Hur blir vecka 20, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 20 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 20, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 20 2021 för väduren

En aktivitet i skolan blir av trots allt och det ökar trivseln och gemenskapen. Mycket tyder på att du gör ett litet uppror mot en del krav som ställs på dig. Du visar vänligt, men bestämt att du själv vill bestämma över vissa delar i tillvaron. Oväntad romantik tycks liva upp singelns kärleksliv. Du som är upptagen får en fin kärleksförklaring.

Ge dig inte om du vet att du har rättvisan på din sida.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 20 2021 för oxen

Stjärnorna spår att det kan hända många bra saker i skolan som både stärker din position och underlättar studierna. På fritiden är du utomhus så mycket som möjligt, gärna tillsammans med de närmaste polarna. En släkting övertalar dig att följa med på en aktivitet som blir mycket roligare än väntat. Amors påverkan ger dig en seriös syn på kärleken.

Livet leker - även om det inte allt går som du tänkt dig.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 20 2021 för tvillingarna

Ditt schema inför veckan tycks vara fulltecknat både i skolan och på fritiden. Och med en god planering och envishet från din sida kan du pricka av punkt efter punkt på din långa lista med saker som ska göras. Du verkar ha en efterlängtad grej på gång med kompisarna i helgen. Om du ger efter för dina heta känslor, blir det en romantiskt fullträff.

Resultatet av en modig handling får dig att må jättebra

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 20 2021 för kräftan

Mycket tyder på att det kommer att krävas en hel del av dig. Vill du få det som du vill, måste du vara riktigt envis. Du blir mycket engagerad av en särskild sak i skolan, vilket förvånar alla, inklusive dig själv. Det verkar cirkulera ett rykte om en kompis. Kolla om det är sant, innan du tar ställning. Veckan får ett romantiskt skimmer över sig.

Häng med härliga personer och var redo för fullt ös.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 20 2021 för lejonet

Mycket tyder på att du vinner en seger i skolan och att andra blir imponerade av din ambitiösa stil. Eftersom studierna är krävande, är det viktigt att du gör roliga och avkopplande saker på fritiden och umgås med trevliga personer som ger dig positiv energi. Ett djupt samtal om en romantisk fråga, rensar luften och ger kärleken en knuff framåt.

Att vara väl förberedd är nyckeln till goda resultat.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 20 2021 för jungfrun

Mycket handlar om att ladda inför slutspurten i skolan och satsa på rätt saker. Det kan dyka upp fallgropar, men är du klok och försiktig undviker du alla svårigheter utan problem. Planeternas position tyder på att fritiden kan bli lite festligare än vanligt. Fram emot helgen händer något ganska underbart som ger veckan en romantisk avslutning.

Säg ja till en eftertraktad sak innan andra hinner före.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 20 2021 för vågen

Mycket tyder på att du får ett glädjande besked i skolan. Och det motiverar dig att lösa en uppgift, som du tidigare har undvikit. Veckan blir aktiv på många sätt, så ladda batterierna när du är ledig. Det verkar som om en kompis drar sig undan ert gäng. Visa att du bryr dig och kolla att allt står rätt till. Ditt kärleksliv tycks vara i balans.

Bryt gamla mönster som hindrar din fantasi att blomstra.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 20 2021 för skorpionen

Stjärnorna spår att det blir en vecka helt i din smak. Du får gjort det mesta av det du planerat och saker som är på gång tycks utvecklas i rätt riktning. En ny bekantskap verkar lovande och det känns jätteroligt att hänga med hen. Mycket tyder på att din romantiska natur förstärks och kärlekslivet stimuleras ännu mer om du tar egna initiativ.

Ingen idé att grubbla över saker du inte kan påverka.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 20 2021 för skytten

Mycket pekar på att du gör mycket nytta under veckan, speciellt om du samarbetar med likasinnade kompisar. Och det bästa av allt är att du får bevis för att dina studier faktiskt är betydelsefulla. Om du lägger ner energi på att piffa till det hemma, ger det snabbt goda resultat. Du tycks få veta något som stärker din kärlek till en viss person.

Lyssna noga och var förstående om en vän behöver prata ut.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 20 2021 för stenbocken

Veckan lämpar sig superbra för praktiska uppgifter och att avsluta olika projekt i skolan. Du tycks vara på ett strålande humör och eftersom du generöst delar med dig av din charm är du en eftertraktad kompis att umgås med. Romantiken påverkas också fint av den positiva atmosfären runt dig. Släpp fram dina heta känslor och säg ja till kärleken.

Var tacksam och glad över att just du är den du är.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 20 2021 för vattumannen

Planeternas goda påverkan ger dig förmågan att vara på rätt plats vid rätt tid. Så ta för dig av de chanser som erbjuds. En viktig upptäckt tycks gynna dina studier. Du planerar din lediga tid på ett klokt sätt och tar tag i saker du inte hunnit med tidigare. Slutet på veckan ser ut att bli en lyckad kombination av kompishäng och mysig kärlek.

Goda krafter får dig att ta ett stort kliv framåt.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 20 2021 för fiskarna

Det verkar finnas en särskild styrka i ditt tecken just nu som gör dig ansvarsfull och redo att säga ja till ett hedrande uppdrag. Studierna känns inte betungande och en lättsam stämning råder i skolan. Mycket tyder på att du lär känna en person som du inte lyckats få grepp om tidigare. Amors inflytande kan få en romantisk önskan att förverkligas.

Bättre en uppriktig sanning än en inställsam lögn.

Relaterade artiklar
Horoskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Månadshoroskop – Så blir maj 2021 för ditt stjärntecken
Ditt stjärntecken avslöjar dina sämsta sidor