Horoskop sommar 2021

HOROSKOP– SÅ BLIR sommaren 2021 FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Hur blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och här är svaret!
Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Sommarhoroskop 2021 för väduren

Kärlek: Amor spår att perioden blir härlig. Du är flirtig i juni och attraherar många. Känslorna fördjupas i juli och du älskar på allvar. Allt kul som händer vid skolstarten kan dämpa romantiken ett tag.

Kompisar/nöjen: Vänskapen betyder allt för dig och du och dina kompisar umgås mycket, främst i juni. En ny vän kan bli viktig längre fram i sommar. Med lite tur blir det en hel del fester i augusti.

Allmänt: Sommaren tycks bli rolig och utvecklande. Ditt nyfikna jag leder dig mot spännande mål och i bästa fall får du göra en resa. Ett fint erbjudande lockar i augusti.

Turdagar: 20 juni, 30 juni, 18 juli, 9 augusti och 29 augusti.

Bästa flirttipset: Använd ett öppet kroppsspråk! Vänd dig mot hen och skapa ögonkontakt.

Du passar bäst ihop med: Lejonet.

OXEN 21/4 – 20/5

Sommarhoroskop 2021 för oxen

Kärlek: Sommaren tycks gå i kärlekens tecken. Ett romantiskt äventyr frestar dig i midsommartider. Passionen dröjer sig kvar och juli blir het. Känslorna tycks landa i augusti och får en seriösare ton.

Kompisar/nöjen: Ditt vanliga gäng ger trygghet, samtidigt som du lockas av annorlunda vänner. Du hittar dock en balans och umgås med alla. I augusti kan en dröm, som handlar om fester, slå in.

Allmänt: Tiden efter skolavslutningen blir lugn. Juli får en rivstart, du bryter gamla mönster och visar vad du kan. Något du hoppats på kan bli av i augusti.

Turdagar: 3 juni, 14 juni, 10 juli, 21 juli och 14 augusti.

Bästa flirttipset: Flirta på avstånd! Skicka en rolig snap till din crush.

Du passar bäst ihop med: Fiskarna.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Sommarhoroskop 2021 för tvillingarna

Kärlek: Amor tycks vara en ständig följeslagare. Singeln har många beundrare och fasta relationer känns eldiga. Heta förhoppningar i juni byggs upp under sommaren och augusti tycks bli extra romantisk.

Kompisar/nöjen: Sommarens nöjesliv kan kanske väga upp det du missat under året, speciellt augusti tycks bli fartfylld. Du och kompisarna är ett tajt gäng och andra ser dig som en ledare.

Allmänt: Stjärnorna skapar fullt pådrag. Du impar på andra i juni och får chans att göra nya saker i juli. Sommaren ger också vila och du är taggad inför skolstarten.

Turdagar: 22 juni, 4 juli, 24 juli, 8 augusti och 31 augusti.

Bästa flirttipset: Var glad! Du lyckas bäst när du trivs med dig själv och verkar lycklig.

Du passar bäst ihop med: Vågen.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Sommarhoroskop 2021 för kräftan

Kärlek: Heta känslor uppfyller dig i juni och kärleken tycks hålla i sig under sommaren. Mycket tyder på att en dröm kan gå i uppfyllelse i juli. En flirt i slutet av perioden gör dig lycklig men omtumlad.

Kompisar/nöjen: Du träffar vännerna ofta och gärna och får också nya kompisar. En speciell vänskap blir betydelsefull i juli. Nöjeslivet får en kick närmare skolstarten.

Allmänt: Du tycks gå in i en spännande fas. Du klarar av nya utmaningar och växer med uppgifterna. Mycket går precis som du tänkt dig och juli blir extra rolig.

Turdagar: 8 juni, 29 juni, 15 juli, 25 juli och 28 augusti.

Bästa flirttipset: Bryt isen! Om du inte känner hen, så presentera dig och säg något roligt.

Du passar bäst ihop med: Skorpionen.

LEJONET 23/7 – 22/8

Sommarhoroskop 2021 för lejonet

Kärlek: Vårens romantiska stämning tycks dröja sig kvar. Midsommaren verkar bli mysig och mycket tyder på lovande kärlekschanser i juli. En romans i augusti kan skapa en härlig oreda i ditt känsloliv.

Kompisar/nöjen: Stjärnorna bjuder upp till en munter dans. Du har kul ihop med vännerna och med lite flyt får du ta igen roliga saker du avstått från tidigare. Du kan få en ny kompis i augusti.

Allmänt: Det är din tid nu och det händer massor omkring dig. Du lär dig nya saker i juni. Passa på att ladda batterierna i juli, för slutet av sommaren blir aktivt.

Turdagar: 1 juni, 13 juni, 17 juli, 4 augusti och 22 augusti.

Bästa flirttipset: Flirta i farten! Fixa ögonkontakt och le strålande när du går förbi hen.

Du passar bäst ihop med: Väduren.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Sommarhoroskop 2021 för jungfrun

Kärlek: Din sommar verkar bli romantisk utan störande inslag. Visst blir det många tillfällen till flirt och romanser, särskilt i juni och augusti, men känslorna är stabila och skapar inte kaos.

Kompisar/nöjen: Du umgås mycket med dina närmaste vänner i juni. I juli är du öppen för nya bekantskaper och släpp inte taget om de kompisar du får då. Festliga vindar sätter sprätt på augusti.

Allmänt: Sommaren tycks börja kravlöst, så passa på att koppla av. Juli är möjligheternas månad, då mycket roligt kan hända. I augusti kan du få ett nytt intresse.

Turdagar: 6 juni, 28 juni, 8 juli, 31 juli och 18 augusti.

Bästa flirttipset: Var dig själv. Härma inte någon annan. Du vill ju bli älskad för den du är.

Du passar bäst ihop med: Vattumannen.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Sommarhoroskop 2021 för vågen

Kärlek: Det ligger romantik i luften i juni. Efter midsommar kan känslorna åka berg-och-dalbana, men lyssna till ditt hjärta, det leder dig rätt. I augusti blir det lugnare och kärleken finner sin väg.

Kompisar/nöjen: Du dras till kompisar som, liksom du, är aktiva. En ett fint förtroende stöder en vänskap i juli. Din sociala kompetens växer under sommaren och är på topp vid skolstarten.

Allmänt: Sommaren tycks bli händelserik och speciell. Aktiviteter i juli gör tillvaron extra meningsfull. Ett trendbrott skapar glädje i slutet av perioden.

Turdagar: 11 juni, 30 juni, 3 juli, 2 augusti och 27 augusti.

Bästa flirttipset: En blick kan säga allt. Titta hen djupt i ögonen och signalera ditt intresse.

Du passar bäst ihop med: Tvillingarna.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Sommarhoroskop 2021 för skorpionen

Kärlek: Förhoppningsfulla nyheter runt midsommar tycks ge kärlekslivet en fin kick och juli blir härligt romantisk. Din attraktionsfaktor är hög i augusti och om Amor får styra blir månaden mycket het.

Kompisar/nöjen: Du är sällskaplig och nöjeslysten hela sommaren. Din glada attityd förstärks i juli och du är poppis bland dina vänner. En återförening i augusti med en fin kompis blir härlig.

Allmänt: Din entusiasm gör livet roligt och underlättar lärande, särskilt i språk. En fin sak i juli ökar familjegemenskapen. Augusti blir en mysig månad.

Turdagar: 5 juni, 9 juli, 20 juli, 14 augusti och 25 augusti.

Bästa flirttipset: Underskatta inte kraften i ett leende. En positiv attityd gör dig attraktiv.

Du passar bäst ihop med: Kräftan.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Sommarhoroskop 2021 för skytten

Kärlek: Amor bjuder på mycket flirt och romantik. En förälskelse i juni ger livet spänning. Mitt i sommaren kan saker du inte rår över, skilja dig från älsklingen. I augusti går kärlekslivet in i en trygg fas.

Kompisar/nöjen: I juni släpper du loss och har hur kul som helst med gänget. Kanske hinner du inte träffa vännerna så ofta under semestern, men det blir desto roligare när ni träffas igen i augusti.

Allmänt: Mycket tyder på att du fångas av nya intressen. Du tycks vara ovanligt aktiv i juli. En spännande grej innan skolan börjar sätter fart på dina drömmar.

Turdagar: 7 juni, 19 juni, 22 juli, 7 augusti och 26 augusti.

Bästa flirttipset: Använd humor. Att få hen att skratta och bli på gott humör är en bra start.

Du passar bäst ihop med: Stenbocken.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Sommarhoroskop 2021 för stenbocken

Kärlek: En romans kan mogna till het kärlek i juni - om du själv vill. I juli knyter du starkare band till den du älskar. I slutet av sommaren kan nya romantiska influenser påverka dig på ett underbart sätt.

Kompisar/nöjen: Midsommaren inleder en rolig tid med kompisarna. En ny vänskap i juli kan betyda mycket för dig. I augusti tycks en efterlängtad grej bli av.

Allmänt: Juni ger en skön känsla av frihet som påverkar hela sommaren. Lyckade aktiviteter i juli ger självkänslan en kick. Nya energier ger medvind i augusti.

Turdagar: 10 juni, 25 juni, 13 juli, 27 juli och 11 augusti.

Bästa flirttipset: Visa ett seriöst intresse för hen. Ställ frågor och lyssna uppmärksamt.

Du passar bäst ihop med: Skytten.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Sommarhoroskop 2021 för vattumannen

Kärlek: Att själv ta första steget i juni kan bli en romantisk kick off. Kärleken tycks ha kommit för att stanna och juli blir mysig. I augusti verkar det dra ihop sig till en härlig final på din kärlekssommar.

Kompisar/nöjen: Solen får din sällskapliga sida att blomma och juni blir en festlig tid. Under semestern kan nya vänner dyka upp. Roliga aktiviteter i augusti stärker sammanhållningen.

Allmänt: Juni tycks vara en perfekt tid för intressen som utvecklar och förändrar. Juli kan bli en magisk månad och augusti inspirerar till roliga äventyr.

Turdagar: 11 juni, 27 juni, 7 juli, 23 juli och 16 augusti.

Bästa flirttipset: Håll dig framme! Göm dig inte. Ta plats och delta aktivt i det som sker runt dig.

Du passar bäst ihop med: Jungfrun.

FISKARNA 20/2 –20/3

Sommarhoroskop 2021 för fiskarna

Kärlek: Amor ger härligt flyt i kärlek. Juni blir harmonisk utan jobbiga hinder. Kärlekens sol värmer skönt i juli och singeln kan göra en erövring. Lyssna till ditt hjärta i en romantisk fråga i augusti.

Kompisar/nöjen: Du är populär och roar dig mycket efter skolavslutningen. Var rädd om alla nya kontakter du får i sommar. En kompis kan bli utsatt av andra i augusti. Visa att du står på hens sida.

Allmänt: Fint beröm får dig att sväva på moln i juni. En trevlig händelse i juli ökar ditt engagemang. Din tävlingsinstinkt gör dig till en vinnare i augusti.

Turdagar:17 juni, 21 juli, 29 juli, 1 augusti och 23 augusti.

Bästa flirttipset: Slösa med din charmiga utstrålning och prata om gemensamma intressen.

Du passar bäst ihop med: Oxen.

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir maj 2021 för ditt stjärntecken
Då blir du kär – enligt ditt stjärntecken
Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken