Horoskop vecka 11 2021

Horoskop vecka 11 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 11, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Vädurens horoskop vecka 11 2021

Nya rutiner införs i skolan och det känns bra och ansträngande på samma gång. Å andra sidan kan du koppla av på fritiden och göra det du gillar, utan störande inslag. Framhäv dig själv och visa vad du kan bidra med, när du deltar i en fritidsaktivitet. Amor ger tur i kärlek, även om du inte själv alltid tycker så. Tro på dig själv och din charm.

Med envishet och engagemang kan du förverkliga en dröm.

OXEN 21/4 – 20/5

Oxens horoskop vecka 11 2021

Studierna gör dig engagerad, eftersom annorlunda metoder i skolan ökar både ditt intresse och dina ambitioner. Var försiktig med vad du säger till en känslig person. Även om det du berättar är sant, är det inte läge att ta upp detta just nu. Mycket tyder på att du klättrat upp ur en tillfällig, romantisk svacka och nu värmer kärlekens sol igen.

Glada tankar får din trivselfaktor att stiga skyhögt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Tvillingarnas horoskop vecka 11 2021

Mycket tyder på att det finns en underbar energi i ditt tecken, som får dig att klara av tuffa uppgifter i skolan och på fritiden utan problem. Ditt goda humör smittar av sig på omgivningen och du och dina kompisar kan se framemot en rolig vecka tillsammans. I romantiska situationer handlar det om att vara modig och våga erkänna vad du känner.

Räkna till tio innan du yttrar dig i en hetsig diskussion.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Kräftans horoskop vecka 11 2021

Ibland kan även små förändringar bli betydelsefulla. Fundera över om det är något i plugget och på fritiden som skulle funka bättre om du ändrar på något och planera i så fall för hur detta ska gå till. Var lojal mot en nära vän, även om det kan irritera andra. Kärleken kan vara knepig, men nu flyter dina romantiska aktiviteter på utan problem.

Håll ut - ett efterlängtat genombrott är på gång snart.

LEJONET 23/7 – 22/8

Lejonets horoskop vecka 11 2021

Om du bara anstränger dig en aning mer än vanligt och visar din ambition, kommer du att ligga jättebra till hos en lärare som är känd för att ställa höga krav. Starka åsikter i familjen gör det svårt att enas, men finns viljan kommer ni fram till en bra kompromiss. Din attityd till kärleken är lekfull och stjärnorna spår ett romantiskt äventyr.

Titta framåt och välj den taktik som passar dig bäst.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Jungfruns horoskop vecka 11 2021

Studierna verkar ta tid och kraft. Å andra sidan finns det ett driv i ditt tecken och du är helt inriktad på att lyckas. Det verkar som om du är klar med ett stort fritidsprojekt och kan avsluta det med gott samvete. Var ärlig på ett finkänsligt sätt om en kompis ber dig vara smakråd. Trevligt nog tycks det finnas mycket romantik i ditt tecken nu.

Nya möjligheter väntar om du väljer outforskade vägar.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Vågens horoskop vecka 11 2021

Veckan börjar bra. Du känner dig pigg och har lätt för att fokusera på viktiga saker i skolan. Mycket tyder på att det sprids ett rykte bland kompisarna som inte stämmer. Det handlar inte om dig, men du är rätt person att sätta stopp för skvallret. I helgen får du möjlighet att ta igen något som skjutits upp. Lita på din magkänsla i kärleksfrågor.

Ärliga samtal är bästa sättet att lösa tjafs och strul.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Skorpionens horoskop vecka 11 2021

Engagerade personer i skolan peppar dig att göra ditt bästa och du inser att du klarar mer än du tror. Du har många kompisar, din vänkrets är blandad och du har alltid polare att hänga med som matchar ditt humör och behov för stunden. Mycket i din tillvaro kretsar kring kärlek och känslor nu. Och enligt tjärnorna kan du se hoppfullt på framtiden.

Planerar du din tid väl, då hinner du även göra roliga saker.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Skyttens horoskop vecka 11 2021

Lägg in en högre växel, för nu blir det åka av. Studierna kräver ditt fulla engagemang och fritiden blir också intensiv. Men du har aldrig tråkigt och trivs bra med din aktiva tillvaro. Eftersom du är så flexibel till din läggning har du lätt för att passa in i olika kompisgrupper. Stjärnorna spår att du kan se framemot många romantiska stunder.

Tack vare din framåtanda tar livet en spännande riktning.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Stenbockens horoskop vecka 11 2021

Mycket tyder på att du är i fin form och redo att ta itu med betydelsefulla uppgifter i skolan och hemma. Stjärnorna tipsar dig att sikta högt när det gäller studierna, eftersom du har extra lätt för att lära dig nya saker just nu. Fritiden blir rolig och livfull. Och med god planering hinner du med både mysigt kompishäng och romantisk kärlek.

Håll dig till ärliga personer som du alltid kan lita på.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Vattumannens horoskop vecka 11 2021

Du tycks få feedback på en grej du gjorde i skolan för ett tag sedan och du blir glatt överraskad. Tack vare uppskattningen går veckans arbetsuppgifter i plugget lätt som en plätt. Stå fast vid din övertygelse om kompisarna försöker övertala dig att göra något som du inte tycker känns okej. Stjärnorna spår att framförallt helgen blir kärleksfull.

Ett trassel reds ut om du tacklar det på ett nytt sätt.

FISKARNA 20/2 –20/3

Fiskarna horoskop vecka 11 2021

Mycket tyder på att du blir engagerad av en grej i skolan. Gå in för detta till 100 procent, även om andra kanske inte är lika intresserade. Någon som brukar säga emot dig, ställer sig plötsligt på din sida i en viktig fråga. Ett kärlekstjafs irriterar dig, men om du diskuterar detta med en klok person, så inser du snart att du har överreagerat.

Du blir uppåt om du fokuserar på tillvarons glädjeämnen.

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir mars 2021 för ditt stjärntecken
It-plagg 2021 – det här borde du bära enligt ditt stjärntecken