Horoskop vecka 12 2021

Horoskop vecka 13 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 13, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop Väduren vecka 13 2021

Veckan handlar om att klara av flera saker samtidigt. Det går utmärkt, eftersom du är bra på att planera och gillar att ha många bollar i luften. Stjärnorna spår att du och familjen firar påsken på ett roligt sätt. Låt inte sårad stolthet försämra en kompisrelation. Fasta relationer är mysiga. En spontan dejt kan få singelns kärleksliv att blomma.

Klappa dig på axeln och var nöjd när du gjort ditt bästa.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop Oxen vecka 13 2021

Du verkar hamna i hetluften på ett positivt sätt under veckan och trevliga upplevelser gör att påskfirandet blir minnesvärt. Risken finns att du har försummat en person som du tycker mycket om. Passa på att ge hen extra uppmärksamhet och vänskap nu. Det inträffar en romantisk grej som ger såväl upptagna som fria oxars kärleksliv massor av energi.

När du tror på dig själv är nästan ingenting omöjligt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop Tvillingarna vecka 13 2021

Planeternas position gör att du som är tvilling ligger bra till och du verkar få det mesta du vill ha om du verkligen satsar. Ett tjafs mellan dig och en person kan dock skapa irritation. Mycket tyder på att det är du som borde backa för att ni ska bli sams. Amor tycks vara mycket tillmötesgående och det drar ihop sig till en romantisk påskhelg.

Goda vänner skvaller gärna - men inte om varandra.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop Kräftan vecka 13 2021

Stjärnorna gör dig på gott humör och tack vare det blir perioden givande. Oväntade händelser gör att påsken blir mycket trevligare än du förväntat dig. En gullig hälsning från en mysig kompis glädjer dig mycket. Du som är singel inser att du inte längre kan förneka dina känslor för en charmig person. Du som är upptagen känner dig älskad och sedd.

En god vän är någon som vet allt om dig och ändå gillar dig.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop Lejonet vecka 13 2021

Veckan tycks starta finfint och du får beröm. På det sociala planet kan du känna dig osäker, eftersom du tidigare sade ja till något som inte längre känns okej. Följ magkänslan och dra dig ur, du ska inte böja dig för grupptryck och göra saker du inte vill. Njut av påsken och ladda batterierna. Mycket tyder på att du blir framgångsrik i kärlek.

Var snäll mot dig själv - gör något du gillar varje dag.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop Jungfrun vecka 13 2021

Full fart framåt! Livet leker och du har roliga saker som väntar dig. Påsken tycks bli extra lyckad. Försök att vara ute i naturen så mycket som möjligt, det gör dig ännu piggare. Du tycks få en god idé och mycket tyder på att dina kompisar hänger på. Den romantiska biten känns stabil. Inga känslostormar rör om och du har koll på kärlekslivet.

Lyssna engagerat när någon öppnar sitt hjärta för dig.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop Vågen vecka 13 2021

Den närmaste framtiden blir rolig och lärorik och betydelsefulla personer uppmuntrar dina ambitioner. Det inträffar något mycket trevligt i påskhelgen som uppväger en annan sak som inte kan genomföras nu. Stjärnorna spår romantik för singlar som har ett öppet sinne. Du som är upptagen får bevis för att du och din älskling är rätt för varandra.

Du är värdefull för den du är - inte för vad du har.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop Skorpionen vecka 13 2021

Du tycks segla i medvind och ser till din glädje att du blir bättre och bättre på något som du övat mycket på. Att träffa vännerna ger dig jättemycket och om ni håller er framme får ni vara med om en speciell sak. Något som du ivrigt väntat på slår in och påsken blir festlig. Amor ger dig en sällsynt romantisk utstrålning och du är svår att motstå.

Håll inte igen. Det är ok att visa både glädje och ilska.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop Skytten vecka 13 2021

Veckan handlar om att du vill visa dig från din allra bästa sida. Du är laddad med energi och anstränger dig för att andra ska se att du är en kraft att räkna med. Det verkar som om du träffar en ny och inspirerande kompis under påsken. Planeternas position lägger grunden för en kärleksfull period och romantiska förhoppningar kan gå i uppfyllelse.

När du gläds åt andras framgångar får du själv lyckokickar.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop Stenbocken vecka 13 2021

En betydelsefull sak som du ägnat dig åt ett tag, utvecklas fint och du får mycket uppskattning. Det är helt ok att förvänta sig att ens kompisar ska vara lika schyssta mot dig som du är mot dem. En familjemedlem tycks äntligen uppfylla ett löfte. Ett romantiskt pirr växer till sig inom dig och mycket tyder på att påskhelgen blir fylld av kärlek.

Lägg komplimanger på minnet och strunta i oseriös kritik.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop Vattumannen vecka 13 2021

Du känner dig entusiastisk över allt som är på gång i veckan och du är framförallt förväntansfull inför den kommande helgen. Och stjärnorna är med på noterna. Påsken blir mysig och mycket tyder på att du träffar en rolig person som du klickar med. Du som är singel tycks ha en blyg, men het beundrare. Många pussar i påsk för dig som redan är upptagen.

Uthållighet är bästa vägen till framgång just nu.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop Fisken vecka 13 2021

Stjärnorna spår att det blir en hel del dramatik i veckan. Allt rör inte dig, men du kan ändå bli påverkad av det som händer. Det mesta som sker är av positiv natur och om alla inblandade visar hänsyn går det bra. Påsken blir otippat veckans höjdpunkt. Singeln tycks hamna mitt i ett romantiskt äventyr. Du som är upptagen kan lita på din älskling.

Ta kontrollen över en viktig fråga om du får chansen.

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir april 2021 för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021