Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 18 2019 – så blir din vecka!

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det verkar som om du lär känna en trevlig person i skolan som du kan få stor nytta av i framtiden. Ett missförstånd på fritiden kan lustigt nog leda till något bra, eftersom du upptäcker saker du inte hade gjort annars. Helgen tycks bli festlig. Tappa inte hoppet när det gäller kärlek. Ha tålamod – för allt tar mycket längre tid än du planerat.

Ingenting är omöjligt om du verkligen anstränger dig.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Stjärnorna tipsar dig att genast börja med de tråkiga uppgifterna i skolan, i stället för att skjuta upp dem. På så sätt minskar stressen. Mycket tyder på att du, på din lediga tid, förvandlar något som andra tycker är oanvändbart till något som blir värdefullt för dig. Dina kärleksdrömmar är inte orealistiska, men du måste nog ta första steget.

Tacka ja till en fin chans innan någon annan tar den.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Risken finns att ett misstag som skett tidigare i skolan kan vara på väg att upprepas igen. Är du noggrann och uppmärksam kommer du dock att förhindra detta. Mycket tyder på att du får vara med om en spännande sak på fritiden som du inte trodde att du skulle bli inbjuden till. Undvik alla romantiska chanstagningar och beslut som påverkar kärleken.

Håll dig framme så att du inte missar viktig info.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Stjärnorna ger dig en extra energikick i skolan och du har lätt att förstå och att analysera viktiga samband. Även om dina klasskompisar kanske inte alltid hänger med i dina tankegångar, blir de impade av dig. Ett tips från en nära vän kan bli värdefullare än du tror. En romantisk upplevelse visar att ditt kärleksliv inte är så tokigt trots allt.

Din framgångsfaktor ökar om du siktar mot ett tydligt mål.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du tycks ha flyt i skolan och blir klar med allt du har planerat. Räkna med bonuspoäng hos lärarna. Risken finns att en bekant värderingar krockar med dina. Kanske dags att ta en paus och överväga om det är värt att fortsätta att umgås med den här personen. Kärlek kan vara ett krångligt kapitel och det är viktigt att du visar dina känslor tydligt.

Nu har du chansen att hitta något du länge letat efter.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Våga gå din egen väg i skolan och satsa på sådant som intresserar dig, även om klasskompisarna väljer andra vägar. Tänk på hur du uttrycker dig när du pratar med vännerna och med familjen, det är lätt att det uppstår missförstånd just nu. Om du litar på din romantiska dragningskraft så kan du räkna med att dina kärleksframgångar ökar ännu mer.

Trevliga förändringar tar dig närmare din hemliga dröm.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Mycket tyder på att det blir en ganska stressfri vecka och du behöver inte oroa dig för oförutsedda händelser. Fritiden tycks bli mysig. Om du har funderat på att ändra din look, så är det jättebra att passa på nu. Din intuition är extra stark just nu, speciellt när det gäller känslor och kärlek. Så lita på din inre röst och låt den leda dig rätt.

En ny och givande förbindelse finns närmare än du tror.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Mycket tyder på att du äntligen får beröm och uppskattning för något du kämpat med länge i skolan. Det är viktigt att du skapar balans mellan plugg och fritid, se till att du hinner göra roliga saker när du är ledig. Nu kan det vara läge att ta kontakt med någon som du glidit ifrån tidigare. Ni är mer jämlika nu. Stjärnorna spår kärleksframgångar.

Principer är bra – men ibland måste man kunna tänka om.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Dina uppgifter i skolan är krävande och det är viktigt att det blir rätt, så lägg lite extra tid på att kolla igenom allt noggrant. Planeternas position gör dig på extra gott humör i helgen och du har trevligt när du umgås med kompisarna och familjen. Amor spår att veckan blir het både för dig som är upptagen och dig som letar efter en ny kärlek.

Var inte brutalt ärlig mot någon du vill förbli sams med.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Nu ser det ut som att du måste grupparbeta med personer du inte är van att samarbeta med. Men var inte orolig, om du dels är engagerad och kommer med idéer och dels lyssnar på de andra, går det bra. En kompis ställer upp för dig på ett sätt som gör dig glad och tacksam. Amor tipsar dig att inte ge upp när det gäller kärlek. Envishet ger framgång.

Lås dig inte vid små detaljer utan försök se helheten.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Risken finns att du känner dig sliten. Och det är ju inte konstigt efter en stressig skoltermin. Gör det som är absolut viktigast och tvinga dig inte att plugga mer än du orkar. På fritiden tycks du vara på rätt ställe vid rätt tidpunkt och det blir en kul vecka. Du som är upptagen har det mysigt med din älskling. Du som är fri spanar in en goding.

Undvik att provocera personer som bara vill dig väl.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Mycket tyder på att du har extra enkelt för att ta in i nya kunskaper. Och det gör ju att skolarbetet går både lättare och snabbare. Det verkar som om du får möjlighet att lära känna några bekanta till en kompis och de är jättetrevliga. Var inte rädd för att säga ifrån om någon är för framfusig i kärlek. Det är helt okej om du vill ta det lugnare.

Håll dig till fakta och lyssna inte på lösa rykten.

Av Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Därför bråkar du och din partner – enligt ditt stjärntecken

Så kommer du dejta 2019 enligt ditt stjärntecken