Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 2 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir årets andra vecka för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det känns helt ok att börja plugga igen. Dels är skolveckan kort och dels dyker det upp nya personer i plugget som verkar spännande. Det verkar också som om du och en viss klasskompis får bättre kontakt än tidigare. Amor skapar goda möjligheter för romantik. Samtidigt har du själv ansvar för att se till att ditt kärleksliv utvecklas på bästa sätt.

Häng med positiva kompisar som får dig att skratta.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det kan kännas vemodigt att lovet är slut, samtidigt är du hoppfull inför 2020. Du mår bra av att vardagsrutiner blir normala igen. Att sova ordentligt, så att du orkar med skolan är en bra början. Relationerna till kompisarna är på topp. Häng med dem så mycket som möjligt, innan plugget kör igång på allvar. Amor bjussar på en fin överraskning.

Större ansvar ställer högra krav – men ger även mer cred.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Även om du inte direkt längtar till skolan, blir det kul när du väl är där. Du och de klasskompisar du inte träffat under lovet har mycket att ta igen. Det tycks hända något roligt framåt helgen som peppar din självkänsla. Planeternas position gör dig redo att ta egna initiativ och hävda dig i romantiska frågor. Friskt vågat är hälften vunnet!

Ha tålamod – förr eller senare förverkligas dina drömmar.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Mycket tyder på att du är laddad inför skolstarten. Att du möts av en positiv överraskning i plugget gör ju inte saken sämre. Du passar också på att göra några förändringar i ditt eget krypin därhemma och det ökar mysfaktorn. Se upp så att du inte hamnar i gamla och negativa mönster i kärleksfrågor. Varje person du möter är ju unik, så tänk nytt.

Med uthållighet och planering kommer du dit du vill.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Planeternas position fyller dig med kraft och skapar perfekta förutsättningar för att skolstarten ska bli trevlig. Du känner dig dessutom utåtriktad och umgås så ofta du hinner med dina kompisar. Din energi räcker också till för att hålla kärlekslågan vid liv. Både fria och upptagna lejon har stora möjligheter att lyckas med romantiska relationer.

Med rätt balans i vardagen klarar du viktiga uppgifter.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Mycket tyder på att det inträffar något oväntat som gör att det blir roligt att börja skolan igen. Och du tycks få möjlighet att grupparbeta med likasinnade klasskompisar. Nya aktiviter lockar på fritiden. Men var noga med att inte ta på dig fler sysslor än du orkar med. Räkna med romantik. Men låt dig inte stressas att ta ett stort kärleksbeslut.

Nyckeln till framgång är att satsa på en uppgift i taget.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du kan se fram emot ett spännande år. Stjärnorna tipsar dig att satsa ordentligt på något produktivt i skolan redan från vårterminens början. Hjälp din omgivning att lösa konflikter. Din diplomatiska attityd ljuter olja på vågorna. Veckan tycks bli hektisk och det finns inte mycket plats över för romantik på schemat. Men ta emot en utsträckt hand.

Säg ja till en utmaning – det impar på mäktiga personer.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Deppa inte för att lovet är slut. Stjärnorna spår att det blir kul i skolan och att det känns bra att träffa klasskompisarna. Det verkar som om du har roligt ihop med vännerna på fritiden och helgen blir lyckad. Det är viktigt att lyssna aktivt på den du är ihop med/flirtar med. Men lägg inte dina egna intressen åt sidan bara för kärlekens skull.

Ta tag i motsättningar och klara upp missförstånd.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Mycket tyder på att du innerst inne uppskattar att vardagen börjar igen. Och tack vare planeternas position är det en lämplig tid för nystart och att organisera din tillvaro på bästa sätt. Du mår bra av att omge dig med dina favoritfärger. Om det är något som skaver när det gäller kärleken, så tala genast ut och rensa luften, så blir allt bra igen.

Se till att personer du gillar tar stor plats i ditt liv.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Oroa dig inte inför skolstarten. Den går fint, eftersom du suger åt dig allt som är positivt. Det är den perfekta tidpunkten att ta hand om dig själv och din hälsa. Var noga med att du både sover och äter tillräckligt mycket. Undvik obehagliga diskussioner, det finns ju mycket bra saker att prata om. Stjärnorna skapar god balans i kärlekslivet.

Acceptera att allt inte går att förändras omedelbart.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Din optimistiska attityd gör att det funkar toppenbra att börja plugga igen. Och en viss person i skolan blir glad över att träffa dig igen. Det verkar som om du kan knyta nya kontakter tack vare ett av dina fritidsintressen. Avfärda inte ett råd från en erfaren och klok person. Hen vill ditt bästa. Var inte alltför impulsiv i en kärleksfråga.

Lev i verkligheten istället för att bara dagdrömma.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Enligt planeternas position är det en mycket bra tid för studier och du märker att du är sugen på kunskaper när du börjar i plugget igen. Vänskapliga relationer är extra viktigt för dig just nu. Då får en kick av att träffa klasskompisarna och du hänger gärna med vännerna även på fritiden. Mycket tyder på att kärleken därför kommer i andra hand.

Låt känslorna ta plats och säg ja till allt som ger glädje.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Välj en outfit och se vilken stil du ska bära 2020

Stora artisterna som spelar i Sverige 2020