Horoskop Frida.se

Horoskop vecka 20 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 20, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Planeternas position kan orsaka oordning i tillvaron. Du kanske blir tvungen att avstyra vissa planer och tänka om. Å andra sidan kan detta leda till ett ännu bättre resultat på längre sikt. Närheten och gemenskapen med kompisarna och familjen ger dig harmoni. En romantisk överraskning gör dig ganska förvånad, men lycklig, och du känner dig uppvaktad. 

Din självkännedom ökar i djupa diskussioner med andra.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Du tycks vara på gott humör. Det får dig att blomma upp och ta plats i flera viktiga sammanhang. Mycket tyder på att du under veckan tar ett beslut som kan påverka din närmaste framtid på ett väldigt bra sätt. Amor gör dig målmedveten och du har koll på kärleken. Singeln kan stöta ihop med en goding från förr. Nu kan dina chanser ha ökat avsevärt.

Vidga dina vyer och lär dig mer om det som intresserar dig.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Veckan tycks få en oväntad start, då något du trodde skulle bli inställt mycket väl går att genomföra. En kompis visar att hen verkligen är lojal och pålitlig. Det dyker upp en frestande möjlighet på fritiden. Kanske är detta något som passar dig perfekt. Du som är upptagen känner stark gemenskap med din älskling. En flirt hör av sig till singeln.

Nya mål får dig att blicka framåt och släppa det gamla.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du tycks trivas bäst när du samarbetar med andra, eftersom du då får utlopp för ditt omtänksamma sätt. Du inser att något du sysslar med på fritiden, bör förfinas ännu mer, innan du visar upp det för andra. Mycket tyder på att du oroat dig en hel del för en kärleksfråga. Nu visar det sig att det inte alls är något att bekymra sig över. Allt är ok.

Säg ja till utmaningar som utvecklar dig som person.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Den du minst anar hjälper dig på ett bra vis att lösa en uppgift. Det finns inga enkla sätt att säga det du vill när det gäller en kompisgrej. Stjärnorna spår att det kommer att gå utmärkt om du tar tjuren vid hornen och talar fritt ur hjärtat. Du tycks känna dig på romantiskt humör och om du sträcker ut en hand, får du massor av kärlek tillbaka.

Skapa naturliga rutiner som underlättar din vardag.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Mycket tyder på att du får en god idé. För att genomföra din plan, krävs det stöd av andra. Berätta vad du vill uppnå, det finns många som tycker som du. Ett samtal med en släkting visar att hen har goda sidor som du inte märkt tidigare. Du får chans att släppa loss på ett roligt sätt i helgen. Inga mörka moln verkar dyka upp på din kärlekshimmel.

Var mottaglig för allt som får tillvaron att glittra.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Planeternas position ger dig en extra dos energi, exakt vad du behöver för att möta veckans krav. Eftersom du känner dig skärpt är det perfekt läge att slutföra något du har skjutit upp. Tänk på att gulla mycket med en person som känner sig skör. Ett gåtfullt, men smickrande, kärleksmeddelande förbryllar dig. Kanske har du en hemlig beundrare?

Välkomna alla förändringar som matchar dina behov.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna tipsar dig att inte tveka i viktiga situationer. Tacka ja om det dyker upp en bra möjlighet, innan andra hinner före. Just du har förmågan att hjälpa en kompis att komma i gång med en betydelsefull sak. Hen blir mycket tacksam över ditt stöd. Kärleken tycks blomstra – se till att du har tid till att träffa din älskling eller att flirta. 

Upptäck och utveckla oanade talanger hos dig själv.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det tycks bli fartfyllda dagar och om du ska hinna med allt, gäller det att planera smart. Planerar du din tid klokt, kan du även ägna dig en hel del åt ett av dina intressen. Du tycks möta en kompis från förr och inser att du faktiskt saknat hen. Romantiken kan gå på tomgång i början av veckan, men framåt helgen sätter Amor fart på kärleken.

Är du öppenhjärtig minskar du risken för missförstånd.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Mycket tyder på att det är dags att visa att kan hålla ett betydelsefullt löfte. Stenbocken är ju pålitlig av naturen, så det klarar du nog av lätt som en plätt. Någon du väntat på ett livstecken i från, hör äntligen av sig. Det verkar som om en romantisk händelse gör dig väldigt engagerad. Det är bra att du får kontakt med dina innersta känslor.

Din tillvaro får ett lyft av ett originellt tänkande.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det tycks bli en bra veckan, du får mycket gjort utan att jäkta. Mycket tyder på att du är extra bra på att övertala andra att stödja dina idéer. Dels för att du är utåtriktad och dels för att du har lätt för att sätta ord på dina tankar. I helgen passar du på att ha kontakt med dina nära vänner. En spännande nyhet påverkar kärlekslivet positivt.

Släpp fram lekfullheten inom dig och ta emot glädjen.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Nu handlar det om att motivera dig själv, så att du får ut så mycket som möjligt av tillvaron. Släpp loss fantasin och häng med andra som också är kreativa. Mycket tyder på att du är besviken på att en närstående inte visar förståelse. Försök att förklara att du vill att hen ska lyssna mer på dig. Ditt hjärta leder dig rätt i kärlekens labyrint.

En betydelsefull person öppnar dörrar till goda chanser.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli