Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 1 2020 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir årets första vecka för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnorna spår fart och omväxling. Åker du i väg någonstans kan du räkna med givande upplevelser på resan. Stannar du hemma, hittar du och kompisarna på roliga saker att göra tillsammans. En försenad julhälsning får dig att inse att en viss person inte har glömt dig. Nyårsafton kickar igång en romantisk vecka för både fria och upptagna vädurar.

Tänk efter först och undvik att ta förhastade beslut.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Se till att du kommer igång med att göra allt du har planerat redan i början av veckan, för dagarna går i en rasande fart. Du och dina vänner är samspelta och har jättekul ihop. En fest på nyårsafton tycks bli mycket lyckad. Amor stärker din handlingskraft och mycket tyder på att dina romantiska planer går i lås. Men du måste förstås ha tålamod.

Nya och fina erfarenheter får dig att mogna som person.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Stjärnorna tipsar dig att ta vara på ledigheten, så att du både hinner med aktiviteter som du gillar att göra på egen hand och att hänga med kompisarna. Mycket tyder på att nyårsafton blir en härlig kväll. Efter nyårshelgen tar kärlekslivet fart. Amor ger fasta förhållanden extra glöd. Du som är singel har stora möjlighet att träffa en ny kärlek.

Följ ditt samvete om andra utsätter dig för grupptryck.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Ledigheten ger dig extra energi, men stressa inte med onödiga saker utan gör sådant som känns väsentligt för dig och som kan leda till positiva förändringar. Tack vare din påhittighet får du och kompisarna flera roliga utekvällar. Veckan blir romantisk om du är uppmärksam på kärleksfulla signaler. Nyårsafton kan ge en sexig kick inför framtiden.

Du blir lyckligare om du delar dina tankar med andra.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du kan se fram emot spännande dagar och kanske även en rolig resa. Mycket tyder på att en improviserad aktivitet på nyårsafton överträffar förväntningarna om alla hjälps åt. Du är populär och har många vänner, men glöm inte bort ensamma personer. Goda handlingar ger lycka. Kärlekens vindar sveper in och särskilt slutet av veckan blir romantiskt.

Låt inte en avundsjuk omgivning lägga krokben för dig.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Veckan får en lyckad start, vilket troligen beror på en nyårstillställning som dels är rolig för stunden och dels ger förhoppningar inför framtiden. Får du chansen att åka bort, blir resan extra kul om du tar aktiv del i allt omkring dig. Är du hemma, har du roligt ihop med kompisarna. Både fria och upptagna jungfrur får uppleva ljuv romantik.

Red ut ett ett tjafs innan det växer till en konflikt.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Planeternas position gör dig aktiv och hjälper dig att rikta dina pigga energier mot vettiga sysselsättningar. Är du på resande fot, kan du se fram emot minnesvärda upplevelser. Du är utåtriktad och roar dig med både gamla kompisar och nya bekantskaper. Mycket tyder på att nyårsaftonen blir kärleksfull, du känner dig trygg och du vet vad du vill.

Gläds åt det du har och sörj inte över det du inte har.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Nu är bästa tiden att göra allt du längtat efter. Passa på att ladda upp och bygg en trygg grund som kan leda till nya framgångar längre fram. Du hänger gärna med dina kompisar, framförallt med dem som är intresserade av samma saker som du. Det tycks inträffa något spännande på nyårsafton som gör dig glad och nöjd. Det ligger kärlek i luften.

Fokusera på det du vill ska hända och jobba mot ditt mål.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Veckan tycks bli fascinerande på flera olika sätt och du umgås med många intressanta personer. Du tjänar på att göra vissa förändringar – det kan öka chansen att en speciell önskning slår in. Mycket tyder på att ditt kärleksliv blir dramatiskt, speciellt på nyårsafton. Amor verkar ge dig tur i kärlek, men det kan samtidigt göra andra upprörda.

Ge aldrig upp – du blir glad och stolt av att kämpa.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Satsa tid och energi på att ha det bra, var du än befinner dig. Umgås med kompisar, som precis som du, har hjärtat på rätta stället. Om någon sträcker ut en hand och ber om förlåtelse, så ta emot den. Låt nyårsafton bli en början på en fin framtid och lägg trista saker bakom dig. Amor gör dig på romantiskt humör. Du ger och får kärlek tillbaka.

Lägg komplimanger på minnet och glöm elaka kommentarer.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Stjärnornas påverkan gör dig extra social. Reser du bort på semester, träffar du nya vänner. Är du hemma, så umgås du jättemycket med dina kompisar. Mycket tyder på att nyårsafton kommer att skilja sig från andra nyårsaftnar, med vad som än händer, blir det väldigt trevligt. Nyår tycks också gå i romantikens tecken och Amor skapar kärlekslycka.

Du mår bra av att engagera dig och hjälpa utsatta personer.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Stjärnorna ger dig flyt och det mesta blir som du har tänkt dig. En utflykt eller resa ger en extra energikick. Du har goda vänner omkring dig och ni försöker hela tiden hitta på roliga saker att göra, att bara softa är inget för er. Du som är upptagen har det mysigt ihop med din älskling. Fria fiskar kan inleda en romans, kanske på en nyårsfest?

Testa nya saker och var inte rädd för att misslyckas.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Horoskop: Så blir ditt jullov 2019

Det här är dina favorit-snacks – baserat på ditt stjärntecken