Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 14 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka fjorton för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Du vinner inte på att jäkta, utan lyckas mycket bättre om du är lugn och noggrann när du jobbar med dina uppgifter. Ett spontant häng med några av dina kompisar gör dig på väldigt gott humör. Romantiska komplimanger boostar din självkänsla, vilket i sin tur ger dig en inre jämnvikt. Att du känner dig i harmoni är en bra start för att lyckligt kärleksliv.

Nu är det dags att visa att du kan hålla ett löfte.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Mycket tyder att du får uppskattning av viktiga personer, de ser hela din potential. Om du fortsätter att visa vad du kan, får du goda resultat. Du verkar vara inne i en social fas och det är en bra tidpunkt att återförenas med en vän som du inte träffat på ett tag. Amor tycks bjuda på något oväntat som kan påverka kärleken på ett positivt sätt.

Leta efter framgångsfaktorer istället för att söka fel.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det verkar som om du får kontakt med populära personer som du beundrat på avstånd. Ni tycks ha en hel del gemensamt och umgänget med dem gör att du trivs ännu bättre med tillvaron. Ett fritidsintresse tycks ta en ny riktning och det gör det lättare att fullfölja nödvändiga, men enformiga saker. Planeternas position ger veckan en romantisk prägel.

Gör en ny grej varje dag – det gör dig glad och modig.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Att lyckas nå dit du vill handlar inte om tur, det är motivation som gäller. Stjärnorna spår att du når goda resultat om du utnyttja dina starka sidor och jobbar målmedvetet. Fritiden blir jätterolig om du satsar på dina intressen och umgås med dina närmaste vänner. Det tycks bli en bra vecka, speciellt om du tar egna initiativ.

Bolla dina tankar med någon du känner dig trygg med.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Planeternas position gynnar dina studier och det lönar sig att jobba flitigt. Mycket tyder på att du råkar ut för ett dilemma på fritiden, men med hjälp av ett listigt tänk och vänliga ord, klarar du situationen galant. Du har ett stort hjärta och vill alla väl. Men det är viktigt att du tänker på dig själv också, såväl i vänskap som i kärlek.

Ibland måste man avstå något för att nå dit man vill.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Sätt ribban högt och oroa dig inte för att du inte ska klara viktiga uppgifter. Du har det som krävs för att lyckas. Gör sådant som du själv gillar på fritiden, i stället för att göra saker för att imponera på andra. Du tycks ha många järn i elden och har kanske inte alltid tid för kärlek. Du kan ändå se fram emot en hel del romantiska stunder.

Dina känslor är viktiga – försök att sätta ord på dem.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Du får medgång i studierna om du riktar in dig på det som är viktigast och inte splittrar dig på onödiga saker. Var ärlig i dina åsikter när du umgås med kompisarna. Om du visar mer av dig själv, kommer dina vänner också att öppna upp mer. Amor ökar dina romantiska chanser. Så passa på att vara framåt – i stället för att passivt vänta på kärleken.

Tryck inte ner ilskan hela tiden – lätta på trycket ibland.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Den kommande veckan tyckas lämpa sig mycket bra för att utöka ditt viktiga kontaktnät, eftersom din sympatiska utstrålning attraherar andra. Även på fritiden handlar det mycket om sociala relationer och du har en stor och givande bekantskapskrets att hänga med. Ditt kärleksliv får förstås också extra bränsle av alla positiva impulser omkring dig.

Att skriva dagbok är bästa sättet att lära känna dig själv.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Tänker du till ordentligt och använder dig av tidigare erfarenheter, löser du ett praktiskt problem som rör studierna på ett effektivt sätt. Mycket tyder på att det är något roligt på gång som sätter extra krydda på fritiden. Ärlighet vara längst – även i romantiska sammanhang. Även om det kan vara svårt att säga som det är, så tjänar du på det.

Låt allt fint omkring dig sprida glädje i din tillvaro.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Mycket tyder på att du får testa intresseväckande aktiviteter som inte ofta står på schemat. Var nyfiken och låt dig inspireras av detta. Kanske måste du lägga ner extra tid för att bli klar med något hemma. När du väl är färdig, kan du få en fin belöning. Ditt kärleksliv tycks bli lättsamt och slösa inte energi på att oroa dig inför framtiden.

Hitta din egen stil och jämför dig inte med andra.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Känner du ibland att du går miste om roliga saker för att alla arbetsuppgifter tar mycket tid? Stjärnorna tipsar dig som känner så, att satsa extra mycket på roliga fritidsaktiviteter, det piggar upp din tillvaro. Du tycks också få möjligheter att göra trevliga grejer ihop med kompisarna. Planeternas position tyder på att kärlekstemperaturen höjs.

Ger du andra beröm – får du ännu mer uppskattning tillbaka

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Planeternas position skapar goda möjligheter för din utveckling rent allmänt. Bryt negativa mönster och testa nya tankebanor, så går studierna bra. Det verkar som om du upplever att något begränsar din fritid. Om du resonerar lugnt och sansat, besegrar du motståndet. Ett romantisk lyckträff kan bli betydelsefull för både fria och upptagna fiskar.

Att engagera dig i viktiga frågor, ger tillvaron en mening.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli