Horoskop Frida.se

Horoskop vecka 19 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 19, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du som är vädur är otålig av naturen och nu verkar det som om du tvingas vänta på något i skolan. Försök att tygla din rastlöshet. Vissa saker kan man inte skynda på. Fritiden tycks bli underhållande. Du har tur både i vänskap och i kärlek. Stjärnorna tipsar dig att vara uppmärksam även på små detaljer om du hamnar i en romantisk valsituation.

Gör en sak i taget och avsluta den innan du börja med nästa.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Lärarna i skolan ställer höga krav, men är du väl förberedd, kommer du inte att uppleva så stark press. Stjärnorna gör dig tävlingsinriktad  i ett fritidsintresse. Det är jättebra, för du har stora chanser att gå framåt med stormsteg. Du kan bli irriterad i en romantisk fråga, troligen för att någon tar för stort utrymme. Bra att du säger ifrån.

Vänskapsband fördjupas om ni är öppna med era känslor.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det tycks dyka upp fina möjligheter att gå vidare och att lära dig mycket mera inom ett favvoämne i skolan. Du tjänar på att tacka ja till den här chansen. Det är klokt att vara extra försiktig när det gäller löften. Lova bara saker som du vet att du absolut kan hålla. Kärlekslivet gynnas av spontana handlingar. Var ännu mer romantisk än vanligt. 

Undvik situationer där du slåss med andra om övertaget.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Nu är det extra bra om du tar plats och håller dig framme i viktiga sammanhang i skolan. Det är verkligen dags att andra upptäcker dina fina förmågor. Döm inte en kompis innan du känner till vad som egentligen har hänt. Ställ upp och lyssna på hen i stället. Amors påverkan gör dig  ännu mer tilldragande än vanligt och du har framgång i kärlek.

Ta tag i olösta problem som kan dyka upp till ytan.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Din starka vilja kan göra underverk. Stjärnorna fyller dig med en uppriktig önskan att lyckas med en viktig sak och du är helt inriktad på att nå det här målet. Mycket tyder på att du får reda på något om en kompis som stärker gemenskapen mellan er. Även om kärleken betyder mycket för dig, tillåter du inte att känslorna tar över din tillvaro.

02och spara på krafterna.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det är helt rätt att ha en öppen attityd även till saker som känns främmande. Det kan faktiskt öppna upp en helt ny värld. Din magkänsla leder dig rätt i en fråga som handlar om vänskap och sammanhållning. Helgen tycks bli skön och avkopplande. Backa inte i en kärleksdiskussion. Bara för att ni är kära, behöver ni inte tycka likadant om allting.

En nystart kan inspirera dig till lyckade initiativ.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

En mix av ambitiösa projekt, mysiga vänskapsrelationer och ljuv romantik, gör att veckan blir spännande. Men det är förstås viktigt att du tar hand om dig själv, sov ordentligt, så att du är utvilad varje morgon. En överraskning i helgen gör dig på ännu bättre humör. Med hjälp av din charm löser du ett kärleksstrul på ett snabbt och elegant sätt.

Sätt gränser och låt inte andras problem bli dina.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du har mycket som du vill hinna med den här veckan och om du sätter i gång i tid, kommer du att lyckas bra med allt du tar dig för. Fritiden tycks bli härligt social, kanske på grund av några nya, trevliga kompisar. Låt din familj få rå om dig någon kväll. Det blir garanterat mysigt. Mycket tyder på att Amor väcker din lust för kärlek på allvar.

Det är rätt tid att visa dina känslor för en viss person.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det verkar ligga förväntan i luften. Och stjärnorna spår att den förändring du hoppats på, äntligen blir av och ger dig fina möjligheter. Fritiden blir ganska lugn och avstressande. Relationerna till vänner och familj är goda. Ditt kärleksliv kan bli lite av en berg- och dalbana. Men försök att stå stadigt och ta vara på alla romantiska stunder.

Du är nära ett genombrott – fortsätt i samma takt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stjärnorna tipsar dig att ta en dag i taget, göra de uppgifter som är på gång och inte jäkta i onödan. På fritiden verkar du äntligen få ägna dig åt det som du är jätteintresserad av. Om det har varit struligt mellan dig och en kompis, tycks allt bli bra igen. Du tycks få svar på en kärleksfråga och övervinner din blyghet i en romantisk situation.

Spänn musklerna och satsa på det du vill bli bättre på.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Stjärnornas påverkan gör dig vaken och intelligent och det är superbra, eftersom du måste konkurrera med andra som också har huvudet på skaft. Mycket tyder på att du träffar på en kompis från förr. Men du – om ni har utvecklats åt olika håll, är det ingen som tvingar er att börja umgås igen. Är du ärlig mot dig själv, kan en kärleksdröm slå in.

Din popularitet ökar när du visar uppriktig medkänsla.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Veckan tycks få en väldigt bra start om du anpassar dig efter omständigheterna och satsar hårt på att samarbeta med andra. Fritiden fylls av skratt och trevligt häng med mysiga kompisar. Framåt helgen verkar du känna dig i extra bra form. Det sätter fart på kärlekslivet och stimulerar såväl fasta förhållanden som nya romanser som just har inletts.

Lägg mycket energi på att vårda en fin kompisrelation.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli