Horoskop vecka 12

Horoskop vecka 12 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 12, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Väduren vecka 12 2021

En engagerad lärare gör dig ännu mer intresserad av matte och it-frågor. Du vill ha det personligt omkring dig. Och just nu är det perfekt läge att skapa trivsel i ditt eget krypin. En kompis kan vara påfrestande. Men ha tålamod, hen är ju för det mesta väldigt trevlig. Nya romanser kan fördjupas snabbt. Fasta relationer präglas av trygghet.

Du hittar en smart lösning på något som bekymrat dig.

OXEN 21/4 – 20/5

Oxen vecka 12 2021

Alla blir skoltrötta då och då. Om du skulle känna dig seg, så fokusera på det som är roligt i plugget, så slinker de tråkiga uppgifterna med av bara farten. Du och en bekant du inte hängt så mycket med, finner varandra tack vare en gemensam hobby. Planeternas position ger dig en seriös attityd till kärleken och du känner dig i romantisk harmoni.

Låtsas som det regnar om du hamnar i en pinsam situation.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Tvillingarna vecka 12 2021

Nya aktiviteter i skolan verkar lockande. Var inte nervös för att misslyckas om du testar nyheterna, du har den kunskap och de egenskaper som behövs. En rolig hobby visar sig kunna bli givande, även socialt sett. Fasta kärleksrelationer får en skjuts framåt och ni mår bra i varandras sällskap. Du som spanat in någon ska ta alla chanser att flirta.

Bättre att vara noggrann och långsam än snabb och slarvig

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Kräftan vecka 12 2021

Mycket tyder på att du blir fascinerad av en sak i skolan. En hjälpsam lärare guidar dig gärna om du vill lära dig mera. Drar det ihop sig till en familjeförhandling om en viktig fråga, är det klokt att vara öppen för kompromisser. Vissa kan ifrågasätta din partner eller flirt. Följ ditt hjärta, de här personerna ändrar sig när de lär känna hen.

Du imponerar på din omgivning när du är ansvarsfull.

LEJONET 23/7 – 22/8

Lejonet vecka 12 2021

En person i skolan stöttar dig att göra förändringar som du längtat efter men inte lyckats genomföra på egen hand. Du är på samma våglängd som dina vänner och har roligt ihop även när ni inte gör något särskilt. Stjärnorna skapar goda förutsättningar för fin kärlek. Singeln har en het beundrare. Det upptagna lejonet känner sig älskad av sin vän.

Tänk på vad du säger, tanklösa ord kan såra andra.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Jungfrun vecka 12 2021

Det känns okej på skolfronten och du blir nöjd när du plötsligt förstår en sak som varit svårt förut. På fritiden tycks du längta efter något du inte riktigt kan sätta ord på. Försök att leva i nuet och ta vara på allt fint som händer i veckan. Amor ger både dig som är upptagen och dig som är singel vårkänslor. Så var beredd på en romantisk vecka.

En miss i planeringen kan leda till något oväntat bra.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Vågen vecka 12 2021

Fall inte för frestelsen att ta genvägar när du ska göra en sak i skolan, du riskerar att bli avslöjad och då blir det ännu jobbigare. Vänskapliga kontakter ger dig energi och du har många mysiga vänner som visar att de gillar dig. En beundrare vågar äntligen ta kontakt med dig som är singel. Den upptagna vågens partner ger er relation extra glöd.

En konkurrent byter plötsligt sida och blir en god vän.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Skorpionen vecka 12 2021

Du uträttar något bra i skolan som kanske inte verkar så betydelsefullt nu, men som kommer att påverka din framtid på ett positivt sätt. Ett annorlunda möte får dig att granska dina egna fördomar och bli lite mer tolerant mot udda personer. Du kan ställas inför ett kärleksval. Fundera över vad som känns allra bäst för dig, innan du bestämmer dig.

Det blir en händelserik vecka om du tar första steget.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Skytten vecka 12 2021

Nya och lättsamma inslag i plugget gör att skolarbetet blir roligt och du verkar hitta ett eget specialområde. Du är ännu mer social än vanligt och tycks stöta ihop med trevliga personer överallt. Att vänskap kan övergå i kärlek, kan troligen du som är singel att märka. Du som är upptagen har en partner som vill mysa med dig så ofta som möjligt.

En uppriktig ursäkt kan förhindra ett onödigt gräl.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Stenbocken vecka 12 2021

Om du kommit med förslag i skolan tidigare, som ingen lyssnat på, är det dags att testa dem igen. Nu har du större chans att driva igenom dina idéer. En improviserad grej med kompisarna blir lyckad. Det händer något som kan förändra din syn på den du är ihop med eller har spanat in. Men gör ingenting förhastat förrän du lyssnat på hens förklaring.

Ställ dig på de utsattas sida – ditt stöd gör skillnad.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Vattumannen vecka 12 2021

Oroar du dig över något i skolan? Gå inte omkring och grubbla i tysthet. Lätta ditt hjärta för en person som du litar på, så att ni tillsammans kan hitta en bra lösning. Det verkar som om en mångårig hobby, som känts lite trist, får ett uppsving. Singeln har en romans på gång som kan utvecklas seriöst. Du som är upptagen får en kärleksförklaring.

Var inte avundsjuk på andra – du har ju dina starka sidor.

FISKARNA 20/2 –20/3

Fiskarna vecka 12 2021

Mycket tyder på att du får goda nyheter när det gäller betyg eller andra prestationer i skolan. En kompis berättar något som gör dig omtumlad. Ta ett djupt andetag och smält upplysningen innan du säger något. Ditt kärleksliv verkar gå in i en fascinerande fas och du får vidgade perspektiv på romantiska frågor. Var öppen för spännande möjligheter.

Håll fast vid dina ideal – även om du möter motstånd.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Månadshoroskop – Så blir mars 2021 för ditt stjärntecken