Horoskop-2017-bakgrund

Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 16 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 16 2018 här!

Det verkar som om du får arbeta självständigt i skolan och det passar dig väldigt bra eftersom du gillar att planera och bestämma själv. Är plånboken tom? Om du tänker efter så finns det många utgifter som du kan dra in på. Du som är i ett förhållande är älskad även om din partner inte uttrycker det med ord. Singeln får respons från den du är intresserad av.

Skyll inte bara på andra – du har också ett ansvar.

Det mesta, både i skolan och på fritiden, tycks just nu handla om sociala relationer. Planeternas positioner gör dig omtyckt och du får en ganska viktig roll i flera sammanhang. Utnyttja det på ett bra sätt och var en bra förebild. Gult och orange tycks vara dina lyckofärger. När det gäller kärlek och romantik ska du absolut lita på din intuition.

Känn inte pressen att bestämma dig fort – ge dig tid.

Planeternas påverkan gör att du har lätt för dig i skolan och du lär dig mycket utan att du tänker på det. Utnyttja det här så får du ett försprång. Oväntade händelser kan påverka helgplanerna, men den blir lyckad ändå. En vän berättar något som ökar din förståelse för hen. En fin kärleksförklaring får dig att se på dig själv med nya ögon.

Det är en styrka att lyssna och ta till sig kloka råd.

Planeternas påverkan gör att skolarbetet går framåt och du får beröm av lärarna. Du lär känna någon genom ett gemensamt intresse och det klickar perfekt mellan er. Det kan kännas som att du har en del otur just nu men i kärlek går det desto bättre. Du som är i en relation får extra mycket tid med din partner. För singeln dyker det upp en helt ny person som verkar intressant.

Med en målmedveten attityd kan du lyckas med det mesta.

Underskatta inte hur din attityd påverkar din situation i skolan. Ett positivt och trevligt sätt imponerar också på lärarna. Om det har varit en fnurra på tråden mellan dig och en kompis så blir ni sams igen. Amors påverkan gör att du måste känna trygghet för att kärleken ska funka och du passar bäst ihop med personer som också vill satsa seriöst.

Din påhittighet är din styrka – utnyttja denna talang.

Du som visar att du kan ta ansvar i skolan tycks få pröva dina vingar och göra annorlunda och spännande uppgifter. En kompis hjälper dig att slippa ett irritationsmoment som påverkat din fritid. På grund av ditt aktiva liv är det lätt att försumma kärleken. Men det räcker med ett kärleksfullt sms för att din partner eller crush ska känna sig sedd.

Uppmuntrande ord och fint beröm ger dig vind i seglen.

Ett missförstånd kan skapa spänningar mellan dig och en lärare. Prata ut om problemet så kommer det bli bättre. Du har den rätta tävlingsinstinkten för att lyckas bra inom ditt fritidsintresse just nu. Mycket tyder på att du får svar på en kärleksfråga. Beskedet kan först göra dig förvirrad men när du tänkt till blir du lycklig.

Se upp så att inte någon stjäl dina intelligenta idéer.

Planeternas position skapar harmoni i skolan och på fritiden. Du kan kontrollera dina impulser och koncentrera dig vilket innebär att det är en bra tid att starta nya projekt. Att du inte styrs lika mycket av dina känslor påverkar också din ekonomi positivt. Stjärnorna spår att veckan blir ganska romantisk tack vare ett kärleksfullt meddelande.

Bli inte orolig över sådant som ännu inte har hänt.

Du lär dig bäst i skolan när du är avslappnad och inte känner någon press. Mycket tyder på att du och en kompis kommer närmare varandra och tillsammans löser ni ett problem. Kärleken är viktig för dig som är skytt men det funkar inte om du känner dig instängd. Förklara hur du vill ha det. Det går utmärkt att vara med en annan person men samtidigt vara självständig.

Döm inte en vän alltför hårt – alla kan vi göra misstag.

Även om det kan vara frestande att ta genvägar i skolan så kommer du alltid kommer längre genom att plugga och jobba hårt. Amor gör dig stark när det handlar om kärlek. Om du drar lärdom av tidigare erfarenheter kan du lösa ett romantiskt dilemma utan att någon blir sårad.

Med envishet och viljestyrka förverkligar du din dröm.

Backa inte om du ställs inför nya och oväntade utmaningar i skolan. Du kan mycket mer än du tror och kommer att klara dig jättebra. Det är toppen att vara snäll men sätt gränser och låt inte andra utnyttja din godhet. Du som är singel har chans på en person du trodde var upptagen, men som är singel. Fasta relationer får en spännande nytändning.

Du har många möjligheter – om du tar egna initiativ.

Planeternas position gör dig lugn och sansad, både i skolan och hemma. Om det händer något är du den rätta att resonera fram en bra lösning med. Du hitta på många roliga saker på fritiden, både på egen hand och ihop med vännerna. Amor står på stenbockens sida och gör dig till en vinnare i kärlek. Du behöver inte vara rädd för någon konkurrens.

Du presterar bäst om du vilar då och då och laddar om.

Läs mer!
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så kommer ditt 2018 att bli
Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash