Horoskop Frida.se

Horoskop vecka 18 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka arton för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Dina arbetsuppgifter tycks ha gått in i en lagom fas. Du är oftast engagerad och ser till att först göra de viktiga uppgifterna. Planeternas påverkan gör dig glad och levande och du har vänner som gärna vill umgås med dig. Mycket tyder på att en magisk upplevelse får det att pirra inom dig av lycka. Håll fast vid den känslan och visa din kärlek.

Låt din inre röst leda dig rätt i en osäker situation.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Stjärnorna gör dig nyfiken och ambitiös i alla sammanhang. Mycket tyder på att ett nytt ämne fascinerar dig. Med lite tur får du pröva på en skojig aktivitet i helgen. Du kan se fram emot trevligt häng med polarna, det blir mysiga kvällar då ni ser på film och diskuterar allt mellan himmel och jord. Ljuv romantik väcker din längtan efter kärlek.

Beröm som du inte räknat med stärker din självkänsla.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Mycket tyder på att du satsar allt på att driva igenom en sak som är viktig för dig. Om det inte riktigt går som du har planerat, är det smart att testa en annan strategi. Du verkar vara ganska upptagen på fritiden och dina engagemang suger energi. Aktiviteter utomhus är bästa sättet att ladda batterierna. Kärleksutsikterna tycks se mycket bra ut.

Intressanta upplysningar gör dig förhoppningsfull.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Stjärnornas påverkan gör dig framåt och envis. Det kommer du verkligen att få nytta av, speciellt om du vill ligga bra till hos en inflytelserik person. Du och en ny polare hittar varandra, trots att ni är olika. Mycket tyder på att heta kärleksvindar sveper in och påverkar ditt liv. Både fria och upptagna kräftor känner sig upplagda för romantik.

Du tjänar på att arbeta lugnt, även om det tar längre tid.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Att samarbeta med andra är något som passar dig bra, eftersom planeternas påverkan dels gör dig idérik och dels ökar din förmåga att organisera och leda andra. Det tycks bli mysiga kvällar ihop med kompisarna och familjen. För dig som är singel kan en vänskapsrelation övergå i kärlek. Det upptagna lejonet har en trogen och kärleksfull partner.

Om du sväljer din stolthet kan du genomföra dina planer.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det ser ut att bli en krävande men stimulerande start på veckan. Du har mycket att göra, men är du uppmärksam och koncentrerad går det väldigt bra. Ett rykte kan väcka starka känslor. Kolla upp om påståendet är sant innan du går igång på allvar. En romantisk liten dejt piggar upp dig som är singel. Du som är upptagen blir uppvaktad av din älskling.

Irritera dig inte på bagateller – det stjäl dyrbar energi.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Det verkar bli en vecka med tuffa utmaningar och du är orolig för att misslyckas. Stjärnorna spår att det går bra, satsa hårt och tro på dig själv. Fritiden blir givande. Positiv info väcker dina förväntningar inför helgen. Amors pilar kan trigga i gång en vild förälskelse. Mysigt för singeln, men du som redan är upptagen kanske ska tänka dig för.

Låt din optimism ta kontrollen över mörka funderingar.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Mycket tyder på att någon i din närhet blir illa behandlad. Acceptera inte detta, ge hen ditt stöd och be pålitliga vuxna om hjälp om det skulle behövas. På kvällarna kan du känna dig utpumpad, men samtidigt får du ny energi av att umgås med riktigt goda vänner. Ett romantiskt budskap sätter fyr på kärleksglöden och du tycks njuta av tillvaron.

Det är värt att lägga extra kraft på en aktuell fråga.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Du har goda förutsättningar att lyckas med det mesta du tar dig för. Att det går bra för dig, kan reta vissa vänner som inte är lika framgångsrika. Men strunta i de här avundsjuka personerna, det är ju din framtid det handlar om. Kärleken verkar gå som en dans, du har en sorglös inställning till romantiska relationer och tar dagen som den kommer.

En kompromiss är bästa sättet att lösa en strulig grej.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Nyskapande idéer gör det lättare att lära sig viktiga fakta. Det kan gnissla mellan dig och en kompis. Med god vilja från er båda, kan fnurran redas ut. Ditt kärleksliv tycks bli mysigt. Fasta relationer är i balans och ni förstår varandras behov. Du som är fri är bra på att flirta, men du tycker inte att det är så viktigt att bli ihop med någon.

Du har rätt inställning för att uträtta något viktigt.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Planeternas påverkan hjälper dig att se det meningsfulla i dina uppgifter och det gör ju att allt blir mycket roligare. Din lediga tid blir livad. Du gillar att utrycka dina tankar och åsikter och du har många polare att diskutera med. Singeln verkar ha en lovande romans på gång. Du som är upptagen är djupt förälskad och dina känslor är besvarade.

Det är smart att planera och ligga ett steg före andra.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Det verkar vara lugna puckar för det mesta. Du når de mål du har satt upp och har bra kontakt med rätt personer. Mycket tyder på att en polare behöver ditt stöd och om du visar att du finns till för hen, fördjupas er vänskap. Romantiken tycks få ett lyft. Planeternas position ger näring åt fasta relationer och lockar singeln att flirta ännu mera.

Det är viktigt att du tänker först och pratar sedan.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli