Horoskop-2017-bakgrund

Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 18 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 18 2018 här!
1-vaduren-horoskop-vecka-18-2018

Tack vare din tävlingsinstinkt kan du komma långt. För det är inget fel i att vilja vara bäst, så länge du inte använder fula knep och trycker ner andra. Att släppa loss och göra saker du tycker om skapar positiv energi. Stjärnorna spår att en förändring piggar upp ditt kärleksliv. Vilket inte betyder att du måste göra slut med någon.

Ta inga risker och tänk på att en plan B är bra att ha.

2-oxen-horoskop-vecka-18-2018

Fokusera inte på detaljer i skolan. Du går snabbare fram om satsar på att se saker och ting ur ett helhetsperspektiv. Stabila vänskapsrelationer med gamla kompisar som känner dig väl får dig att må bra. Diskutera gärna viktiga kärleksfrågor med dina kompisar. Men när det verkligen gäller, så ska du först och främst följa ditt hjärta.

Du kan äntligen släppa något som påverkat dig negativt.

3-tvillingarna-horoskop-vecka-18-2018

Lita inte på att du tar dig fram i skolan med hjälp av turen. Nu är det skicklighet som gäller, så se till att plugga ordentligt. Familj och släkt betyder mycket för dig och är det någon du inte haft kontakt med på länge, så hör av dig till hen. En populär person får singeln att känna nya känslor. Att göra nya saker ihop ökar romantiken i fasta relationer.

Ge inga fler löften än du vet att du kan hålla.

4-kraftan-horoskop-vecka-18-2018

Planeternas position ger dig flyt i skolan och du behöver inte stressa lika mycket som vanligt. Om du får tid över så satsa på att lära känna nya klasskompisar. Det verkar som om du som är singel upptäcker en ny person i din närhet. Varför inte ta första steget? Mycket tyder på att fasta par inser att ni har gemensamma intressen som stärker er kärlek.

Låt dina vänner boosta din självkänsla inför ett viktigt möte.

5-lejonet-horoskop-vecka-18-2018

Mycket tyder på att du får nytta av en person som har mycket att säga till om i skolan. Hen hjälper dig att lösa ett problem med hjälp av positivt tänk. Om du vill bli kompis med någon, så tveka inte att ta kontakt. För att ditt kärleksliv ska funka så är det viktigt att du är tillsammans med eller dejtar en person som vill samma sak som du.

Dela med dig av dina åsikter, men var beredd på att alla inte alltid tycker likadant.

6-jungfrun-horoskop-vecka-18-2018

Det blir extra roligt i skolan om du har lojala klasskompisar. Det bästa sättet att vinna över dem till din sida är att vara en bra lyssnare. Dags att ta kontroll över din ekonomi. Gör en plan och skippa onödiga inköp. Visst kan en snygg look vara lockande och tändande. Men tänk på att äkta kärlek inte handlar om ytan, den kommer inifrån.

Att se saker ur annorlunda perspektiv kan ge en nystart.

7-vagen-horoskop-vecka-18-2018

Var inte rädd för att chansa då och då i skolan. Stjärnorna spår att du får framgång om du är djärv och framåt. Din ekonomi kan ändras genom oväntad hjälp från en vän. Solen får singeln på flörthumör och du som är upptagen känner att den gör dig och din partner som nyförälskade.

Det är smart att söka alternativa vägar mot ditt mål.

8-skorpionen-horoskop-vecka-18-2018

Planeternas position gör dig kreativ i skolan. För att andra ska lyssna på dina idéer är det klokt att lägga fram dem lugnt och tydligt vid rätt tillfälle. Om du behöver koppla av, så gör en skön kväll på egen hand susen. Kärleksminnen från förr kan skapa förvirring. Analysera dina känslor och tänk över vad du vill, innan du gör något drastiskt.

Ett spännande erbjudande gör dig lyckligt överraskad.

9-skytten-horoskop-vecka-18-2018

Det verkar som om det är mycket på gång i skolan och saker och ting kan förändras snabbare än du tror. Men det mesta som händer är av positiv natur och det är bara att hänga med. Fasta par blir ännu tajtare. Singeln kan se fram emot en rolig dejt.

Behåll ditt lugn även om någon försöker provocera dig.

10-stenbocken-horoskop-vecka-18-2018

Det händer en hel del intressanta saker i skolan och du trivs som fisken i vattnet. Mycket tyder på att du och klasskompisarna jobbar med ett gemensamt projekt som blir mycket lyckat. Försök att spara dina pengar eftersom du ska göra något roligt i helgen som kostar pengar. Inga hotfulla moln tycks förmörka din kärlekshimmel.

Viktiga personer har äntligen upptäckt dina starka sidor.

11-vattumannen-horoskop-18-2018

Du upptäcker dolda talanger hos dig själv, som du får god användning av i skolan. Någon i familjen är ovanligt lättirriterad. Det gäller att vara försiktig och försök att lyssna på personen. Stjärnorna spår att kärlekslivet får ett underbart lyft och helgen tycks bli extra het.

Slösa inte tid på personer som bara tänker på sig själva.

12-fiskarna-horoskop-vecka-18-2018

Det är klokt att vara uppmärksam i skolan, dubbelkolla allt och var noggrann. Försök att lösa en konflikt du har med en vän. Tala ut med varandra innan det inte går att rädda. Du som är upptagen får ett underbart kärleksbevis. Singeln möter en ny person, låt inte era olikheter lägga band på känslorna.

Om du lyssnar till ditt hjärta kan det ske spännande saker.

Läs mer!
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så kommer ditt 2018 att bli
Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash