Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 16 2019 – så blir din vecka!

Hur blir påskveckan för dig? FRIDAS astrolog har svaret!

 

Veckans horoskop för alla stjärntecken, hur blir veckan för dig?

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Ha inte för bråttom när det gäller studier och fritidsintressen. Tänk noga efter i vilken riktning du vill gå. En del planer kanske behöver läggas på is ett tag. En resa eller utflykt under påskhelgen blir jätteroligt. Amor spår att positiva förändringar ökar dina kärlekschanser. Så fortsätt att kämpa för att komma riktigt nära den du vill ha.

Ibland måste du avstå från något för att uppnå det du vill.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Satsa på de stora och viktiga frågorna just nu och slösa inte tid och energi på bagateller. Risken finns att familjens planer i påsk kan krocka med dina personliga intressen. Om du lägger fram dina tankar på ett lugnt sätt, kanske ni kan komma fram till en lösning som passar alla. Veckan tycks bli hektisk och kärleken verkar komma i andra hand.

Ett spontant möte kan bli början på en långvarig vänskap.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Stjärnorna spår att du har en festlig vecka att se fram emot och påskhelgen bjuder på annorlunda och mycket trevliga upplevelser. Passa på att vila ut under ledigheten och gör saker som du själv gillar. Det verkar som om du får en chans att bli kompis med en person som du beundrat länge. Det ligger kärlek i luften och du har en envis beundrare.

Våga prata om känslor – det skapar större förståelse.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Du tycks hamna i en ny omgivning och det kan kännas pirrigt. Om du är dig själv och slösar med din charm, kommer du att smälta in utan problem. Mycket tyder på att du stöter ihop med en kompis du inte träffat på ett tag och det känns jättebra att hänga med varandra igen. Alla lediga dagar gynnar ditt kärleksliv och räkna med många pussar i påsk.

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du förtjänar att ta det lugnt och ladda batterierna.

LEJONET 23/7-22/8

Veckan verkar bjuda på en lyckad mix av intressanta uppdrag och roliga nöjen. Om det har varit tjafs i familjen tidigare, tycks gemenskapen öka nu och ni har det fint ihop igen. En påskfest blir jättetrevlig. Stjärnornas påverkan stärker ditt självförtroende, vilket gör det lättare för dig att ta egna kärleksinitiativ och skapa romantiska vibbar.

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Var väl förberedd och redo inför en annorlunda utmaning.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Stjärnornas påverkan ger din kreativitet en kick och du mår bra av att påskpyssla och göra det fint hemma. Om du får göra en resa, blir den mycket mer lyckad än du förväntat dig. Din intuition är extra stark nu och du har möjlighet att hjälpa en kompis som behöver tala ut. Oavsett hur dina kärleksdrömmar ser ut, finns det chans att de slår in.

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Satsa på din personliga utveckling och testa något nytt.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Stjärnorna tipsar dig att ta det lugnt och samla kraft inför kommande utmaningar. Gör bara det du måste och njut av allt roligt som tillvaron bjuder på. Mycket tyder på att du och trevliga personer i din omgivning hittar på något extra skojigt under påskhelgen. Prognosen för en fin kärleksvecka ser god ut. Du som är fri kan utveckla en het flirt.

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Tänk först och tala sedan – så slipper du sura förmaningar.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Planeternas position tycks fylla din vecka med livsglädje och spontana aktiviteter. Mycket tyder på att du lär känna nya polare som det klickar med nästan genast. Får du tid över är det lämpligt läge att ägna dig åt dina favoritintressen. Om du är mottaglig för den kärleksfulla tillgivenhet som erbjuds dig, kan du förvänta dig en romantisk påsk.

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Undvik att ta alltför djärva chanser – lagom är bäst.

SKYTTEN 23/11-21/12

Stjärnorna spår att det är en bra tid att göra sådant du inte hunnit med tidigare. Kanske måste du lägga ner extra energi, men resultatet blir desto bättre. En oplanerad upplevelse i påsk kan ge mersmak. Du tycks få fördjupad kontakt med en släkting du inte träffar så ofta. Låt inte polarnas godkännande styra ditt kärleksliv. Följ ditt hjärta.

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Sugen på en förändring? Gör om din look på ett kul sätt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Veckan tycks vara som gjord för att suga ut det bästa i allt som finns omkring dig. Lita på din magkänsla och känn efter vad du kan förbättra och förnya. Du verkar få möjlighet i påsk att träffa kompisar som bor i en annan stad. Resor och andra saker som du inte styr över kan påverka romantiken. Å andra sidan kanske kärleken må bra av en paus.

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du får bevis på att riktiga kompisar alltid ställer upp.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Nu är det dags att ta itu med något viktigt som du skjutit upp. Utsikterna är mycket goda för att du ska lyckas bra. Stjärnorna ställer sig positiva till att du förnyar något i din vardag och att du släpper sådant som inte funkar. Påskhelgen kan bli sensuell. Men det gäller att du har en realistisk syn på kärleken, annars kanske du blir besviken.

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Gör något roligt som inspirerar dig att ta nya tag.

FISKARNA 20/2-20/3

Ledordet för veckan är aktivitet. Du är framgångsrik när du inspirerar polarna att göra roliga saker ihop med dig, det går också bra för dig när du gör saker på egen hand. Reser du bort under påsken får du tillfälle att knyta kontakt med spännande kompisar. Amor bjuder på romantiska inslag, men slösa inte tid på onödigt kärleksgrubbel. Lev i nuet.

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Pyssla om dig själv och höj din egen må bra-faktor.

Av Britt-Marie Rasque

Läs också:

Så kommer du dejta 2019 enligt ditt stjärntecken