Hur blir vecka 15, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Horoskop vecka 15 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 15, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Det verkar som om något i tillvaron blir mer begripligt om du låter dina innersta önskningar och drömmar guida dig. Det är hög tid att ta itu med en viktig sak på fritiden som du skjutit upp länge. Sätter du i gång nu, kommer du att lyckas bra med uppgiften. Din positiva utstrålning ger dig framgång i både vänskapliga och romantiska relationer.

Fina möjligheter kan dyka upp - om du håller dig framme.

OXEN 21/4 – 20/5

Stjärnorna gör dig framåt och du anstränger dig för att göra ditt bästa. Det tycks inträffa något som inspirerar dig att tackla en svårighet på ett nytt sätt och då blir problemet genast enklare att lösa. Du kommer mycket bättre överens med en person som du sett som en konkurrent. Fasta relationer funkar bra och singeln har en het flirt på gång.

Släpp taget om det gamla innan du börjar med något nytt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Det finns många roliga uppgifter i skolan som du kan engagera dig i och det får dig att trivas toppenbra. Du är på samma våglängd som kompisarna och det känns härligt när ni träffas. Mycket tyder på att det är smart att kompromissa om du vill driva igenom en förändring hemma i familjen. Stjärnorna spår att du kan se framemot en kärleksfull vecka.

Du duger! Att jämföra sig med andra är slöseri med tid.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Det är alltid betydelsefullt att vara uthållig och du verkar äntligen få beröm för ditt ihärdiga arbete. En kompis, som har sagt eller gjort något dumt, tycks vilja ställa allt till rätta. Var storsint och ta emot ursäkten. Om ditt kärleksliv varit lite gungigt på senare tid ser Amor till att veckan blir romantisk och att du hittar balansen igen.

Du går en spännande och dynamisk period till mötes.

LEJONET 23/7 – 22/8

Mycket tyder på att tempot ökar i skolan och på fritiden. Tack och lov ger stjärnornas påverkan dig ork och vilja att hänga med i svängarna. Och även om det blir jäktigt, trivs du bra. Det verkar som om du får en ny kompis tack vare sociala medier. En ny romans kan bli början på en seriös kärlek för singeln. Fasta relationer är heta och stabila.

Lita på att ditt samvete leder dig rätt i livets labyrint.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Mycket tyder på att du får nytta av gamla kunskaper och rutiner när du sätter i gång med nya uppgifter såväl i skolan, som på fritiden. Umgänget med kompisarna skapar trivsel och ger många glada skratt. Stjärnorna spår att singeln kan bli förälskad i en riktig snygging. Den upptagna jungfrun känner att gemenskapen mellan dig och din älskling ökar.

Kom i håg att du är värdefull och att du har mycket att ge.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Mycket tyder på att du är extra handlingskraftig nu och det ger dig ett jättebra utgångsläge i skolan. Vänskapliga relationer står i centrum den här veckan och du försöker på olika sätt att hålla fin kontakt med kompisarna. Ditt kärleksliv tycks flyta fram i en behaglig takt och det är klokt av dig att inte pusha på en romantisk fråga för mycket.

Ta emot en hjälpande hand - alla behöver stöd ibland.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Ett ihärdigt rykte i skolan kan göra dig orolig. Men det finns ingen anledning att bli skärrad. Det som eventuellt är på gång, kommer att påverka dig positivt. En gemensam upplevelse kan leda till att du och en kompis blir ännu bättre vänner. Stjärnorna spår att överraskande, men för dig väldigt uppmuntrande nyheter, ger dig romantiska fördelar.

Din hjälpsamhet skapar en fin stämning omkring dig.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Du tycks vara inne i en ganska hektisk period och det passar dig utmärkt. Ett trevligt samtal på tu man hand med en betydelsefull person ger dig nytt hopp. Du brukar vara en sanningssägare. Men just nu kan det passa bra med en vit lögn, eftersom en kompis skulle bli väldigt sårad om du är brutalt ärlig. Amor ger dig skön medvind på kärlekens hav.

Var nyfiken på andra personer och se livet som ett äventyr.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Även om du behärskar att hantera flera saker samtidigt, är du mycket mer effektiv om du koncentrerar dig på en sak i taget, särskilt i skolan. En gång är ingen gång, men två gånger blir en vana. Så säg i från om någon i din närhet upprepar en dum grej. Amor stärker din förmåga att vara närvarande och förtrolig och det ökar dina kärleksmöjligheter.

Drömmar kan förverkligas om du samarbetar med andra.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Stjärnorna spår att den är en utmärkt tidpunkt om du vill ändra på något i skolan eller på fritiden. Det kan vara riskabelt att avslöja hemligheter för andra. Men om du verkligen litar på en kompis och berättar något som inte kan skada någon annan, är det ju okej att vara förtrolig. Tidigare känslostormar lugnar sig och kärlekens sol värmer skönt.

Du mår toppen när du träffar vänner som är på din våglängd.

FISKARNA 20/2 –20/3

Din tillvaro tycks färgas av små och stora beslut som rör såväl studierna som fritiden. Det blir ingen enkel vecka, men den blir å andra sidan intressant. Att kompromissa med kompisarna är jättebra, men du ska förstås inte alltid ge upp dina önskningar. Kärleken kan tyckas ljummen i början av veckan, men den blir hetare och hetare framåt helgen.

Du kan träffa någon som öppnar nya dörrar för dig.

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir april 2021 för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021