Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 17 2019 – så blir din vecka!

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du tycks få en energikick och känner dig piggare än vanligt. Ta vara på kraften och gör sådant som du tycker är viktigt. Det är rätt tidpunkt för att ta kontakt med kompisar som du inte haft kontakt med på länge. Svälj inte all irritation för kärlekens skull. Det är bättre att låta känslor pysa ut försiktigt än att de växer till en explosion.

Lita på dina bästa kompisars råd – de vill dig väl.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Att skapa nya rutiner som underlättar det för dig i skolan och på fritiden kanske känns trist nu, men du tjänar massor på det i längden. En kompis som inte hört av sig på ett tag, tar äntligen kontakt igen. Och allt känns bara bra mellan er. Du tycks få mer tid över till kärleken. Se till att den du är ihop med eller flirtar med, känner sig sedd.

Röj undan hinder som står i vägen för en ljus framtid.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det tycks vara dags att ta ett viktigt beslut om framtiden. Om du har flera alternativ, så satsa på det val som ger säkerhet och flest fördelar på lång sikt. Låt inte andras åsikter om en ny bekant förstöra din och hens spirande vänskap, låt dina känslor styra. Att vara kär är en häftig upplevelse, men att vara ihop med någon innebär också ansvar. 

Tacka ja om någon vill hjälpa dig att lösa ett problem.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Saker som du ska göra kan ta längre tid än vanligt, men pressa dig inte att jobba snabbare, huvudsaken är att du slutför dina uppgifter på ditt sätt. Det blir en vecka som går i vänskapens tecken och du har jätteroligt ihop med dina kompisar. En romantisk relation eller en begynnande romans behöver alltid bränsle för att glöden inte ska slockna.

Glöm inte se små glädjeämnena i jakten på den stora lyckan.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du har goda idéer som rör både skola  och fritid, som du gärna vill förverkliga. Varför inte inviga några kompisar i dina planer, det är alltid lättare att driva igenom förslag om ni är flera. Planeternas position gynnar alla typer av relationer. Du har många vänner som du gillar att hänga med och din attraktiva utstrålning lockar många beundrare. 

Skapa klarhet i en fråga – innan du tar ett stort beslut.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Skaffa dig en överblick på vad du har på gång den närmaste tiden. Möt de krav som ställs på dig på ett klokt sätt och undvik onödiga chanstaganden. Början av veckan kan bjuda på en mysig överraskning. Ett möte i helgen tycks ge efterlängtad omväxling i din tillvaro. En romantisk händelse påverkar dina planer. Känn in vad som betyder mest för dig.

Ta hand om dig – din hälsa går ju före allt annat.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Ditt schema ser ganska fulltecknat ut, men jobbar du hårt redan från början och gör en sak i taget, ligger du bra till i slutet av veckan. En kompis tycks ha förändrats på den senaste tiden. Bli inte rolig, det handlar inte om dig. Ge hen tid, så blir snart allt som vanligt igen. Inga rivaler eller andra tråkigheter, tycks hota ditt kärleksliv 

Titta bakåt – gamla erfarenheter ger dig nya framgångar.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna tipsar dig att släppa fram din fantasi och kreativitet. Låt din skaparförmåga bli din drivkraft både i skolan och på fritiden. Håll fast vid roliga kompisar som gör dig på gott humör. Ärlig och rak kommunikation gör underverk för ditt kärleksliv. Nu är det perfekt tid för att prata om känslor. Ta hänsyn till både dina och andras behov.

Dags för större ansvar även om det tar tid och kraft.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Mycket tyder på att du möter nya situationer och risken finns att du känner dig vilsen och förbryllad. Men om du öppnar ditt hjärta för alla nya intryck och följer med strömmen, så trivs du snart som fisken i vattnet. En kompis ställer sig på din sida i en hetsig konflikt. Det verkar som om ditt kärleksliv är i fas och att du har total kontroll. 

Fastna inte i andras åsikter när du söker sanningen. 

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Det är rätt tillfälle att ställa dig i rampljuset och visa vad du kan. Håll dig framme och ta för dig, det är inte läge att ödmjukt dra sig undan. Ägna dig åt familjen och gör något roligt som stärker er gemenskap. Mycket tyder på att du får mer tid över åt kärleken. Din älskling eller nya flirt blir lycklig för lite uppmärksamhet från din sida.

Red ut ett misstag och lämna gammalt tjafs bakom dig.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Att ha mål är viktigt. Men sätt upp mål som känns inspirerande för just dig, i stället för trista saker som inte driver dig framåt. Även om du är frestad att föra vidare en riktig godbit du har fått höra i förtroende, så gör det inte. Du ångrar dig om du skvallrar. Amors påverkan gör dig extra tilldragande och tempen tycks stiga i ditt kärleksliv. 

Låt inte andras jobbiga krav stå i vägen för din frihet. 

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Var modig och tänk i nya banor om du känner att det du gör inte är det rätta för dig. Strunta i om andra runt omkring dig inte vågar pröva andra vägar. Tänk på dig själv i första hand. Planeternas position verkar ge dig romantiska framgångar. Samtidigt är det viktigt att du tänker dig för, så att du inte av misstag gör någon ruskigt svartsjuk.

Hitta din innersta önskan och öppna dig för äventyret.

Av Britt-Marie Rasque

Läs också:

Därför bråkar du och din partner – enligt ditt stjärntecken

Så kommer du dejta 2019 enligt ditt stjärntecken