Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 21 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du får chansen att glänsa i skolan och både lärare och klasskompisar lägger märke till dig. Mycket tyder på att du får ökat ansvar på fritiden. Samtidigt som det kräver mer tid av dig, så känns det också väldigt givande. Gå inte omkring och fundera över gamla kärleksmisstag. Släpp sådant som har hänt och titta framåt mot nya romantiska erövringar.

En nyttig upplevelse kan rensa bort fåniga fördomar.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Du har allt att vinna på att välja nya inriktningar i skolan, även om det känns pirrigt. Om det skulle bli tjafsigt mellan dig och en kompis, så se till att reda ut bråket innan det växer sig större. Mycket tyder på att du blir mer medveten om vad du vill och vad du känner, när det gäller kärlek. Det är jättebra. Sätt ner foten och ta kontroll.

Var beredd på omtumlande och roliga händelser.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det tycks passa bra att ta kontakt med trevliga personer i skolan som du länge velat lära känna. Även på fritiden är det är helt rätt att gå utanför din trygga zon och göra olika saker. En oväntad present gör dig glad. Amor ger dig vind i seglen. Singeln ska passa på att flirta mycket. Du som är upptagen bör ge din älskling extra uppmärksamhet.

Att vara extra uthållig leder dig närmare dina drömmar.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det verkar som om förändringar i skolan gör att du tvingas tänka ut nya, smarta lösningar. Å andra sidorna gör planeternas påverkan dig extra kreativ, så det kommer att gå bra. Alla tecken pekar på att det är perfekt läge för att lägga tid på relationer, både vänskapliga och romantiska. Var framåt när det gäller vänner, älsklingar och flirtisar.

Bjud på dig själv och ta för dig av alla möjligheter.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du får mycket uträttat i skolan om du koncentrerar dig på en sak i taget och avslutar den innan du påbörjar en ny uppgift. Det händer saker i familjen som tar en hel del av din tid. Samtidigt mår du bra av att umgås mer än vanligt med dem där hemma. Stjärnornas påverkan ger balans i kärlekslivet. Du har koll på romantiken och känner ingen stress.

Smartare planering kan minska alla jobbiga krav på dig.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det verkar som om allt som handlar om kommunikation är din grej. Ägna därför lite extra tid åt att skriva och diskutera i skolan. Att du har lätt för att uttrycka dig, gynnar också dina kompisrelationer. Om du behöver prata om en viktig sak med en polare, så passa på nu. Amor ökar din charmfaktor – men se upp så att du inte gör någon svartsjuk.

Ta ansvar – men bara över sådant du själv kan styra över.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Det verkar som om du trivs bra i skolan, du lever upp till lärarnas krav och får fin uppmärksamhet för det du presterar. Eftersom plugget tar mycket av din kraft, är det klokt att chilla på fritiden. Drömmer du om ett kärleksäventyr? Kanske går din önskan i uppfyllelse just den här veckan. Var uppmärksam på romantiska signaler från omgivningen.

Följ ditt samvete och låt dig inte påverkas av grupptryck.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det är en bra vecka för att ta en chans i plugget. Den som vågar den vinner. Mycket tyder på att du står inför en utmaning på fritiden. Men oroa dig inte, anstränger du dig ordentligt, kommer det att ge fina resultat. Romantiken tycks vara en viktig bit i ditt liv just nu. Och du – positiva kärlekserfarenheter från förr – kan hjälpa dig framåt.

Glädje smittar av sig – så möt världen med ett leende.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Har du frågor om dina studier? Det finns flera kloka vuxna i skolan som gärna hjälper dig, så prata med dem. De kommer garanterat att ge dig snabba och ärliga svar. Mycket tyder på att ditt behov av att vara självständig ökar. Om du visar dina närmaste att du kan ta ansvar, så kanske du får mer frihet. Ditt kärleksliv tycks gå in i en djupare fas. 

Räkna med framgång om du utvecklar dina starka sidor.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Det är en bra tid för att planera i plugget inför framtiden. Tänk noga igenom vilka dina styrkor och talanger är och försök att matcha studierna efter vad som passar dig bäst. Det verkar som om du träffar en trevlig person som kanske kan bli en fin kompis. Planeternas position gynnar den romantiska delen i din tillvaro och ger goda kärlekschanser.

Tro på dig själv och stäng av negativa funderingar.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Stjärnorna ger dig energi att satsa på ett ämne i skolan som du är intresserad av. Och det är en perfekt vecka att lära sig saker och ting på djupet i plugget. På fritiden handlar det mycket om olika typer av relationer. Du hinner umgås mycket med dina kompisar och det finns också tid över för kärlek. En viss sötnos är mycket intresserad av dig.

Arbeta förnuftigt – sänk tempot och gör en sak i taget.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Veckan får en rolig start i skolan tack vare en trevlig lärare. Om du delar med dig av dina idéer i plugget, får du beröm. Planeternas position gör dig utåtriktad och du trivs ihop med polarna. Samtidigt är det ok att vara ensam ibland och koppla av med en bok. När det handlar om kärlek passar du bra ihop med de som är födda i Stenbockens tecken.

Ägna dig åt dina intressen  och var snäll mot dig själv.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Så kommer du dejta 2019 – enligt ditt stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Spotify släppte spellistor baserade på ditt horoskop