Horoskop-2017-bakgrund

Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 13 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 13 2018 här!
veckohoroskop-vaduren

Det inträffar lite ovanliga saker såväl i skolan som på fritiden. Och om du har påsklov så tycks stjärnorna bjussa på extra fascinerande händelser. Det verkar som om du är besviken på en kompis. Men ge hen en chans till, innerst inne är ni ju väldigt goda vänner. Amor sätter fyr på dina känslor och påsken blir mycket romantisk.

Ibland måste man ta en risk för att få det man vill ha.

 

veckohoroskop-oxen

Mycket tyder på att du springer på en utmaning i skolan eller inom ett fritidsintresse. Men det är bara bra – det triggar dig att göra ännu bättre ifrån dig. Du och dina kompisar har jätteroligt ihop, speciellt om ni är lediga från skolan. Oxen tycks ha tur i kärlek, både du som är singel och du som är upptagen kan räkna med mycket kärlek i påsk.

Var sann mot dig själv om du tvingas ta ett viktigt beslut.

 

veckohoroskop-tvillingarna

Det blir en intensiv måndag och det ställs höga krav på dig. Du håller ett högt tempo under resten av veckan, speciellt om du reser bort. Det verkar som om du saknar en kompis, men är för stolt för att höra av dig. Varför inte testa och höra av dig? Du som är upptagen får en mysig påsk med din vän. Singeln kan träffa en ny crush på en fest.

En knuff i rätt riktning hjälper dig att lösa ett problem.

 

veckohoroskop-kraftan

Ett erbjudande, det kan handla om studier eller fritiden, verkar lovande och det är rätt tidpunkt att tacka ja. Ta vara på alla chanser att vara utomhus, speciellt om du åker på en påskresa. En kompis ställer gärna upp som bollplank när du behöver någon att diskutera viktiga saker med. Veckan blir kärleksfull, men akta dig för svartsjuka tankar.

Avslöja bara dina hemligheter för personer du litar på.

 

veckohoroskop-lejonet

Du kan hamna i en jobbig situation. Om det är du som gjort fel, så rättar du till ditt misstag genom att vara ärlig och be om ursäkt. Mycket tyder på att du och en kompis får väldigt fin kontakt och ni stöttar varandra i vått och torrt. Tack vare en släkting tycks du få ett extra klirr i kassan. Ett oväntat kärlekstecken i påsk gör dig lycklig.

Följ ditt samvete om du måste ta ställning i en konflikt.

 

veckohoroskop-jungfrun

Planeternas position skapar jättebra förutsättningar för utveckling inom ditt speciella område. Du får andra att känna sig avslappnade och tack vare denna talang har du många kompisar att umgås med. En oväntad hälsning väcker förhoppningar. Veckan och inte minst påskhelgen blir intensiv, men med lite god planering får du ändå tid över till kärlek.

Säg ja till en fin möjlighet även om du är lite osäker.

 

veckohoroskop-vagen

Ökat ansvar får dig att visa handlingskraft och en inflytelserik person inser vilken klippa du är. Mycket tyder på att du får umgås mycket med en mysig kompis eller släkting som du gillar, under påsken. Stjärnornas påverkan kan göra dig förvirrad när det gäller kärlek, eftersom du tänker alltmer på en viss person. Hen verkar också intresserad.

Var frågvis – även om andra tycker att du är besvärlig.

 

Det är mycket du vill hinna med i veckan. Bästa tipset är att skriva en lista och göra klart en sak i taget. Det är bättre att utföra några grejer bra, än att göra många uppgifter halvdant. En utflykt eller en kort resa under påskhelgen blir jättemysig. Haltar kärlekslivet kan det bero på oklara signaler. Spela inte cool utan visa dina känslor.

Döm inte en person förrän du lyssnat på hens version.

veckohoroskop-skytten

Stjärnorna bjuder på utmaningar, du får pröva saker som egentligen inte är din grej och kliva utanför din komfortzon. Men vad har du egentligen att förlora? Gör ditt bästa, så går det bra och veckan blir jätterolig. Påsken går i både vänskapens och kärlekens tecken. Fina flirtchanser för singeln och du som är upptagen får bevis att du är älskad.

Låt inte fördomar stå i vägen för nya kompisrelationer.

 

Stjärnorna gör dig sugen på nya kunskaper. I samband med påskfirandet verkar du träffa personer som du kan prata med om intressanta ämnen. Du får beröm om du tar mod till dig och sätter stopp för något som har gått alldeles för långt. Singeln blir uppvaktad av en snygging, troligen under en påskfest. Den upptagna stenbocken får en romantisk påsk.

Strunta i en och annan tabbe – det kommer nya chanser.

 

Planeternas position gör dig kreativ och du får massor av bra uppslag som både kan gynna dina studier och din fritid. Om du är envis och satsar stenhårt kan du förverkliga dina idéer. En kompis är lojal i en situation då du verkligen behöver en pålitlig kompis. I början av veckan får du en romantisk nyhet som gör dig förväntansfull inför påsken.

Njut av allt bra som sker nu i stället för att längta bort.

 

veckohoroskop-fiskarna

Det finns en härlig och framåtsträvande kraft i ditt horoskop för den här veckan. Du känner dig i balans och sprider glada vibbar omkring dig. Du får ett förtroende från en kompis, vilket betyder att hen uppskattar att ni är goda vänner. Planeternas position gör dig som är fisk på romantiskt humör och du är extra kärleksfull och flirtig i påsk.

Det är alltid okej att backa i en jobbig situation.

Läs mer!
Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken
Ta reda på vilken Disneyprinsessa du är – baserat på ditt stjärntecken
Kärleksmisstagen du kommer göra – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash

[socializer-facebooklikeshare]