Horoskop vecka 10 2021

Horoskop VECKA 10 2021 – SÅ BLIR VECKAN FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir vecka 10, 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop vecka 10 2021

Stjärnorna ger medgång. Du tycks hinna väldigt mycket under veckan, såväl plikter, som roliga saker. Det verkar som om du äntligen får chansen att umgås med en kompis som inte har hunnit träffa dig under den senaste tiden. Att ta första steget när det handlar om romantik är mycket bättre än att passivt vänta på att kärleken ska knacka på dörren.

Sätt tydliga gränser om någon utnyttjar din hjälpsamhet.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop vecka 10 2021

Du har en hel del att uträtta. Vissa saker går snabbt, medan andra tar flera veckor. Det gäller att planera klokt och tänka framåt. När du är ledig ska du förstås varva ner och göra roliga saker. Det dyker upp ett fint tillfälle för din del att hjälpa någon som ofta ställer upp för dig. Orsaker som inte du styr över, kan sänka kärlekstemperaturen.

Roliga vänner ger ditt sociala liv en härlig kick.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop vecka 10 2021

Stjärnorna spår att perioden blir lyckosam på flera olika sätt. Du får beröm för något bra du uträttar. Och till din stora lättnad har du tid att ägna dig åt fritidsintressen. En kompis som varit låg ett tag, piggnar till och er kompisrelation känns lika rolig som förr. Amor ger dig en extra dos framåtanda och det är toppenbra för ditt kärleksliv.

Positiva och inspirerande idéer ger mening och glädje.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Horoskop vecka 10 2021

Under veckan tycks du inte ha superstora saker som hänger över dig, det handlar mer om små, men viktiga detaljer som du vill finslipa. Personkemin mellan dig och en nära kompis är jättebra. Ni gläder er åt varandras framgångar och peppar varandra när någon håller på att tappa sugen. Det ligger en romantiskt känsla i luften som ger dig vårkänslor.

Har du möjlighet - så satsa på sådant som ger lugn och ro.

LEJONET 23/7 – 22/8

Horoskop vecka 10 2021

Skjut inte upp viktiga saker. Försök att klara av det mest brådskande i början av veckan, så slipper du att stressa längre fram. Mycket tyder på att helgen bjuder på ett litet, men trevligt miljöombyte och du ser fram emot att kolla in något nytt. Amors starka inflytande gör dig tilldragande. Så släpp loss - du är bra på att skapa kärlekskontakt.

Den enklaste vägen är inte alltid det bästa alternativet.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Horoskop vecka 10 2021

Eftersom planeternas position gör dig pigg och effektiv, lever du upp till de höga förväntningar som ställs på dig. Om vädret tillåter, så passa på och njut av solen, det är bästa sättet att ladda batterierna. Du och dina bästisar får en jättekul vecka ihop. Du tycks vara på flirtigt humör. Akta dig dock så att inte någon i din närhet blir sotis.

Bra besked ger ger goda förutsättningar inför framtiden.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop vecka 10 2021

Tillvaron verkar bli ganska intensiv, men du får förstås också möjlighet att koppla av. Så njut av alla lediga stunder och ta del av såväl de små som stora tidsfördriv som erbjuds. Du och några polare har det mysigt när ni frossar i just era gemensamma intressen. En snygging flirtar med dig och du kan bli lite osäker på hur du ska reagera på detta.

Dina konstnärliga sidor kan bli nyckeln till framgång.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop vecka 10 2021

Du tycks, för att vara snäll mot familjen, säga ja till något som verkar trist. Men till din förvåning visar det sig att den här grejen faktiskt blir lyckad. Det verkar vara dags att prata med en kompis om en känslig fråga. Hen blir lättad över att få tala ut. Romantiska vindar sveper fram. Kärleken har många ansikten och dyker upp när du minst anar.

Äkta vänskap överlever även om era åsikter skiljer sig åt

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Horoskop vecka 10 2021

Det gäller att ta vara på glädjeämnena. Så om du låter din inneboende optimism titta fram och är öppen för intressanta idéer, verkar den närmaste tiden bli mysig. En omtänksam kompis uppmuntrar dig att utveckla en talang. Amor tycks smida romantiska planer för dig som är skytt. Var beredd på att kärleken kan ta en oväntad och ljuvlig riktning.

Var observant - viktiga personer kan dyka upp i ditt liv.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop vecka 10 2021

Planeternas position ger dig fina fördelar i ett viktig sammanhang. Och du ska förstås tacka och ta emot. Av en slump tycks du träffa på en kompis som du inte har umgåtts med på länge. Kanske ska du se det som ett tecken och återuppta kontakten? Mycket tyder på att du hamnar i en romantisk situation som får heta känslor att bubbla upp till ytan.

Ta hand om dig och ladda batterierna när du är ledig.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop vecka 10 2021

Det drar ihop sig till en rolig vecka, där mycket kretsar kring utomhusaktiviteter. Du och dina kompisar är påhittiga och har kul ihop. Mycket tyder på att ni diskuteras en brännande fråga i familjen. Var öppen för andras synpunkter, samtidigt som du förstås ska säga vad du tycker. En het upplevelse för några veckor sedan, får romantiska följder.

Sträck ut en hjälpande hand - även om det är ansträngande.

FISKARNA 20/2 –20/3

Horoskop vecka 10 2021

Det verkar som om något som stressat och irriterat dig, plötsligt upphör. Det ger viktiga delar i din tillvaro ett härligt uppsving. Du har många goda vänner, men nu trivs du bäst ihop med tajta kompisar som ser på livet på samma sätt som du. Även på kärleksfronten är närhet och förståelse väsentliga ingredienser för både fria och upptagna fiskar.

Kavla upp ärmarna och vänd blicken mot framtida mål.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Månadshoroskop – Så blir mars 2021 för ditt stjärntecken