Hur blir vecka 16, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

HOROSKOP VECKA 16 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 16, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 16 2021 för väduren

Även om du vet vad du vill när det gäller studierna, är det aldrig fel att lyssna på andras kloka råd och förslag. En kul grej gör att du och kompisarna har ännu roligare ihop än vanligt. Mycket tyder på att du som är upptagen har en partner som älskar dig innerligt. Singeln kan få uppleva att en liten flirt plötsligt känns mycket betydelsefull.

En hemlig önskning slår in tidigare än du väntat dig.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 15 2021 för oxen

En sak i skolan som först verkade ganska tråkig, utvecklar sig till något spännande. Så om du visar dig intresserad och ser till att du får vara med, kommer du inte att ångra dig. Ett tecken på uppriktig vänskap gör dig lycklig. Amor gynnar romantiska handlingar. Både du som är singel och du som är upptagen tjänar på att ta egna kärleksinitiativ.

Om du vågar gå mot strömmen, kommer andra att hänga på.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 16 2021 för tvillingarna

Nyckeln till framgång i skolan är att ta emot hjälp när det behövs. Om något i plugget är krångligt, ska du därför genast vända dig till lärarna, så att du snabbt kan komma vidare. Ditt vänliga sätt gör intryck på din omgivning och skapar en trivsam stämning. Mycket tyder på att ditt kärleksliv blir sorglöst och ger dig den energi som du behöver.

Du får nytta av talanger du inte visar upp så ofta

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 16 2021 för kräftan

Mycket tyder på att det finns en stark vilja i ditt tecken just nu och att du kan komma dit du vill, både i skolan och när du är ledig. Att nätverka och att ha kontakt många olika typer av människor gör fritiden givande. Romantik verkar verkligen vara din grej. Både du som är singel och du som är upptagen kan räkna med rejäla kärleksframgångar.

Låtsas inte vara någon annan, du är omtyckt för den du är.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 16 2021 för lejonet

Du är målmedveten och vill åstadkomma mycket i skolan. Men visa tålamod om allt inte går så snabbt som du önskar. Tids nog får du tillfälle att glänsa. Du och en kompis verkar äntligen närma er ett mål som ni kämpat ihop för att uppnå. Ett missförstånd kan strula till kärleken i början av veckan. Men så snart trasslet är utrett blir allt bra igen.

Strunta i avundsjuka personer som inte unnar dig framgång.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 16 2021 för jungfrun

Det verkar som om du är stressad inför ett prov eller uppgift i plugget. Stjärnorna spår att det går jättebra om du är ordentligt påläst och förberedd. Det tycks inträffa något roligt som visar att goda vänner är det bästa som finns. Risken finns att en svartsjuk rival sprider falska rykten. Tro inte på allt du hör, lita på din älskling/nya flirt.

Någon från förr blir betydelsefull för din framtid.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 16 2021 för vågen

Stjärnornas påverkan ger dig en kaxig attityd och du tycks äntligen våga sätta i gång med det där du så länge drömt om att testa i skolan. En gemensam aktivitet med kompisgänget blir jättelyckad och du kommer ännu närmare en av dina vänner. Fasta förhållanden känns mycket kärleksfulla. Mycket tyder på att singeln kan se framemot en romantisk dejt.

Du knäcker koden till något som tidigare varit obegripligt.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 16 2021 för skorpionen

Uppmuntrande kommentarer i skolan får dig att prestera ännu bättre och din självkänsla får en uppåtkick. Att du känner dig nöjd med dig själv gör dig också till en populär kompis och en lockande kärleksmagnet. Du som är singel har mycket lätt för att knyta romantiska kontakter. Den upptagna skorpionen får en trivsam vecka ihop med sin älskling.

Får du inte din vilja igenom? Testa en annan taktik.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 16 2021 för skytten

Nya utmaningar i skolan och på fritiden kan dyka upp. Men det är bra, det får dig att vara uppmärksam och hålla koll på läget. En kompis ger dig en oväntad komplimang som värmer. Vi kan alla göra misstag och låt inte en familjemedlems lilla tabbe förstöra stämningen hemma. Använd din humor om du hamnar i en romantisk situation som är lite pinsam.

Visa vem du är innerst inne och vilka ideal du står för.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 16 2021 för stenbocken

Stjärnornas påverkan gör dig sugen på att testa gränser och undersöka nya saker. Häng på de förändringar som är på gång i skolan. Dessa trender kan ge den omväxling du längtar efter. Samtidigt ska du förstås unna dig att ha roligt på fritiden. Att umgås med med likasinnade kompisar får vardagen att glittra. Inga moln tycks skymma kärlekens sol.

Populära personer visar dig vägen till andra alternativ.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 16 2021 för vattumannen

En medryckande och trevlig lärare gör att du tycker att det är roligt att studera och hen öppnar upp för nya vägar och intressen i plugget för din del. Du tycks få något fint som du önskat dig länge. En kompis visar en ny sida av sig själv som du uppskattar mycket. Den upptagna vattumannen känner sig älskad. Du som är singel flirtar med framgång.

Bra impulser ger dig energi och lust att uträtta mirakel.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 16 2021 för fiskarna

Du tycks få tillfälle att prata om din framtid med en kunnig person. Du vinner förstås på att öppenhjärtat berätta om dina visioner. Om du eller någon annan blir orättvist behandlad ska du säga i från med en gång. Ta kontakt med någon som du har förtroende för och som kan hjälpa dig att reda ut situationen. Kärlekslivet tycks bli som du tänkt dig.

Var inbjudande mot en ny bekant som vill bli din kompis.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Då ska ni göra slut – enligt astrologin
Ditt stjärntecken avslöjar dina sämsta sidor