Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 17 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka sjutton för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du tjänar på att lägga band på ditt hetsiga humör och undvika meningslösa diskussioner med betydelsefulla personer. Fritiden verkar bli ovanligt trevligt och du myser ihop med vänner och familj. Mycket tyder på att romantiken går på högvarv. Du som är upptagen hittar oväntade styrkor hos din älskling. Singelns flirt kan leda till något seriöst.

En djupare förståelse öppnar dörrar för nya möjligheter.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

De arbetsuppgifter du måste göra går bra, men känns kanske inte så roliga. Kvällarna och helgen blir festligare och du hinner med mycket mer än du tror och kontakten med polarna och familjen blir djupare. Amor verkar ge dig en lättsam inställning till romantik. Och det är jättebra, det är inte alltid bara du som måste se till att kärleken funkar.

Med omtanke och snälla ord kommer du hur långt som helst.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Såväl dagarna som kvällarna, verkar bli späckade av aktiviteter. Det gör förstås absolut ingenting, du är på hugget och klarar av det du måste. Du tycks möta någon som gör starkt intryck och er vänskap kan bli fin. Mycket tyder på att veckan blir kärleksfull. Du som är upptagen träffar din älskling ofta. Singeln kanske tar upp en gammal romans.

Var försiktig med kritik – du kan såra utan att mena det.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Ett nytt ämnesområde eller uppgift får dig att gilla läget ännu mer. Din positiva attityd smittar av sig på kompisarna och ni har roligt ihop så fort ni får chans att stråla samman. Stjärnorna spår att du kan lyckas bra inom en sport eller en hobby. Amors pilar tycks vara träffsäkra nu. Det ligger romantik i luften och spännande saker är på gång.

Ett löfte ger dig hopp när det gäller dina framtidsplaner.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du verkar äntligen klicka med en person som du inte gillat förut. Det kan gynna din framtid. Låt inte en sur kompis sänka humöret, umgås i stället med andra som är gladare till sinnet. Helgen verkar bli aktivt. Det tycks inträffa något romantiskt, som får både upptagna och singlar att känna lycka och trygghet.

Någon hjälper dig att förhindra ett onödigt misstag.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Du har allt att vinna på att lägga ner mycket energi på dina studier och du får positiv återkoppling snabbare än du tror. En polares uppförande kan göra dig besviken. Tala ut med hen så snabbt som möjligt, du kanske har missuppfattat det hela. Nyckeln till kärlekslyckan just nu för dig är att ha en öppen och tolerant attityd mot den man älskar.

Positiva och realistiska förväntningar ger en knuff framåt.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du tycker att det är svårt fatta ett beslut som gäller din framtid. Ett tips är att vända dig till flera erfarna personer för att en helhetsbild. Helgen verkar bli hur rolig som helst och det verkar som om du och en kompis äntligen kommer till skott med något som ni velat göra länge. Kärleken tycks funka bra för både fria och upptagna jungfrur.

Motivation och ett energiskt sätt ger snabba resultat.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna skapar trivsel och du tycks göra bra ifrån dig när det är skarpt läge. Var inte för envis i en diskussion med en polare, ni kanske har rätt båda två. Fritiden verkar blir lyckad och du tycks få bättre kontakt med en släkting. Fester och familjemys kan skilja dig från din älskling eller flirt, det blir desto mer romantiskt när ni ses.

Nu är det dags att ta itu med något du skjutit upp länge.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Mycket tyder på att våren ger dig ny energi och det gör att alla ”måsten” känns enklare att utföra. Dina lediga stunder blir sköna och avkopplande och ger dig en chans att hitta dig själv. Samtidigt spelar vännerna en stor roll i ditt liv nu och du föredrar att umgås med dem under lugna former. Stjärnorna spår att kärlekslivet blir uppiggande.

Ett öppet sinne gör att du får uppleva spännande saker.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Planeternas position gynnar din vardag och du behöver inte oroa dig för att drabbas av några motgångar. Kontakterna med polarna fungerar mycket bra och du har lätt för att få dem att nappa på dina idéer när ni ska ut och ha kul. En oväntad gåva gör dig rörd. Amor tycks se till att kärlekslivet blir behagligt för både fria och upptagna stenbockar.

En annorlunda bekantskap får din fantasi att blomma upp.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Du gör något bra som väcker respekt och uppskattning och får omgivningen att ta dig på allvar. Tillvaron är aktiv och kanske hinner du inte hänga lika mycket med alla dina polare. Förklara läget, så att vissa av dem inte tror att du är less på dem. Mycket tyder på att veckan blir mycket romantisk. Du som är fri har chans att träffa en ny goding.

Tacka ja – om det poppar upp en lovande möjlighet.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

En annorlunda verksamhet har känts ganska ansträngande, men nu verkar det gå mycket bättre än väntat. Fritiden blir mysig och du kommer troligtvis att testa en ny grej som kan bli en rolig hobby. Är det en fest på gång, så blir den lyckad. Kärlekslivet tycks inte bara vara det som tar upp din tid, troligen för att du har så mycket annat på gång.

När du minst anar det, så får du hjälp från oväntat håll.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli