Hur blir vecka 18, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 18 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 18, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 18 2021 för väduren

Stjärnornas influenser tycks ge dig en seriös syn på studierna och ett betydelsefullt avgörande verkar vara på gång. När du är ledig släpper du däremot loss och är impulsiv och lättsam. Du trivs speciellt bra ihop med kompisar vars tempo är lika högt som ditt. Du som är upptagen har det bra med din älskling. Singeln kan få en hemlig beundrare.

Din påhittighet är din styrka – utnyttja detta maximalt.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 18 2021 för oxen

Du har aktiva dagar framför dig och nya intryck i skolan väcker ditt intresse och ger omväxling. Stjärnornas påverkan gör dig på gott humör och dina relationer till kompisar är lättsamma. Någon i familjen säger en sak som kan irritera dig, men som verkar okej när du väl tänkt till. En kärleksförklaring får dig att se på dig själv med nya ögon.

Uppmuntrande ord och fint beröm ger dig vind i seglen.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 18 2021 för tvillingarna

Skolarbetet ställer höga krav på dig, men mycket tyder också på att det sker en lyckad kunskapsutveckling. Du ser seriöst på dina vänskapsrelationer och du vill känna både engagemang och trygghet när du träffar kompisarna. Det blir kanske inte så mycket tid över åt romantik – måste du välja mellan vänskap och kärlek, kommer kompisarna i första hand.

Ha koll på läget - viktiga kan dyka upp i ditt liv.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 18 2021 för kräftan

Våga och vinn! Ser du framåt och tar emot nya erfarenheter faller mycket på plats när det gäller dina studier. Du drömmer om att minska orättvisorna i världen, samtidigt som det känns omöjligt. Men varför inte börja med att göra skillnad i det lilla sammanhanget. Kämpa mot det som är fel där du befinner dig nu. Kärleken får en lättsam karaktär.

Gå dina egna vägar och ge dig inte förrän du lyckats.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 18 2021 för lejonet

Stjärnornas påverkan gör dig snabb och målinriktad, något som du har nytta av i skolan. Mycket tyder på att det är något som du måste fixa hemma den här veckan. Du klarar av det du ska göra tack vare oväntad hjälp av en släkting. Ta dig tid och lyssna på en upprörd kompis som behöver prata av sig. Uppriktiga känslor skapar en romantisk stämning.

Det är en styrka att vara ödmjuk och ta emot kloka råd.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 18 2021 för jungfrun

Det är din tid just nu och det tycks bli en lyckad vecka på många sätt. Din förmåga att uträtta bra saker både i skolan och hemma är beundransvärd. Vännerna och familjen ger dig uppmärksamhet och visar hur mycket du betyder för dem. Att Amor är närvarande i din tillvaro gör att kärlekslivet känns lekande lätt och du attraherar romantiska snyggingar.

Förändringar får dig att må bra – testa något nytt.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 18 2021 för vågen

Stjärnorna är generösa och ger studierna ett uppsving. På fritiden verkar du få chansen att ta plats och ägna dig åt sådant du helst vill göra. Att nätverka är bra, sök dig till inspirerande personer som är roliga att samarbeta och hänga med. Glöden i fasta relationer tycks flamma upp lite extra. En ny förälskelse kan få betydelse i singelns liv.

Ställ inte för höga krav på dig själv - ta en paus ibland.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 18 2021 för skorpionen

Det finns en stark vilja att se framåt, i ditt tecken, och du vill ständigt ligga steget före. Det är förstås bra för dina studier och fritidssysslor. Planeternas position gör dig extra sällskaplig och du träffar kompisarna så ofta du kan. Du som är upptagen tycks inte ha några kärleksrivaler. En nyfunnen snygging kan sätta singelns hjärta i brand.

Bollar sätts i rullning och det är spännande saker på gång.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 18 2021 för skytten

Stjärnorna dukar upp ett smörgåsbord av goda möjligheter. Känn efter vad du vill, det är starka krafter i rörelse och mycket positivt kan ske. En trevlig grej i skolan gör att du trivs ännu bättre. Mycket tyder på att en önskan, som handlar om vänskap, går i uppfyllelse. Romantiska signaler från ett oväntad håll får det att pirra härligt inom dig.

Välj nya strategier om du ska ta itu med en känslig fråga.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 18 2021 för stenbocken

Planeternas position ökar din självkänsla och gör dig redo på att välkomna alla trevliga saker som är på gång i skolan och på fritiden. Mycket tyder på att du får flyt i en hobby, som känts lite jobbig den senaste tiden. Amor kan fresta med ett romantiskt äventyr. Jätteroligt för singeln, men för dig som är upptagen kan det komplicera tillvaron.

Tänk till och välj det som känns rätt i ditt hjärta.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 18 2021 för vattumannen

Mycket tyder på att du är på väg att nå dina mål i skolan och det gör dig nöjd, även om det innebär att du måste fortsätta att jobba hårt. En kompis ställer sig på din sida och visar vad äkta vänskap innebär. Även om du har mycket att göra, så unna dig att softa och ha det skönt i helgen. Kärleksfulla stunder ger tillvaron en romantisk inramning.

Stå för dina åsikter och kämpa för det du tror på.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 18 2021 för fiskarna

Planeternas position ger dig medgång och saker som du har planerat verkar bli av. I mitten av veckan tycks du få tillfälle att imponera på en lärare. Mycket tyder på att du blir irriterad på en familjemedlem som är ovanligt egoistiskt just nu. Acceptera inte hens beteende - säg i från. Din charm verkar leda fram till nya, romantiska möjligheter.

Du mår extra bra när du går utanför din bekvämlighetszon.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Månadshoroskop – Så blir maj 2021 för ditt stjärntecken
Då ska ni göra slut – enligt astrologin