Horoskop vecka 14 2021

Horoskop vecka 14 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 14, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Vädurens horoskop vecka 14 2021

Ensam är inte stark. Du tjänar på att samarbeta och ta emot hjälp från en schysst person som står på din sida. Ett av dina intressen gör fritiden extra givande. Det verkar som om du och en kompis från förr hittar tillbaka till varandra igen. Kärleksglöden värmer skönt i fasta relationer. Mycket tyder på att du som är singel känner dig nyförälskad.

Lagom är bäst just nu, så sikta mot harmoni och balans.

OXEN 21/4 – 20/5

Oxens horoskop vecka 14 2021

Chansen är stor att du får utlopp för en av dina konstnärliga färdigheter. Och låt dig inte tyngas ner av andras grubblerier utan koncentrera dig på dina egna intressen. Du har extra roligt ihop med några av dina närmaste kompisar. Tydliga kärlekssignaler mixat med intuition väcker förhoppningar och ger lovande förutsättningar för dig som är oxe.

Håll dig i framme och var öppen för allt kul som händer.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Tvillingarnas horoskop vecka 14 2021

Du känner dig energisk och griper målmedvetet tag i en särskild syssla. Och mycket tyder på att din driftighet ger goda resultat och att du dessutom har väldigt roligt. En fnurra på tråden löser sig och allt är okej igen mellan dig och den du grälade med. Luften omkring dig surrar av romantik och dina kärleksmöjligheter verkar vara mycket lovande.

Bromsa in ibland - det gör underverk för kropp och själ.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Kräftans horoskop vecka 14 2021

Det verkar bli en lyckad vecka och du gör många roliga saker. Stjärnorna spår att du kan unna dig något lyxigt som du verkligen gjort dig förtjänt av. Mycket handlar just nu om vänskapliga relationer och du trivs jättebra med kompisarna. Ditt kärleksliv kanske inte är på topp på grund av ett tjafs. Men ha is i magen. Snart blir allt härligt igen.

Gå på djupet och försök förstå dina innersta behov.

LEJONET 23/7 – 22/8

Lejonets horoskop vecka 14 2021

Du verkar ha en hel del att göra och början av veckan kan bli lite rörig. Men efter några dagar får du full koll på läget och helgen tycks bli skön och avkopplande. En kompis har ett problem som också du dras in i. Var lojal mot din kompis och visa att du står på hens sida. Amor strör kärleksmagi omkring dig och det är romantiska saker på gång.

Roliga upplevelser ger dig en glödande aptit på livet.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Jungfruns horoskop vecka 14 2021

Glada nyheter ger veckan en trevlig start, du glider fram som på en räkmacka och det mesta fungerar bra. Just när du trodde att du och en kompis växt i från varandra, inträffar det något roligt som visar att er vänskap fortfarande är stark. Amor bjuder på en hel del romantik, men samtidigt är kärleken inte den viktigaste delen av din tillvaro nu.

Egna initiativ spelar stor roll inför kommande uppdrag.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Vågens horoskop vecka 14 2021

Planeternas position gör dig engagerad och sugen på nya kunskaper. Och det ökar din framgångsfaktor. Ibland kan det vara svårt att säga emot en kompis som är mycket övertygande. Men känner du att hen har fel, så följ din instinkt, även om du inte har argument för det. Heta känslor tycks avsluta veckan och en kärleksfråga kan få ett hoppfullt svar.

Det är mycket på gång nu - säg inte ja till för mycket.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Skorpionens horoskop vecka 14 2021

Veckan tycks bli omväxlande och aktiv, se till att du är utsövd och pigg, så att du orkar hänga med i svängarna. Dina kompisar hänger gärna på, om du har idéer som gör er fritid, ännu roligare. Mycket tyder på att en romantisk händelse blir startskottet för en het passion. En hel del kan stå på spel, men du njuter av kärleken till hundra procent.

Var på din vakt mot personer som verkar opålitliga.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Skyttens horoskop vecka 14 2021

Mycket verkar kretsa kring en speciell sak just nu och du gör helt rätt i att gå in för detta helt och hållet. Ditt umgänge med kompisarna är intensivt och du klarar av att ha många sociala bollar i luften samtidigt. Du kan både ge och ta när det handlar om kärlek. Men låt inte andras romantiska förväntningar göra dig förvirrad utan sätt gränser.

Ett orosmoment i din omgivning försvinner äntligen.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Stenbockens horoskop vecka 14 2021

Med en mix av användbar hjälp utifrån och egna initiativ tycks du få möjlighet att utveckla en av dina starka sidor. Du har många kompisar som du trivs jättefint ihop med. Men om du ändå känner att något annat saknas i ditt liv, så kan kanske bra böcker, film och musik, fylla det tomrummet. Mycket tyder på att en romantisk fantasi blir verklighet.

Ge dig tid att skratta, leka och njuta av tillvaron.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Vattumannens horoskop vecka 14 2021

Mycket i veckan tycks handla om att våga sticka ut hakan och säga ja till upplevelser som är utöver det vanliga. Det verkar som om någon hör av sig och vill återuppta kontakten. Det gör dig nöjd och även överraskad, eftersom hen inte är så framåt. Det händer något på kärleksfronten, som skakar om dig. Men låt känslorna ha sin gång, så går det bra.

Ta dina drömmar och mål på allvar och sikta framåt.

FISKARNA 20/2 –20/3

Fiskarnas horoskop vecka 14 2021

Planeternas påverkan tycks ge dig den pepp som behövs för att du ska ta dig an uppgifter som tidigare känts för jobbiga. Och den som vågar den vinner! Även om du inte kan träffa alla nära och kära, så uppskattar de om du hör av dig på mobilen eller på sociala medier. Heta känslor kan uppstå mellan singeln och en kompis. Fasta relationer är mysiga.

Kräv inte för mycket av dig själv - du når din dröm ändå.

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir april 2021 för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021