Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 13 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka tretton för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Om du är aktiv i skolan på det sätt som lärare uppskattar, går det extra bra för dig just nu. Din sociala kompetens är hög, eftersom du dels kan lyssna och dels inte sprider förtroenden vidare. Som en extra bonus verkar veckan bli romantisk och sexig. Du som är upptagen har det mysigt ihop med din älskling. Singeln blir förälskad i en ny goding.

Satsa på att ha roligt – livet består inte bara av plikter.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Du tycks ha drivit en viktig fråga i plugget och nu verkar du äntligen få igenom din vilja. Du trivs bra ihop med dina kompisar och en fest i helgen blir jätterolig. Du har många järn i elden för närvarande. Konsten att må bra av kärleken, handlar mycket om att leva i nuet och att vara inriktad på din älskling eller den du flörtar med, när ni ses.

Ta ett steg framåt och öppna dig för nya erfarenheter. 

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du är inne i en positiv och uppåtgående spiral i skolan. Allt går toppenbra om du visar lärarna att du verkligen tar seriöst på plugget. Det är lätt att dras med när polare skojar med någon annan person. Men försök att stå emot, den som blir utsatt tycker inte att skämtet är så roligt. De harmoniska vibbarna runt dig, ger dig också tur i kärlek.

Lägg inte över ansvaret för din trivsel och lycka på andra.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Tack vare en rolig grej i skolan upptäcker du en talang hos dig själv. En kompis lockar bjuder med dig på något som blir en jätterolig upplevelse. Du har chans att ta hem en seger inom ett fritidsintresse. Det verkar som om du grubblar mycket över en romantisk fråga. Men du behöver inte alls oroa dig. Amor spår att kärleksprognosen ser positiv ut.

Ärligt beröm får stämningen att lyfta som en raket.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

En bra lärare får dig att förstå ett ämne i skolan som varit svårt och det ökar din lust att lära dig mer. Att vara ute i friska luften så mycket som möjligt gör dig på gott humör. En person från förr kan väcka heta känslor hos dig. Innan du gör något, så fundera över varför det tog slut förra gången. Kanske har ni båda förändrats? Kanske inte?

Var inte alltför självkritisk och hård mot dig själv.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Om något i skolan gör dig bekymrad, så ta kontakt med en vuxen som du litar på. Gå inte omkring och oroa dig i tysthet. Promenader och andra aktiviteter utomhus ihop med polarna ger dig skön energi. Du som är upptagen har en mysig partner som älskar dig lika mycket tillbaka. Det verkar som om du som letar efter en ny kärlek blir blixtförälskad.

Du mår bra av att ha vackra saker och färger omkring dig.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Givande uppgifter och lektioner i skolan gör dig extra taggad och du tar ett steg närmare dina mål. En fest eller utekväll ihop med kompisarna blir rolig. Vägen till kärlekslyckan är inte alltid spikrak. Även om du får luddiga svar eller oklara tecken från din partner eller den du vill fånga, så ge inte upp. Du får det du vill – om du har tålamod.

Släpp fram din fantasi om du får en klurig uppgift

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Kunskaper och erfarenheter du inte trodde att du skulle få nytta av, blir viktiga i skolan och du impar på andra. En kompis är sig inte lik. Dra dig inte undan hen, utan visa förståelse och fråga vad som oroar hen. En utekväll blir lyckad. Amor verkar gynna ditt kärleksliv och mycket tyder på att något som du så länge hoppats på äntligen händer.

Vill du bryta en dålig vana? Sätt i gång och gör det nu!

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det händer något speciellt i skolan, som väcker ditt intresse. Och om du jobbar med detta ihop med klasskompisar, som delar dina ideal, når ni fina resultat. Skulle en familjemedlem irritera dig, så säg ifrån. Annars riskerar du att explodera längre fram. Behöver du råd i en kärleksfråga, så tveka inte att tala ut med någon du har förtroende för.

Lita på din känsla för tajming. Den visar dig rätt väg.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Var lite extra hjälpsam och vänlig i skolan just nu. Det piggar upp stämningen och ger dig bonuspoäng både hos klasskompisarna och lärarna. En spännande upplevelse på fritiden väcker ditt engagemang och gör den grå vardagen roligare. Kärleken är förstås en viktig del av ditt liv, men du låter inte dina romantiska drömmar ta över hela din tillvaro.

Var förberedd inför ett möte med en betydelsefull person.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Nyckeln till framgång i skolan är att lära sig saker ordentligt från början. Skaffa dig en stabil kunskapsgrund och hoppa inte över något led. Om en person i din närhet behandlar andra respektlöst, så påpeka detta på ett lugnt sätt. Kärlekslivet tycks bli mysigt. Mycket tyder på att du får romantiska signaler från den du älskar eller flirtar med.

Tappa aldrig hoppet – nya erbjudanden dyker snart upp.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Stjärnorna gör dig målinriktad och envis och du får positiv återkoppling från en lärare som är känd för att vara hård men rättvis. Eftersom du är så utåtriktad och det dessutom dyker upp underhållande saker på fritiden, blir din lediga tid bli mycket lyckad. Dina romantiska planer tycks knappast rubbas. Amor verkar skapa ett tryggt kärleksklimat. 

Du har den styrka som krävs för att stoppa en mobbare.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli