Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 15 här!

Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 15 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 15 2018 här!
veckohoroskop-vaduren

Ge inte upp om du kör fast i skolan. Satsa stenhårt och försök en gång till, så ska du se att du löser uppgiften. Ibland kan tillvaron kännas som en karusell som snurrar på alltför fort. Då är det bra att ta en paus från allt och alla och bara koppla av på egen hand. Amor tycks gynna dig som är vädur och ett romantiskt mål är närmare än du tror.

Säg vad du tycker – andra tar dina idéer på allvar.

veckohoroskop-oxen

Du tycks ställa för höga krav på dig själv i skolan, trots att andra är nöjda med dina prestationer. Kanske dags att vara snäll mot dig själv när det gäller pluggandet? Bästa sättet att spara är att undvika impulshopping. Köp bara det du absolut måste. Tillit är viktigt i fasta relationer. Mellan singlar kan vänskapen övergå i het kärlek.

Det finns många som gärna hjälper dig att nå ditt mål.

veckohoroskop-tvillingarna

Allt kanske inte blir som du planerat i skolan men ibland kan det faktiskt vara gynnsamt att vara tvungen att tänka om och byta spår. Du får fin energi av att umgås med kompisar som delar ditt specialintresse. I början av veckan kan kärlekslivet kännas ganska visset men framåt helgen händer det något romantiskt som sätter fart på livsandarna.

Dra inga förhastade slutsatser innan du har koll på läget.

veckohoroskop-kraftan

Se till att få lugn och ro när du gör skoluppgifter som kräver tid och koncentration. Stress ger sällan goda resultat i skolan. Av en slump hittar du något som du trodde var förlorat. Det är helt förståeligt att ledsna på vissa kompisar ibland, men säg inte upp kontakten helt. Ibland kan det räcka att ta en paus ett tag. Amor ger dig vårkänslor!

Låt inte svartsjuka påverka ditt annars så goda omdöme.

veckohoroskop-lejonet

Var noggrann i skolan och dubbelkolla alla svar, slarvfel händer så lätt. Du tycks ha massor av överskottsenergi och mår bra av att hitta på massa saker och vara aktiv utomhus. Ibland måste romantiska funderingar få ta sin tid. Tänk till, väg fördelar mot nackdelar och ta inga förhastade beslut när det handlar om kärlek.

Låt inte en liten motgång dämpa din vilja att kämpa.

veckohoroskop-jungfrun

Om du gör goda gärningar i skola och sprider bra energi omkring dig kommer du att få massor av värme och kärlek tillbaka. Se över din ekonomi och fundera på vad du egentligen spenderar alla pengar på. Planeternas position gör dig utåtriktad, populär och omtyckt. Det verkar som om du står i centrum både när det gäller vänskapliga och romantiska relationer.

Sätt inte något viktigt på spel för en onåbar dröms skull.

veckohoroskop-vagen

Mycket tyder på att du övervinner en svårighet i skolan som hindrat dig från att gå vidare och du känner dig väldigt nöjd. Det verkar som om omgivningen är generösa med ekonomiska råd, men lyssna bara på personer som du litar på och som kan det här med pengar. Veckan kan bli mycket kärleksfull men var snabb i vändningarna om du vill fånga lyckan.

Just nu är det klokt att skjuta upp ett viktigt beslut.

Få inte panik om du kör fast i skolan. Diskutera med andra, så får du en knuff i rätt riktning och kan jobba vidare. Var extra noga och tänk på vad du gör på sociala medier, något du skriver kan tas illa upp av någon annan. Tolerans och nytänkande är A och O när det gäller fasta relationer och spirande romanser.

Undvik människor som försöker få dig att göra fel saker.

veckohoroskop-skytten

Planeternas position ger dig mod att visa alla i skolan vad du kan. Var inte blygsam utan se till att folk fattar att du är duktig. Ibland blir du besviken på dina kompisar. Kanske har du för höga krav och förväntningar? En oväntad förändring gör att veckan och inte minst helgen blir mycket romantisk. Du som är singel har chans att möta någon på ett sätt du inte gjort tidigare.

I andras ögon är du en viktigare person än du själv tror.

Det verkar som om du får möjlighet att jobba med andra elever i skolan som du inte känner så väl. Allt går jättebra och du blir inspirerad av att byta tankar och åsikter med nya personer. En överraskning på fritiden gör dig glad. Om din crush eller partner inte prioriterar dig på samma sätt som du gör – säg ifrån. Dina egna behov är lika viktiga som andras.

Dags att börja tänka i nya banor om du har kört fast.

Tänk på att det du presterar nu i skolan är värdefullt och påverkar din framtid. Du får också chansen att göra ett gott intryck på en viktig person i skolan så passa på att vara lite extra framåt. Undvik dyra inköp, du behöver pengar längre fram. Amor ger dig en självksäker utstrålning och du känner att du är i fas när det gäller romantiska relationer.

Säg sanningen om det sprids falska rykten om din vän.

veckohoroskop-fiskarna

Du kan komma hur långt som helst i skolan med framåtanda och ett positivt tänk. Fokusera på det som är roligt och stäng av negativa tankar. Hör av dig till en kompis som längtar efter ett livstecken från dig. Planeternas position påverkar ditt kärleksliv på ett bra sätt. Fiskar som är i en relation är på samma nivå som sin partner och singeln fattar mod att ta första steget.

Våga dig ut ur din komfortzon och testa något nytt.

Läs mer!
Här kommer du träffa din kärlek – enligt ditt stjärntecken
Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken
Kärleksmisstagen du kommer göra – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash