Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 16 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka sexton för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Frida TV: Så är du som person – enligt ditt stjärntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Planeternas position gör dig effektiv och du klarar av sådant du inte hunnit med. Ditt energipåslag sätter fart på nöjeslivet och du och din BFF hittar på mysiga saker att göra ihop. Du tjänar på att kompromissa i en familjefråga. Du kanske inte får det du vill nu, men du vinner på sikt. Ett romantiskt möte kan leda till kärlek som håller länge.

Den som aldrig gjort fel har aldrig prövat något nytt.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Stjärnorna spår att du hittar ett sätt att hantera en svår fråga, som du brottats med. Du känner dig lättad över att ha tagit kontroll över situationen. Det verkar som om du får kontakt med trevliga personer, när du besöker nya platser. Ett välkommet meddelande gör dig jätteglad. Din charm är förförisk och en viss person får heta känslor för dig.

Ge inte upp det du vill ha – försök igen – och igen.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Veckan drar i gång med fart och fläkt trots att du tillbringar en stor del av din tid inomhus. Stjärnorna tipsar dig att inte spela cool för att impa på nya personer du möter. Var bara ditt vanliga, härliga jag, så går det bra. Det ligger romantik i luften och både fria och upptagna tvillingar känner sig uppvaktade.

Ta kontroll över din inre röst och var snäll mot dig själv.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Tillvaron kan kännas förvirrad, men var inte orolig, häng bara med i svängarna. Däremot är det viktigt att ta kontroll i samband med ett beslut, så ge dig själv betänketid om du måste göra ett viktigt val. Just nu är det klokast att vara uppriktigt än att dra till med en vit lögn, som någon kan avslöja. Följ ditt hjärta när det handlar om kärlek.

Försök att hitta något positivt i alla situationer.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Den närmaste tiden tycks bjuda på skratt och trevliga upplevelser. Du är utåtriktad och delar upp din lediga tid mellan vännerna och familjen, så att ingen känner sig övergiven. Det verkar också som om du börjar umgås med en kompis som du inte träffat på ett tag, efter att ni pratat ut. Är du uppriktig i dina känslor, blir kärlekslivet harmoniskt.

Ta inte åt dig andra personers tanklösa kommentarer.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Det ser ut att finnas mycket glädje och framåtanda i ditt horoskop just nu och det gör att du dels får mycket gjort och dels hamnar i spännande situationer som gör intryck på dig. Dina kontakter med personer som betyder mycket för dig, är fina. Var lite extra gullig mot en kompis som behöver tröst. Du tycks ha god kontroll över ditt kärleksliv.

Gör en god gärning varje dag – det gör dig lycklig.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Mycket tyder på att du får utlopp för din rastlösa energi, tack vare roliga sysselsättningar och positiva händelser. Du mår extra bra av aktiviteter utomhus. En oväntad upptäckt som troligen har med släkten att göra, ger extra krydda åt vardagen. En het dejt kan bli betydelsefull för singeln. Du som är upptagen har djup kontakt med din älskling.

Äntligen får du chansen att göra det du har längtat efter.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Allt verkar peka på att det blir en lugn och lärorik vecka och du har för det mesta möjlighet att ägna dig åt sådant som du själv gillar att göra. Du tycks vara på samma våglängd som dina vänner och det känns väldigt bra att hänga med några av dem. Ett romantiskt infall kan få större effekt än väntat. Men huvudsaken är att du tar dina känslor på allvar.

Utveckla din självdisciplin och välj inte enklaste vägen.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Stjärnorna gynnar sysslor där du arbetar med dina händer. Och du får äntligen möjlighet att kombinera praktiska färdigheter med teoretiska kunskaper. Bli inte sårad om en kompis inte kan träffa dig. Det har ingenting med dig att göra och snart är hen som vanligt igen. En chillkväll med kompisarna tycks bli mycket lyckad och kan påverka ditt kärleksliv på ett bra sätt.

Tänk kreativt och engagera dig i sådant du brinner för.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Påverkan utifrån gör dig på gott humör och du har tålamod med personer som annars irriterar dig. Kanske märker du att vissa som du retat dig på, är helt okej? Mycket tyder på att ditt nöjesliv får en kick. Går du utanför din bekvämlighetszon, blir veckan extra kul. Du som är upptagen känner närhet till din älskling. Singeln tycks ha en flirt på gång.

Låt din nyfikenhet leda dig vidare mot nya, roliga mål.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Planeternas positiva inflytande gör dig målinriktad. Du kommer till din rätt om du samarbetar och umgås med andra som är lika taggade. Men stressa inte för mycket, chilla när du får chans till det. Är det en myskväll på gång med kompisarna blir den jätterolig. Falska rykten kan orsaka kärlekstrubbel. Var ärliga mot varandra, så blir allt bra igen.

Underskatta inte din förmåga att påverka viktiga frågor.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Stjärnorna spår att du kan unna dig att ta ut svängarna och ägna dig lite mer åt sådant som du själv tycker är väsentligt. Ett oväntad möte eller meddelande, kan leda till att du tar upp kontakten med en mysig vän från förr. Din humor och din förmåga att sätta ord på dina känslor, ger dig tur i romantiska frågor

Spela med öppna kort och blanda dig inte i andras gräl.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli