Hur blir vecka 19, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 19 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 19, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
5 snackisar från veckan som gått
1:14

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:14)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 19 2021 för väduren

Mycket tyder på att en glad och uppmuntrande person i skolan gör att ditt intresse för ett speciellt ämne ökar avsevärt. Du och en släkting tycks funka bättre och bättre ihop, trots att ni inte alltid tycker likadant. En annorlunda vän som du bara träffar då och då, berättar en fascinerande sak som gynnar er båda. Kärleken flyter på i lugn takt.

Säg ja! Du är redo för förändringar och nytänkande.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 19 2021 för oxen

Det tycks bli en bra vecka på alla sätt. Du har en positiv känsla i kroppen när du går till skolan och det gör att du lägger extra energi på studierna. Du och en kompis känner er extra tajta. Även när det gäller kärlek är förtrolighet viktigt. Vibbarna växer mellan singeln och en någon som du kan prata med om allt. Fasta relationer blir tryggare.

Samarbeta gärna med andra - ingen kan fixa allting själv.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 19 2021 för tvillingarna

Mycket i skolan den här veckan verkar handla om att kliva in i en ny situation. Samtidigt som det känns viktigt, är det lite läskigt. Var inte nervös, allt går bra. En kompis tar upp en känslig fråga. Du blir lättad över att ni äntligen kan prata om detta. Du tycks ta kärleken som den kommer. Och helgen verkar bjuda på en romantisk överraskning.

Sätt inte alltid andras önskningar före dina egna.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 19 2021 för kräftan

Nu tycks vad som helst kunna hända. Något som känt som en motgång i skolan, tar en ny vändning och plötsligt är det du som kammat hem en seger. En närstående är för en gångs skull öppenhjärtig och du får större förståelse för varför hen beter sig underligt ibland. Amor verkar ta lite extra hand om dig som är kräfta. Inga moln på din kärlekshimmel.

Håll dig till den person som ditt hjärta längtar efter.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 19 2021 för lejonet

Det verkar som om du fått för dig att din ställning i skolan är hotad. Vad som än är på gång så har du styrkan att klara av eventuella uppstickare, så ge aldrig upp. Mycket tyder på att du lär känna en populär person. En flirt tycks fördjupas till en mer hållbar romans. Du som redan är upptagen känner att du och din älskling passar jättebra ihop.

Fina chanser väntar och du kan få nästan allt du vill.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 19 2021 för jungfrun

Din vilja och självdisciplin kan åstadkomma goda resultat i skolan och hemma. Och du kan förändra situationer som från början inte verkar positiva, så att de i själva verket blir givande erfarenheter. Vännerna och din familj ger dig en trygg grund att stå på. En beundrare ger singeln en vacker komplimang. Upptagna jungfrur får massor med kärlek.

Snälla ord och handlingar gör dig till en kompismagnet.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 19 2021 för vågen

Du fylls av en önskan att göra bra ifrån dig, inte minst i skolan. Och det passar ju jättebra eftersom det finns mycket som du måste uträtta nu. En konstnärlig grej stärker bandet mellan dig och en kompis. Du som är singel lockas av någon med härliga vibbar, men du tar det lugnt med flirtandet. Den upptagna vågen har det mysigt med älsklingen.

Du vinner mer på att kompromissa än att vara trotsig.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 19 2021 för skorpionen

Mycket handlar om att fortsätta den väg du stakat ut, det vill säga att förnya och förbättra. Du verkar ställas inför ett val i skolan och du kommer att ta ett klokt beslut om du väger in tidigare erfarenheter. På fritiden tycks du koncentrera dig på ett av dina intressen, men hinner förstås även med kompisarna. En kärleksförklaring gör dig glad.

Var sann mot dig själv och stå emot grupptrycket.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 19 2021 för skytten

Planeternas påverkan hjälper dig att blicka framåt. Att tänka tillbaka på det som har varit kan kännas bra, men nu är det viktigast gå vidare. Mycket tyder på att du får intressanta nyheter i skolan. Att umgås med goda vänner ger dig mycket. Håll dig undan från personer som utstrålar negativ energi. Amor skapar en kärleksfull atmosfär omkring dig.

Världen öppnar sig om du själv tar det första steget.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 19 2021 för stenbocken

Mycket i ditt horoskop visar på en stark vilja att göra intryck, såväl i skolan som hemma. Du har modet att låta magkänslan leda dig när du upptäcker något intressant. En riktig lyckträff gör att vänskapen mellan dig och några vänner blir ännu starkare. En romantisk fråga tycks uppta mycket av din tid. Tänk efter noga och gör ingenting förhastat.

Äntligen når du fram till en person som varit reserverad.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 19 2021 för vattumannen

Du tycks öva eller träna i skolan inför något du riktat in dig på ganska länge. Och när du väl bestämt dig för att klara en viss sak, så brukar det ju gå jättebra. En rolig grej på fritiden lockar och det är klart att du ska ta chansen att göra något trevligt som förgyller vardagen. Stjärnorna spår att det händer något extra romantiskt i helgen.

Det är aldrig försent att uppriktigt be om ursäkt.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 19 2021 för fiskarna

Stjärnorna spår att det mesta flyter på som det ska i skolan. Du tycks göra en upptäckt som får en hobby att kännas extra rolig. Avundsjuka personer kan försöka strula till det mellan dig och en kompis. Men de har inte en chans. Er vänskap krossas inte i första taget. Mycket tyder på att att ditt kärleksliv tar ett avgörande kliv åt rätt håll.

Dags att visa att du kan hålla din del av ett avtal.

Relaterade artiklar
Horoskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Månadshoroskop – Så blir maj 2021 för ditt stjärntecken
Då ska ni göra slut – enligt astrologin