Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 12 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka tolv för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Det tycks krävas en extra dos självdisciplin för att du ska hinna slutföra de skolarbeten du har startat. Men eftersom planeternas position gör dig fokuserad, kommer det att gå jättebra. På fritiden är det rätt tid för att ta ett steg framåt i ett av dina intressen. Mycket tyder på att Amor gynnar såväl fasta förhållanden som nya förälskelser.

Små förändringar ger positiva följder snabbare än väntat. 

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Nya intryck från givande studiebesök och spännande föreläsare, gör dig motiverad att plugga ännu mera. Du har behov av att vara ensam ibland, samtidigt som du vill umgås med polarna. Med en smart planering får du både sköna hemmakvällar och roligt kompishäng. Med Amors hjälp kommer du i kontakt med dina innersta känslor och det stärker kärleken.

Ha inte för bråttom – vissa mål tar längre tid att nå.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Stjärnorna utfärdar en varning för snabba beslut och alltför impulsiva handlingar i skolan och på fritiden. Det lönar sig att tänka till två gånger innan du gör eller säger något, samt att fundera några extra varv innan du gör ett val. En familjemedlem är lojal och ställer upp för dig. Det tycks vara goda tider för dig som längtar efter kärlek.

Ett unikt tillfälle kan bli startskottet till framgång.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Den närmaste framtiden ser ljus ut. En engagerad lärare väcker ditt intresse för speciella ämnesuppgifter. På fritiden tar du tag saker som har släpat efter ett tag. Ett missförstånd som har påverkat stämningen hemma, kommer upp till ytan och reds äntligen ut. Du som är kräfta, och är romantisk av naturen, får utlopp för din känslofulla längtan.

Var uppmärksam på dina behov inför en viktig nystart.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Tempot tycks bli hyfsat lugnt i skolan och du får tid att söka den information du behöver för att planera framåt. Mycket kretsar kring dina sociala kontakter och du får roligast ihop med kompisar som uppskattar samma saker som du. Kärleken är också en väsentlig del av ditt liv, men det är viktigt med egentid, så att du inte tappar bort dig själv.

Pusselbitar som faller på plats ger dig värdefull kunskap.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 

Det verkar som om det händer något trevligt i skolan som gör att uppgifter du tidigare tyckt varit trista, plötsligt känns helt okej. Du får möjlighet att hjälpa en kompis som tidigare gett dig fint stöd. Är det en fest på gång, tycks den bli jätterolig. Sopa inte romantiska problem under mattan – lös dem. Först då kommer kärleken till sin rätt.

Dina speciella talanger ger dig ett välkommet försprång.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Att ha framtidsdrömmar är viktigt, samtidigt ska du ta vara på möjligheter som är inom räckhåll. Utveckla praktiska planer som är genomförbara nu. Det är ett jättebra läge att satsa på hälsorutiner som ökar din må bra-faktor. Börja med att se till att få tillräckligt mycket sömn. Kärleken finns närmare än du tror och den är värd att satsas på.

Kräv din rätt – både när det gäller vänskap och kärlek.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Planeternas position gör dig uthållig – och det behövs. För det finns massor att göra, såväl i skolan som när du är ledig. Du tyngs inte av dina uppgifter, du trivs för det mesta mycket bra. Försök också att hinna med att mysa med familjen, det ger dig extra energi. Mycket tyder på att du satsar seriöst på kärleken och trohet är ett måste för dig.

Följ ditt samvete, även om andra faller för grupptryck.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Du tycks få ökad frihet under ansvar i skolan, vilket passar dig perfekt. Strävan efter självständighet är ju typiskt för dig som är skytt. Stjärnorna tipsar dig att även satsa på dina egna intressen när du är ledig. Samtidigt ska du förstås hänga med kompisarna, det gör dig både glad och stark. Låt ingenting stå i vägen för din kärlekslycka.

Vänta inte på bättre tider – slå till medan chansen finns.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Mycket tyder på att du tar ett viktigt steg framåt i ett skolämne och du har lätt för att lära dig saker. Familjelivet tycks vara harmoniskt och du är duktig på att göra det vackert omkring dig hemma. Ytligt umgänge ger dig ingenting, du föredrar kompisar som är intressanta att hänga med. Själarnas gemenskap är också viktigt när det gäller kärlek.

Välkomna möjligheter som bidrar till härlig inspiration.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det verkar som om du ställer väldigt högra krav på dig själv i skolan. Visst är det viktigt att göra sitt bästa, men var rädd om dig och pressa dig inte för hårt. Se också till att koppla av på fritiden och gör saker för din egen skull, inte för andras. Amor ger dig härlig medvind i kärlek. Låt inte blyghet hindra dig från att ta första steget.

Nya perspektiv kan ge din tillvaro en djupare mening.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Situationen i skolan kan kännas förvirrad. Ta ett djupt andetag och försök att anpassa dig till eventuella omställningar, snart blir tillvaron stabil igen och du får åter koll på läget. Ett möte med en trevlig person kan bli början på en fin vänskap. Kärleken blir mysig – om du känner efter vad du verkligen vill ha och sedan försöker vinna detta.

Spola hopplösa projekt och satsa på viktiga saker.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli