Horoskop-2017-bakgrund

Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 21 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 21 2018 här!

En intressant person i skolan ger dig nya perspektiv på saker och ting. Det skapar en önskan att lära dig mer i ett visst ämne. Du har allt att vinna på att lyssna på kloka råd när det gäller din ekonomi. Mycket tyder på att en lättsam flört kan utvecklas till något allvarligare. Det är guldläge för vädurar i en relation, din älskling gör vad du vill.

En ursäkt från någon som varit orättvis ger dig styrka.

Det verkar bli en lyckad vecka i skolan och du har roligt ihop med klasskompisarna. Håller du på med en idrott går det extra bra. Håll koll på dina utgifter, annars rinner pengarna bara i väg utan att du märker vad du köper. Mycket tyder på att din älskling eller nya flört inte funkar bra ihop med vännerna. Kanske är det bäst att inte blanda dem just nu.

Var uppmärksam och låt inte andras lögner leda dig fel.

Det är bra att vara ambitiös i skolan, men ställ inte för höga krav på dig själv. Titta upp ibland från böckerna och var öppen för nya impulser i skolan. Det verkar som om du får en chans att tjäna extra pengar. Planeternas position kan skapa svartsjuka och brist på tillit. Det är viktigt att du och din partner eller flört kan lita på varandra.

En glädjande överraskning skapar nya förhoppningar.

Någon i skolan som du inte riktigt gillat visar sig vara jättetrevlig och ni får bra kontakt. Ta god tid på dig om du ställs inför ett viktigt beslut. Mycket tyder på att du som är singel får flörtiga blickar från någon du trodde du var ouppnåelig. Du som är i ett förhållande får ett romantiskt kärleksbevis av din älskling.

Släpp en gammal uttjatad fråga och gå vidare.

Planeternas påverkan gör det lätt för dig att uttrycka dig i skolan, både skriftligt och muntligt. Passa på att utnyttja detta maximalt. Att sätta upp mål är viktigt för att kärlekslivet ska utvecklas i rätt riktning. Ta dig tid att fundera över vad du vill ha ut av kärleken.

Du har goda chanser att få som du vill i en förhandling.

Det blir mycket att göra i skolan. En besvärlig uppgift tar mycket av din tid. Stjärnorna tipsar dig att vara noggrann och dela upp arbetet i mindre delar. En händelse i helgen blir väldigt rolig. Amors påverkan gör dig modig och du tar egna kärleksinitiativ. Det verkar som om singeln blir förälskad i någon som skiljer sig från de du brukar bli intresserad av.

Du tjänar både tid och kraft på att följa goda råd.

En hård men rättvis lärare ger dig efterlängtat beröm. Det verkar som att du kommer ha fullt upp på fritiden. Helgen blir rolig eftersom ditt nöjesliv tycks få en uppåtkick. Du som är singel har chans att träffa en ny crush på en fest. Ett nytt intresse gör att fasta förhållanden fördjupas och stärks.

Ett meddelande ger tillvaron en oväntad och bra vändning.

Bli inte orolig om en avundsjuk person försöker hejda din framfart i skolan. Stjärnornas påverkan gör dig stark och ingen tycks kunna stoppa dig nu. Det är dags att planera en rolig grej du och kompisarna ska göra längre fram. Det kan uppstå romantiska vibbar mellan singeln och en kompis. Du som är upptagen får massor av kärlek av din partner.

Ta ett beslut först när du känner dig lugn och utvilad.

Kämpa för det du tror på i skolan. Ju mer hängiven du är, desto större chans har du att lyckas. Var inte för stolt för att be andra om hjälp, personerna i din omgivning ställer gärna upp för dig. Planeternas position kan göra dig osäker på vilken väg du ska välja i en speciell kärleksfråga. Framåt helgen tycks det klarna och du vet vad du vill.

En liten motgång kan leda till en lyckad utveckling.

Mycket tyder på att du får konkurrens i skolan. I stället för att se hen som en rival, kanske du ska locka personen över till din sida och inleda ett samarbete. Du och en kompis hittar på något riktigt kul som piggar upp er fritid. Att du känner trygghet är viktigt för att ditt kärleksliv ska funka. Så satsa på seriösa och trogna personer!

Ställ inte alltid upp – det är okej att säga nej.

Planeternas position gör dig extra duktig på att prata. Så passa på att diskutera och argumentera i ämnen där det ges utrymme att ha åsikter. Det ger dig bonuspoäng i skolan. Det händer något nytt på fritiden som får dig att känna dig äventyrlig. Slösa inte tid på att bara drömma om kärlek och romantik. Planera framåt och var handlingskraftig.

Ingen kan hindra dig från att förverkliga dina idéer.

Stjärnorna gynnar alla former av grupparbeten i skolan. Du är bra på att samarbeta och andra lyssnar gärna på det du säger. En kompis vill dig verkligen väl, även om hen ibland har svårt att uttrycka sina känslor. Ibland lockar kompisar och nöjesliv mer än kärleken. Och det går faktiskt utmärkt att vara självständig och ändå ha ett kärleksliv.

Om du ställs inför ett val så välj det som gör dig trygg.

Läs mer!
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så kommer ditt 2018 att bli
Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash