamnar i en lite speciell kärlekssituation. Allt går dock bra om du hittar de rätta orden.

Om du lyssnar på ditt samvete hittar du sanningen.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Roliga saker runt omkring dig kan göra dig splittrad och ofokuserad. Stjärnornas tips är att du lägger upp en realistisk plan, skriver listor på det du måste göra och gör de viktigaste uppgifterna först. Det verkar som om du har missbedömt en bekant. Hen har fler goda sidor än du trodde från början. Jämlik kärlek där båda tar ansvar, funkar bäst.

Snart kommer en vändpunkt som skapar fart och fläkt.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Stjärnorna tipsar att du ska ta dig själv och dina möjligheter på största allvar. Så ta vara på alla utmärkta chanser som kommer i din väg. Du undviker trubbel om du står emot en kompis som frestar med något som egentligen inte är din grej. Singeln får en komplimang som väcker hopp. Och du som är upptagen har en partner som bara har ögon för dig.

Stå stadigt och ta ditt ansvar om det stormar omkring dig.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli