Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 19 2019 – så blir din vecka!

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Framhäv dina originella sidor i skolan. Genom att inte vara lik alla andra, märks du mycket mer och det kan ge dig fördelar. Var noga med vem du berättar hemlisar för. Vissa ytliga bekanta kanske inte är så pålitliga. Veckan tycks bli kärleksfull. Du som är upptagen upplever något extra mysigt. Singeln kan få närkontakt med godingen du kollat in.

Förlåt en kompis och lappa ihop er trasiga relation.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Mycket tyder på att du måste redovisa ett grupparbete i skolan. Men bli inte nervös, du fixar detta om du är förberedd och insatt i det du ska prata om. Känn dig inte okamratlig för att du utvidgar din vänkrets. Bara för att du träffar nya polare, glömmer du ju inte bort de gamla. Det kan inträffa något romantiskt som ökar ditt självförtroende.

Öppna ditt hjärta för nya tankar och känslostämningar.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Veckan går från allvar till lek. I början kräver skolan en hel del av din tid och kraft och det gäller att koncentrera dig. Framåt helgen kan du koppla av och ägna dig åt nöjen och umgänge med kompisarna. Du kan råka ut för en liten motgång på kärleksfronten. Men är du beredd att kämpa för den du älskar eller flirtar med, så har du allt att vinna.

Oförutsedda upplevelser ger dig ny kunskap och förståelse.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Nya områden i skolan kan fånga din uppmärksamhet och veckan lämpar sig fint för att utveckla dina kunskaper och intryck. Mycket tyder på att du får nya bekanta som dras till dig på grund av att de delar samma fritidsintressen som du. Amor tipsar dig att ha tålamod när det gäller en viss person. Hen är intresserad av dig, men vill inte bli jäktad.

Var cool och låt inte andra provocera fram din ilska.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Planeternas position ger dig en extra dos ambition och det har du nytta av i skolan. Satsar du lite extra på studierna, kan du räkna med snabba och positiva resultat. Du trivs bra ihop med de flesta av dina kompisar och de trivs med dig. Och tänk på att låta alla få vara med, så att inte någon känner sig utanför. Amor ger dig romantiska fördelar.

Ge dig tid till dina egna behov och ditt välbefinnande.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Stjärnorna spår att det blir en bra vecka för problemlösning och nya grupparbeten i skolan. En person som andra tycker är ganska irriterande söker kontakt med dig. Varför inte ge hen en chans? Hen kanske är mycket trevligare än du tror. En kväll på tu man hand ökar glöden i fasta kärleksrelationer. Och en flirt kan utvecklas till något stadigare.

Du vinner på att vara ärlig och respektera andras idéer.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du kan bli irriterad på någon i skolan, men låt inte detta störa arbetsron. Jobbar du tyst och effektivt i plugget, får du mycket gjort. Kan det vara så att du ställer höga krav på dig själv i en fritidsaktivitet? Driv inte på dig själv för hårt, då kanske glädjen försvinner. Amor ger en känsla av harmoni och trygghet. Det bådar gott för kärleken.

Var aktiv – vänta inte på att andra får saker att hända.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

 

Det kan dra ihop sig till konflikter i skolan. Du klarar dig bra om du står för det du gör och säger, du behöver inte känna att du ska ta ansvar för andras handlingar. Veckan tycks gå i vänskapens tecken. Passa på att umgås riktigt mycket med dina vänner. Amor gynnar kärleken och tipsar dig att leva här och nu. Och grubbla inte över framtiden.

Även om du får kämpa, har du det som krävs för att lyckas.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Enligt stjärnorna får du höra uppskattande ord om du visar ännu mer av dina förmågor i skolan. Och du – sug i dig det beröm du får, för det är du värd. En vänskapsrelation kan behöva vårdas lite extra, så gör något roligt ihop med just den här kompisen. Att få kärleken att funka perfekt sker inte över en natt. Ta ett steg i taget och ge inte upp.

Tryck på stoppknappen och varva ner om det är stressigt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Mycket tyder på att det dyker upp ett hinder i skolan. Om du visar att vad du vill och ivrigt kämpar för det, övervinner du svårigheten. Spara på din energi på fritiden och gör saker som får dig att må bra. Stjärnorna pekar på att det är en bra tid för att stärka romantiska relationer och att skapa närhet till den du är ihop med eller flirtar med.

Tänk inte bara på andras behov. Satsa även på dig själv.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Samarbete med positiva klasskompisar ger dig draghjälp i skolan, så satsa på grupparbeten så ofta som möjligt. Om du håller dig neutral när några kompisar börjar tjafsa, så kan du bidra till att lösa grälet innan det växer till en konflikt. En flirt sätter guldkant på vardagen. Du som är upptagen bör kanske sluta flirta innan det går för långt.

Lär dig av dina erfarenheter och se vad du kan förbättra.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Lägg gärna ner tid på intressen i skolan som du delar med schyssta klasskompisar. Att ha roligt tillsammans ökar lusten att plugga. Någon i din omgivning säger något positivt om dig som ger ditt självförtroende en skjuts framåt. Backa inte om du stöter på romantiska hinder. Tack vare ditt känsliga sinne löser du kärlekstrassel smidigt och lätt.

Lev i verkligheten i stället för att  dagdrömma dig bort.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Därför bråkar du och din partner – enligt ditt stjärntecken

Så kommer du dejta 2019 enligt ditt stjärntecken