Horoskop-2017

Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 17 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 17 2018 här!

Det verkar som om du får ett eftertraktat erbjudande i skolan. Vänta inte för länge med att tacka ja, risken finns att någon annan hinner före. Mycket tyder på att du måste ta upp ett känsligt ämne med familjen. Var så ödmjuk och finkänslig som möjligt. Amor sprider romantiska vibbar. Om du säger ja till kärleken kan det hända fantastiska saker.

Starka personer lyfter dig när du inte tror lika tydligt på dig själv.

Du tycks vara inne på ett nytt spår i skolan. Om utvecklingen går i rätt riktning så fortsätt i samma stil. Nu är rätt tid att unna dig det som du har gått och tänkt på en längre tid. En fest blir lyckad! Du kan hamna i ett svartsjukedrama men var ärlig och respektera alla inblandade så kommer det lösa sig.

Glöm inte att visa uppskattning för dina vänner.

Du tycks få fint beröm i skolan och det peppar dig att lägga ner ännu mer energi på skolarbetet. Det är de små detaljerna som gör susen om du vill öka din må bra-faktor. Skäm bort dig och gör sådant du tycker är roligt. Det är härligt att väva romantiska drömmar, men för att kärleken ska funka måste du kunna skilja på fantasi och verklighet.

Glöm det gamla och fokusera på nya, roliga planer.

Mycket tyder på att du är i en fas då du kan gå din egen väg i skolan och tänka självständigt. Utnyttja det och satsa på studierna även om inte alla andra gör det. Du har glada människor omkring dig och det smittar av sig på dig. När humöret är på topp, så stiger också temperaturen i ditt kärleksliv. Din positiva utstrålning är oemotståndlig.

Granska alla förslag noggrant och ta ingenting för givet.

Det går extra bra för dig i skolan om du fokuserar på en uppgift i taget och inte splittrar dig på många olika saker. Även om du själv tycker att livet är lite jobbigt just nu så se framåt och fokusera på det som faktiskt är bra. Det upptagna lejonet känner sig nykär och singeln kan träffa en ny crush i helgen.

Ingen stoppar dig från att förverkliga dina drömmar.

Planeternas position gör dig ambitiös och du strävar efter att förbättra dina skolresultat. Tänk på att det inte alltid behövs värsta förändringen för att lyckas riktigt bra, även små steg kan skapa framgång på sikt. Bli inte orolig om du och den du har känslor för inte alltid tycker likadant. Kärleken kan ju funka även om ni har olika åsikter.

Gör ingen stor affär av en grej som ingen bryr sig om.

Det verkar som om det går bra för dig i skolan, men det betyder inte att du ska dra ner på tempot. Fortsätt att jobba på, det är bra att ligga lite före i skolan. Mycket tyder på att en trevlig person vill bli din kompis. Du som är singel har chans att träffa någon i en miljö där du känner dig hemma. Ett romantiskt besked gör den upptagna vågen lycklig.

Du behöver inte alltid ställa upp – säg nej ibland.

Häng med pigga klasskompisar som gör dig motiverad till att plugga och undvik negativa personer som smittar dig med sin uttråkade attityd. Risken finns att någon kritiserar ditt fritidsintresse. Strunta i det. Hen har ingen koll. Singeln kan bli förälskad i en spännande nykomling. Du som är upptagen hittar nya sidor hos din partner att bli kär i.

Fortsätt att kämpa – du närmar dig din seger med stormsteg.

Betydelsefulla personer i skolan blir imponerade av dig när du tänker fritt och kreativt. Så släpp loss din fantasi och låt inte andra begränsa dig. Gamla erfarenheter kan hjälpa dig om du vill komma vidare inom ett fritidsintresse. Ibland är kärleken krånglig men det gäller att vara ärlig mot sig själv och andra, även om du riskerar att såra någon.

Det är coolt att våga erkänna sina fel och misstag.

Det verkar som om någon i skolan är avundsjuk på dina framgångar och försöker förstöra för dig. Slösa inte energi på den här personen, utan gå bara vidare. Du och en kompis stärker er vänskap på ett nytt sätt. Den upptagna stenbocken har det bra ihop med sin älskling. Du som är singel gör ett väldigt positivt intryck på någon du har spanar in.

Nya impulser och spännande idéer ger fart åt din tillvaro.

Ibland kan du känna att du inte lever upp till andras förväntningar på dig i skolan. Deppa inte, det är bara som du inbillar dig. Du duger som du är! Stjärnornas påverkan gör dig till en glädjespridare och alla vännerna vill hänga med dig. Det blir en bra kärleksvecka om du inte är för otålig. När det gäller känslor ska du inte alltid ha så bråttom.

Vill du verkligen ha något – så ansträng dig extra mycket.

Du tycks ändra åsikt om något viktigt i skolan. Bry dig inte om vad andra tycker, det är okej att omvärdera sin inställning om du känner att du är på rätt väg. Dina kompisar kan känna att de ofta är det som hör av sig – dags att du gör det nu. Bli inte stressad av en förändring på kärleksfronten. På sikt gynnar den dig.

Spring inte din väg – problem är till för att lösas.

Läs mer!
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så kommer ditt 2018 att bli
Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash