Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 11 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka elva för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Mycket pekar på att du hanterar en speciell skolfråga på ett jättebra sätt och du kan gå rakryggad vidare. Det verkar som om lyckosamma förändringar gör att fritiden blir rolig och omväxlande. För att fördjupa såväl vänskapliga som romantiska relationer, krävs det att alla inblandade är beredda att öppna upp och samtala uppriktigt om sina känslor.

Inga uppgifter är för svåra för dig – så ge järnet.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Stjärnorna uppmanar dig att ge dig själv en energikick i plugget – se framåt och lägg inaktuella och avslutade aktiviteter bakom dig. Om du och några polare samarbetar i ett angeläget ärende, finns det möjlighet att ni driver igenom er vilja. Även om en flirt känns osäker, så ge den ytterligare en chans. Fasta relationer tycks gå i rätt riktning.

Får du en god idé ? Ta tag i den och förverkliga tanken.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du tycks ha mycket på gång i skolan och på fritiden. Det är roligt att vara aktiv, men se till att det inte påverkar hälsan. Det är bättre att dra ner på tempot än att bli stressad. En rolig aktivitet gör att du lär känna en ganska ny bekant bättre. Mycket tyder på att du som är singel blir blixtförälskad. Och kärleken växer i fasta förhållanden.

Det visar sig att du tagit rätt beslut i ett svårt val.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Mycket tyder på att det blir en lyckad vecka. Bra saker inträffar i skolan och du kanske till och med får en önskan uppfylld. Det tycks också vara positiva dagar för att pyssla om dina vänskapliga relationer och du får tid över att hänga med polarna. Kärlekslivet tycks flyta på enligt dina planering och ingenting tyder på negativa överraskningar.

Efter en ansträngande utmaning väntar en fin belöning.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Plugget kanske inte känns så lockande i början av veckan, men roliga överraskningar får dig snart att trivas mycket bättre. Stjärnorna ger fritiden ett lyft och du får möjlighet att glänsa extra mycket. Du tycks få en mysig helg tillsammans med kompisarna. Kärlekslivet kan bli omväxlande. Surfa med på romantikens våg och omfamna alla möjligheter.

Dags att visa att du är skickligare än en medtävlare.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 

Planeternas position ger dig fina möjligheter att lyckas bra i skolan. Du får extra framgång om du nätverkar med olika grupper i plugget. En oväntad sak ger fart och fläkt åt fritiden. Din förväntan väcks av en spännande inbjudan. Mycket tyder på att du som är singel inleder en flirt med en spännande person. Kärleken ger upptagna jungfrur styrka.

Någon kan ha en dold agenda – var inte för godtrogen.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Det tycks hända många bra saker som kräver ditt engagemang – både i skolan och på fritiden. Det är jätteviktigt att du är på hugget i skolan, men den sociala biten lockar förstås också. Försök att hitta den rätta balansen mellan dina plikter och nöjeslivet. Tack och lov suger inte kärleken energi. De romantiska vibbarna omkring dig är lättsamma.

Att tänka och arbeta i nya banor ger dig vind i seglen.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du fylls av en positiv känsla och har förmågan att upptäcka även de små glädjeämnena i tillvaron. Skolarbetet funkar bra, men det som drar mest i plugget är dina mysiga klasskompisar. Mycket tyder på att det dyker upp nya, trevliga personer i ditt liv. Du som är fri kan ramla över en ny kärlek. Du som är upptagen har roligt ihop med din älskling.

Sörj inte en förlust – du tar snart hem vinsten igen.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Veckan tycks bli rolig, intensiv och krävande, både i skolan och på fritiden. Därför är det viktigt att du kopplar av mellan varven. Du är poppis och kompisarna verkar gärna vilja att du följer med på olika aktiviteter. Men känn dig inte tvungen att hänga på om du inte tycker det känns kul. Din charmfaktor är hög och många godingar dras till dig.

Du får beröm från en person som sällan ger uppskattning.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Någon i skolan ställer krav på dig – och det är för din skull. Personen har höga tankar om dig och om du ger allt, lyckas du toppenbra. Kämpar du hårt i plugget, är du förstås värd att ha det mysigt på fritiden. Veckan bjuder på glädje, så ge dig själv chansen att njuta av livet. Du har en hemlig beundrare, ha koll på kärlekssignalerna runt dig.

 Sätt i gång med en uppgift nu – även om den är tråkig.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Veckan bjussar på omväxling och viktiga frågor som engagerar dig. I skolan är du utåtriktad och du tar för dig när det dyker upp fina chanser. Fritiden blir rolig och kompisarna ser dig som en ledare som alltid hittar på kul saker att göra. Singeln känner sig sugen på ett romantiskt äventyr och du som är upptagen är redo för en djupare relation.

Du får en klurigt uppdrag  – men du klarar alla hinder.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Mycket tyder på att du får användning av din intuition i plugget. Tack vare din inkännande förmåga är du som klippt och skuren att reda ut missuppfattningar och annat trassel. Kvällarna och helgerna blir fartfyllda och du och kompisarna är på samma härliga våglängd. Inga moln tycks dyka upp på din kärlekshimmel. Du känner dig älskad och obekymrad.

Säg ja till människor som du kan skratta och må bra med.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Allt du behöver veta om stjärntecken – från ascendent till måntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli