Hur blir vecka 17, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 17 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 17, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 17 2021 för väduren

Planeternas position gör dig lugn och koncentrerad i skolan och hemma. Om det händer något är du rätt person att resonera dig fram till en klok lösning. Du driver flera roliga projekt på fritiden, både på egen hand och ihop med kompisarna. Amor står på din sida och ger dig flyt när det handlar om kärlek. Du behöver inte vara rädd för några rivaler.

Du presterar bäst om du vilar och laddar om då och då.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 17 2021 för oxen

Backa inte om du ställs inför uppgifter i skolan som vid första anblicken verkar svåra. Du kan mycket mer än du tror och kommer att klara dig jättebra. Mycket tyder på att du testar en rolig grej som kan bli ett varaktigt fritidsintresse. Singeln har chans på en snygging du trodde var upptagen, men som är fri. Fasta relationer får en nytändning.

Strul med kompisen? Red ut, glöm och bli vänner igen.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 17 2021 för tvillingarna

Ärlighet varar alltid längst. Även om vissa kanske fuskar i skolan, så vinner du på att plugga seriöst och vara schysst i alla lägen. Nöjeslivet lockar efter en lugn vår. Du och kompisarna tar vara på alla riskfria tillfällen att roa er. Amor ger dig visdom och med hjälp av gamla erfarenheter löser du ett kärleksproblem utan att någon blir sårad.

Optimism och viljestyrka gör att en dröm kan bli sann.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 17 2021 för kräftan

Planeternas position tycks göra dig avspänd och det ökar förmågan att lära dig nya saker. Mycket tyder på att du och en familjemedlem kommer närmare varandra när ni löser ett problem tillsammans. Du som är singeln verkar ha flera charmiga beundrare på gång. För dig som är upptagen är det extra viktigt att känna en djup gemenskap med din partner.

Att hjälpa andra triggar i gång dina lyckohormoner.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 17 2021 för lejonet

Planeternas position skapar harmoni i skolan och på fritiden. Du har koll på det mesta och kan fokusera, vilket innebär att det är en bra tid att starta nya projekt. Du är en glädjespridare som får andra att må bra. Så det är inte konstigt att du har så många vänner. Stjärnorna spår att veckan blir romantisk tack vare ett kärleksfullt meddelande.

Bekymra dig inte över sådant som ännu inte har hänt.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 17 2021 för jungfrun

Ett missförstånd kan skapa spänningar mellan dig och en lärare. Om ni reder ut det problemet snabbt blir er relation fin igen. Du har den rätta tävlingsinstinkten för att lyckas i en idrott eller i ett fritidsintresse. Mycket tyder på att du får svar på en kärleksfråga. Beskedet kan först göra dig förvirrad, men när du tänkt till blir du lycklig.

Var inte för hård mot en kompis – alla kan göra fel ibland.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 17 2021 för vågen

Du som visar att du tar ansvar i skolan, tycks få pröva dina vingar och göra annorlunda och spännande uppgifter. En kompis hjälper dig att slippa ett jobbigt moment som påverkat din fritid. På grund av ditt aktiva liv är det lätt att försumma kärleken. Men det räcker med ett kärleksfullt sms för att din partner eller flirt ska känna sig sedd.

Slösa inte tid på personer som bara tänker på sig själva.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 17 2021 för skorpionen

Underskatta inte hur din attityd påverkar din skolsituation. Ett vaket och trevligt sätt impar alltid på lärare. Om det har varit något oklart mellan dig och en vän, blir tack och lov allt som vanligt igen. Amors påverkan gör att du måste känna trygghet för att kärleken ska funka och du passar bäst ihop med en sötnos som också satsar seriöst.

En pusselbit faller på plats och du avslöjar något viktigt.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 17 2021 för skytten

Planeternas påverkan gör att skolarbetet går framåt och du känner att du lär dig mycket. Även fritiden tycks bli givande och en hobby blir bara roligare och roligare. Kärleken är ganska viktig för dig som är skytt, så länge du inte känner dig instängd, vill säga. Förklara hur du vill ha det. Det går utmärkt att älska - och att vara självständigt.

Med en orädd inställning kan du lyckas med det mesta.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 17 2021 för stenbocken

Det verkar vara roliga saker på gång i skolan som höjer din trivselfaktor. Mycket tyder på att du blir anförtrodd en viktig sak i samband med en fritidsaktivitet. Din tolerans och ditt snälla sätt gör att du har en trevlig och variationsrik bekantskapskrets. Oväntade händelser kan påverka dina planer, men veckan blir i stort sett ändå romantisk.

Du får oväntad hjälp i med en grej som du oroat dig för.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 17 2021 för vattumannen

Det mesta, både i skolan och på fritiden, tycks just nu handla om sociala relationer. Och planeternas position gör dig populär och du får en ganska tongivande roll. Utnyttja detta på ett positivt sätt och var en rättvis ledare. En familjemedlem berättar något som ökar din förståelse för hen. När det gäller kärlek, ska du lita på din magkänsla.

Låt dig inte stressas i ett val – tänk till ordentligt.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 17 2021 för fiskarna

Det verkar som om du får arbeta självständigt i skolan och det passar dig jättebra, eftersom du är duktig på att organisera och ta egna beslut. Dina kontakter med vännerna känns mycket värdefulla och ni har kul ihop. Du som är upptagen är älskad, även om din partner inte alltid uttrycker det med ord. Singeln blir uppvaktad på ett annorlunda sätt.

Alla har ett ansvar och man kan inte bara skylla på andra.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Då ska ni göra slut – enligt astrologin
Ditt stjärntecken avslöjar dina sämsta sidor