Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 10 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka tio för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnorna hjälper dig att hitta rätt balans mellan din önskan att bli självständigare och andras krav. Risken är ju annars att din längtan efter frihet gör personer i din närhet upprörda. Du förverkligar en dröm ihop med några vänner. Amor bjuder på en romantisk vecka och du som är singel är extra sugen på att flirta, speciellt om du reser bort.

Ju mer engagerad du är, desto tajtare blir vänskapen.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Mycket tyder på att tempot blir lite lugnare och det blir enklare att koncentrera dig och tänka över vad du behöver för att nå dit du vill. Ett miljöombyte väcker ditt intresse för en spännande verksamhet. Det är jättebra att dela dina tankar och känslor med kompisarna. Men låt inte andras förutfattade meningar stå i vägen för din kärlekslycka.

Nu måste du vara uppriktig, trots att det känns pinsamt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Veckan tycks bli händelserik och rolig. Mycket tyder på att stjärnorna hjälper dig att bryta gamla mönster och skapa givande erfarenheter. Dessutom kan en trevligt äventyr ge dig efterlängtad omväxling. Gemensamma intressen stärker gemenskapen i ditt kompisgäng. Amors pilar får både upptagna och fria tvillingars hjärtan att klappa extra snabbt. 

En tuff situation får en oväntad vändning som gynnar dig.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Att dagdrömma är mysigt, men det är viktigt att du står med fötterna på jorden och tar dig an en arbetsuppgift på ett praktiskt och rationellt sätt nu. Du tycks få en möjlighet att bekanta dig med en ny plats. Att göra saker med dina bästa kompisar är extra roligt. Singeln tycks inleda en flirt. Den upptagna kräftan får en fin kärleksförklaring.

Koppla av och skäm bort dig själv – det är du värd.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Om du tidigare haft en känsla av att ha kört fast i ett visst sammanhang, så verkar det hända något bra som hjälper dig att gå vidare. Mycket tyder på att inspirerande upplevelser ger din tillvaro en extra kick. Planeternas position bildar en mycket gynnsam grund för romantiska äventyr. Sätt kärleken i centrum och låt ditt hjärtat leda dig rätt.

Ge en kompis en ny chans trots allt – hen förtjänar det.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 

 Mycket tyder på en nystart. Och det är toppenbra läge att skapa ordning i och rensa bort onödigt bråte. Om det är mycket på gång, så koncentrera dig först och främst på det som är viktigast. Du tycks få tillfälle att vidga dina vyer på ett fint sätt. En utekväll med polarna blir jätterolig. Ett efterlängtat svar på en kärleksfråga gör dig nöjd.

Säg nej ibland – ingen kan kräva att du alltid ställer upp.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Planeternas position gör dig skärpt och du tycks få användning av en av dina dolda förmågor när du minst anar det. Mycket tyder på att du får uppleva trevliga saker som sätter guldkant på tillvaron. Du är duktig på att kommunicera, passa på att tala ut om något som sopats under matten tidigare. Din utstrålning är sexig och du har tur i kärlek.

Ärlighet varar alltid längt – och ökar din trovärdighet.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna spår förändringar som stimulerar och ruskar om på ett bra sätt. Din vardag går alltså in i en mer laddad fas. Ett meddelande väcker förväntningar och du tycks inte bli besviken. Satsa på aktiviteter som stärker både kropp och själ. Mycket tyder på att du stöter ihop med en kärlek från förr. Kanske finns det fortfarande känslor kvar?

Goda nyheter i en viktig familjefråga gör dig lättad.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Planeternas position ger dig medgång och du verkar trivas med tillvaron. Att resa eller göra spännande utflykter passar bra just nu. När det handlar om vänskap är det klokt att glömma en tråkig händelse i det förflutna och titta framåt. En spirande romans tycks utvecklas i rätt riktning. Fasta förhållanden växer av att ni gör roliga saker ihop.

Tackla en utmaning med positivt och realistiskt tänk.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Om du funderat över att förändra något i din tillvaro är det helt rätt att satsa på detta just nu. Ett trevlig miljöombyte ger extra energi. Planeternas påverkan gör dig social och utåtriktad och relationerna med kompisarna är mycket goda. Amor tycks sätta fart på kärlekslivet. Romantiken kan ta sina egna vägar och du har verkligen inte tråkigt.

En spontan komplimang triggar dig att satsa ännu mera.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Stjärnorna hjälper dig att bli organiserad och få ordning på en ganska rörig grej. Mycket tyder på att familjerelationer gynnas och att ni kommer närmare varandra. Kanske åker ni i väg någonstans tillsammans? En viktig person säger något klokt som väcker ditt engagemang i en fråga. Ditt kärleksliv tycks få en knuff att gå vidare på ett bra sätt.

En kompis ger dig lojalt stöd i en hetsig situation.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Ditt frihetsbehov vaknar och du drömmer om att uppleva annorlunda saker och platser. Och mycket tyder på att din önskan kan bli uppfylld. En bekant som du inte känner så väl, visar sig vara jättetrevlig att hänga med. Planerar du en fest, lär den bli lyckad. Amor stärker din romantiska självkänsla och du inser att ingen rival hotar kärlekslyckan.

Var tydlig om du vill få fram att ett viktigt budskap.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir din vår 2020

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?