Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 15 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka femton för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Veckan tycks bli lyckad. Stjärnornas påverkan ger dig en sorglös inställning till dina uppdrag och du tycker att det mesta är kul. Om du gör en liten nöjestur, blir den inspirerande. Den inträffar något roligt i påsk som skapar en glad stämning. Amor gör dig orädd och mycket tyder på att du tar tag i en romantisk fråga, som du skjutit på länge.

Sträck på dig och var stolt över den fina person du är.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det är viktigt att se till helheten, men även små detaljer är viktiga. Är du noggrann och inne på smarta förklaringar, klarar du av ett viktigt projekt. Får du möjlighet att besöka släktingar under påsken, stärker detta gemenskapen. Du har förmågan att muntra upp en deppig kompis, så visa att du bryr dig. Det ligger romantiska vårkänslor i luften.

Hitta på något roligt som du mår bra av – varje dag.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det tycks bli en härlig vecka, fylld av energi. Du gillar det du håller på med och våren gör dig på gott humör. Så passa på att samla kraft under påsken, för resten av månaden kräver att du är på hugget. Du och en nära kompis, har jätteroligt ihop. Amor spår att du får djupare kontakt med en kär person, som har haft svårt att prata om känslor. 

Le ofta – ingen kan motstå ett uppriktigt leende från dig.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Ett trevligt besked gör att veckan får en flygande start och du går med liv och lust inför de uppgifter som väntar dig. Planeternas position pekar på att du lyckas extra bra med praktiska aktiviteter nu. Mycket tyder på att du får nytta av din påhittighet, speciellt om du utvidgar ditt revir i påsk. Var extra tydlig när det handlar om kärlek.

Acceptera att det är omöjligt att alltid göra alla nöjda.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Stjärnorna gör dig aktiv och du tycks få mycket gjort. Att ha en bra kontakt med polarna är viktigt för dig och du anstränger dig för att ni ska hålla ihop. Amor stärker din utstrålning och du är på flirtigt humör. Risken finns att det uppstår svartsjuka vibbar.

Gör mer av allt som är roligt och som du mår bra av.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Veckan kan bli stressig, men trevlig och omväxlande och du har hela tiden läget under kontroll. En utflykt eller en mysig hemmakväll ökar familjens sammanhållning. Trots rådande omständigheter får du en rolig påsk. Mycket tyder på att du inte kan prioritera romantiken, men det beror på orsaker som inte du råder över.

Ge en viss person en ärlig chans att visa vem hen är.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Räkna med dagar där tempot är högt, men också dagar som ger härlig avkoppling. Planeternas påverkan får dig att må bra och du sprider trivsel omkring dig. Det stärker dina sociala kontakter och det blir kul att hänga med kompisarna. Du får äntligen tid för en uppgift som har hängt över dig. Ett romantiskt besked under påsken gör dig lycklig. 

Det är ok att ändra sina mål om situationen kräver det.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna spår att den närmaste framtiden blir givande och varierande. Du vill hinna med så mycket som möjligt. Och det kommer du att lyckas med – om du har en god planering och håller dig till den. En nöjestripp kan bli en riktig höjdare. Någon som sagt en dum grej ber om ursäkt och ni blir sams igen. Påsken tycks bjuda på en hel del romantik.

Tänk inte ”varför?” – tänk i stället ”varför inte?”

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det är smart att jobba undan trista uppgifter snabbt, så att du kan njuta utan avbrott av allt roligt som händer längre fram i veckan. En kompis vill att ni gör något tillsammans. Säg ja – allt pekar på att ni får jättekul. Påskfirandet verkar bli lyckat, vare sig du är hemma eller på en annan plats. Mycket tyder på att en kärleksdröm kan slå in.

Kom med egna förslag om du är less på att andra styr.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Planeternas position ger en mysig stämning och du trivs med tillvaron både när du är på egen hand och tillsammans med andra. Om du träffar kompisarna någon kväll, får ni garanterat roligt. Påsken är veckans höjdpunkt och en trevlig händelse kan bli något att minnas länge. Kärlekslivet tycks förbli fridfullt så länge du struntar i falska rykten.

Planera inför framtiden – men oroa dig inte i onödan.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Veckan tycks få en mjukstart, men efter några dagar ökar takten och du kan vänta dig många trevliga upplevelser. Dels roar du dig med några av dina kompisar och dels gör du mysiga saker ihop med familjen. Mycket tyder på att du knyter nya vänskapsband under påsken. Om du diskuterar en romantisk fråga på ett lugnt och sansat sätt, så går ditt budskap fram.

Svara inte ja, när du egentligen helst vill säga nej.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Du tycks få chansen att rätta till ett misstag i början av veckan och när det är ur vägen, är det bara att tuta och köra. Stjärnorna spår att perioden blir härlig och du hänger med både gamla och nya kompisar. Påsken verkar bli extra rolig och en romantisk önskan kan bli uppfylld om du själv ser till att det händer saker och ting.

Du får uppskattning om du tar ansvar för dina handlingar.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli