Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 20 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Planeternas position pekar på att det är en perfekt tid för att satsa på dig själv och utveckla allt som du brinner för i skolan. Så kör hårt i plugget! Du mår bra av att pyssla hemma och göra det fint omkring dig. Eftersom veckan tycks bli mycket intensiv, kanske de romantiska tillfällena inte blir så många, å andra sidan blir de desto hetare.

Du får mycket uppskattning för den du är – innerst inne.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Räkna med mer ansvar i skolan. Stjärnorna spår att du växer i takt med att trycket på dig ökar och att du lever upp till lärarnas krav. Förtroliga samtal på tu man hand är bästa sättet att fördjupa dina kompiskontakter. Att välja rätt väg i kärlekens labyrint är inte lätt. Men eftersom Amor stärker din intuition, så leder den dig i rätt riktning.

Listiga knep kan ge dig ett övertag gentemot en rival.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Mycket tyder på att det blir en hel del läxor och prov i skolan, så ta inte på dig några frivilliga uppdrag i plugget utan koncentrera dig på det du måste göra. Du får den rätta avkopplingen på fritiden om du hänger med kompisar som strävar mot samma mål som du. Nyckeln till framgång i kärlek är att vara öppen med dina känslor och inte spela cool.

Har du koll på minsta detalj kan ingen överlista dig.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det är en bra tid att knyta kontakter med viktiga personer i skolan. Gör gärna ett försök att börja samarbeta även med personer du inte gillat så mycket tidigare. Din energinivå kan sjunka på fritiden. Men det är helt ok att ta det lugnt och koppla av. Veckan tycks gå i romantikens tecken. Och du verkar få ett besked som får kärleken att blomstra.

Förvänta dig spännande möten som ger dig ny förståelse.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Oväntade händelser i skolan kan göra att du måste ändra dina planer. Men det behöver ju inte betyda att saker och ting blir sämre. Din trivselfaktor är hög, inte minst på fritiden. En påhittig kompis inspirerar er att göra något roligt. Du tycks få veta något som får dig att se på dig själv och din älskling/flirt med nya ögon. Våga prata känslor.

Om du verkligen försöker, klarar du av mer än du tror.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Du tycks ha koll på skolarbetet och slipper stressa. Så ta dig tid att gå igenom dina uppgifter noga innan du sätter i gång med något nytt. Planeternas påverkan gör att du har lätt för att skapa goda relationer till i din omvärld. En sötnos från förr kan dyka upp. Tänk över vad det var som fick kärleken att ta slut, innan du engagerar dig igen. 

Med ett optimistiskt tänk löser du de flesta problem.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Stjärnorna spår att du går mot en lyckosam tid i skolan och det dyker upp fina tillfällen för dig att visa vad du kan. Du tycks vara ovanligt impulsiv, vänta med att ta viktiga beslut tills du är mer eftertänksam. Din charmiga och glada utstrålning är svår att motstå och många godingar dras till dig. Men var seriös och flirta inte för nöjes skull.

Dina planer går i lås – men det tar längre tid än du tänkt.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Alla former av samarbete i skolan funkar jättebra om du lägger gammalt strul bakom dig. Så se framåt och glöm motsättningar och gräl som är överspelade sedan länge. Stjärnorna skapar en harmonisk fritid och du är i fin fas med din omgivning. Det ligger kärlek i luften och du känner dig på romantiskt humör. Heta vibbar kan uppstå när du minst anar.

Något som gjort dig nervös går bättre än förväntat.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det tycks bli en kul vecka i skolan med uppgifter som väcker ditt engagemang. Var öppen för nya personer att samarbeta med och intryck som kan inspirera dig. Du kan stöta på motstånd på fritiden, men är du flexibel och kan tänka dig andra alternativ, blir det bra ändå. Ge den äkta kärleken en chans och släpp taget om relationer som inte känns okej.

Tänk över ett erbjudande noga innan du ger ditt svar.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stjärnornas påverkan gör dig företagsam. Mycket tyder på att du får mycket gjort i plugget och att du förverkligar en av dina goda idéer. Det verkar hända roliga saker på kvällarna och under helgen som ökar gemenskapen ännu mer mellan dig och polarna. Ett romantiskt förhållande eller en ny flirt kan ta en oväntad och mycket inspirerande riktning.

En pusselbit som faller på plats avslöjar hemligheter.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det verkar som om det blir en givande vecka i skolan eftersom du kommer ännu ett steg närmare dina drömmar. Mycket tyder på att du hamnar på en fest eller något liknande, där du inte känner så många. Möter du de andra gästerna med ett glatt leende, är det ingen som märker om du känner dig lite bortkommen. Amor bjussar på en romantisk överraskning.

Din motivation vaknar när du gör sådant du gillar.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Att smida kloka framtidsplaner i skolan är helt rätt. Satsa stort, både när det gäller kortsiktiga och långsiktiga mål. Mycket tyder på att du inleder ett spännande samarbete på fritiden med personer som du länge sett upp till. Amor fyller dig med kärleksenergi som får dig att ta egna initiativ. Och det sätter i gång en rad romantiska händelser.

Häng med i svängarna och låt inte sura vänner hejda dig.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Det här är dina favorit-snacks – baserat på ditt stjärntecken

Det här ska du beställa på Starbucks enligt ditt stjärntecken

Spotify släppte spellistor baserade på ditt horoskop