Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 14 här!

Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 14 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 14 2018 här!
veckohoroskop-vaduren

Mycket tyder på att du jobbar hårt för att förverkliga en dröm. Och du har stor chans att lyckas – om du är ärlig. Att intrigera och lura andra slår tillbaka mot dig själv. En resa eller utflykt med familjen blir jätterolig. Stjärnorna stärker romantiken. Något som började som en flört kan sluta med förälskelse. Fasta förhållanden utvecklas ännu mer.

Var lojal mot en kompis även om andra skvallrar om hen.

 

veckohoroskop-oxen

Försök att hitta det som känns rätt för dig, att bara anpassa sig efter andra gör dig låg och passiv. Stjärnorna gynnar alla typer av resor och utlandsbesök. Mycket tyder på att en kärlek från förr gör entré i ditt liv igen. Singeln kan ju ge hen en ny chans. Men du som är upptagen, kanske ska tänka på vad som inte funkade mellan er förra gången.

Äventyret dyker upp om du är på rätt plats vid rätt tid.

 

veckohoroskop-tvillingarna

Det verkar som om du får göra sådant du är bra på och du har turen på din sida. Det kan vara jobbigt att ta ställning i konflikter, men ibland måste man stå upp för det man tror på. Om du säger din uppriktiga mening mår du mycket bättre efteråt. Din kärleksenergi är på topp. Eftersom du är både charmig och övertygande är det få som kan motstå dig.

Öppna dörren om en trevlig person vill bli din vän.

 

veckohoroskop-kraftan

Stjärnorna spår att veckan blir mysig, det händer oväntade och trevliga saker och du hänger mycket med kompisarna. Nu kan du inte längre skjuta upp ett ekonomiskt beslut, bestäm dig snabbt annars blir andra irriterade. Ett samtal eller ett meddelande stärker din självkänsla när det handlar om kärlek. Och eventuella misstankar är som bortblåsta.

Var inte rädd för att föreslå egna idéer.

 

veckohoroskop-lejonet

Stjärnornas påverkan ger dig en lättsam syn på livet. Du njuter av stunden och tar en dag i taget. Får du chansen att göra en resa, så blir den lyckad. Det verkar som om du och en kompis äntligen kan göra något ni har planerat länge. Mycket tyder på att du känner dig kluven när det handlar om kärlek. Ditt hjärta tycks klappa för mer än en person just nu.

En särskild händelse stärker din tro på dig själv.

 

veckohoroskop-jungfrun

Stjärnornas påverkan gör dig extra social och du får en kick av att umgås med andra. Är du på resande fot, har du lätt för att lära känna nya människor. Mycket tyder på att du tack vare din envishet lyckas med något du övat på länge. Det är bra att vara bestämd och att ha principer när det gäller kärlek, men ibland måste man också vara flexibel.

Överraskande upplysningar ger dig hjälp på traven.

 

veckohoroskop-vagen

Stjärnorna spår att du gör framsteg inom ett område som är viktigt för dig. Och om du fortsätter att kämpa går det ännu bättre. Ett rykte om en kompis gör dig upprörd, men dra inga förhastade slutsatser förrän du pratat med hen. Underskatta inte din charm och utstrålning. Och tryck inte ner dina romantiska känslor, det gör dig på dåligt humör.

Var öppen för nya ideér, det kan bli bättre än du tror.

 

Det händer något bra som får dig att släppa negativa tankar och gå vidare mot nya mål. Mycket tyder på att du umgås en med en kompis du inte känner så väl och ni upptäcker att ni har jättemycket gemensamt. Det verkar som om Amor ger dig mod att reda ut ett romantiskt missförstånd i början av veckan och resten av veckan blir kärleksfull.

Om du är ärlig kan du få det du önskar dig mest.

 

veckohoroskop-skytten

Att umgås med glada personer, gärna utomhus, ofta och mycket, stärker både ditt fysiska och psykiska mående. Ta god tid på dig och jämför priser och kvalitet om du ska göra ett större inköp. Planeternas position pekar mot att veckan blir romantisk. Du som är singel kan träffa någon på en fest eller en resa. Du som är upptagen känner dig nykär.

Ibland är det bäst att inte vara alltför öppenhjärtig.

 

Mycket tyder på att det blir fullt ös hela veckan och du får syssla med fascinerande saker som är nya för dig. Planeternas position gör dig sugen på en makeover, var inte rädd för att testa en annan look. Bli inte orolig om det svajar på kärleksfronten i början av veckan, du och den du tycker om, hittar tillbaka till varandra i helgen.

Ett möte kan få ett mycket roligare resultat än väntat.

 

Ta inte ett klokt råd från en person som kritik. Om du tänker till så inser du att hen har rätt. Du tycks få en chans att besöka nya platser och träffa spännande människor. Även om du har försökt att mörka det, så kan ditt kärleksliv ha känts otryggt tidigare under våren. Nu inträffar det något bra som gör dig säkrare och återställer balansen.

Ett oväntat svar får sista pusselbiten att falla på plats.

 

veckohoroskop-fiskarna

Veckan tycks bli lugn och fin. Du känner dig inte stressad och du får möjlighet att ägna dig åt roliga uppgifter. Det verkar som om ett projekt du satsat hårt på, blir klart framåt helgen. Tack vare en snäll släkting trillar det in extra pengar. Du som är upptagen har en partner som är lika kär som du. Singeln blir uppvaktad av en ny och oväntad person.

Med stöd från dina vänner kan du genomföra dina planer.

 

Läs mer!
Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken
Ta reda på vilken Disneyprinsessa du är – baserat på ditt stjärntecken
Kärleksmisstagen du kommer göra – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash

[socializer-facebooklikeshare]