Hösthoroskop 2020

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Hur kommer hösten 2020 att bli för dig? Läs ditt hösthoroskop här!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Allmänt: Eftersom du har lätt för att lära och är flexibel, går det bra för dig i skolan. Du utvecklas speciellt mycket i oktober. Trots att du är skeptisk innan, lyckas du med en sak runt lucia.

Kompisar och nöjen: En rolig fritid och möten med trevliga personer gör hösten givande. Du är framåt och kompisrelationerna är på topp, inte minst under höstlovet. December blir en extra rolig månad.

Kärlek: Du kan stöta på motstånd i september, men sedan står Amor troget vid din sida och kärlekslyckan ökar. November tycks bli en särskilt romantisk månad. Singeln lockar till sig många sötnosar och trogen kärlek värmer upptagna vädurar.

Turdagar: 26 september, 3 oktober, 20 november och 13 december.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Allmänt: Tack vare en mix av praktiska förmågor och ett skarpt intellekt blir hösten framgångsrik i skolan och på fritiden. Utnyttja alla chanser du får. En god gärning i advent gör dig uppskattad.

Kompisar och nöjen: Skvaller kan hota en kompisrelation i september, men din polare står på din sida och vänskapen består. Under resten av hösten flyter ditt sociala umgänge på fint. November öppnar upp för djupa samtal.

Kärlek: Prognosen för en mysig höst är god. Kärleken blossar upp på allvar i oktober, tack vare ett fint besked. Höstlovet blir romantiskt. Både fria och upptagna oxar kan se fram emot periodens slut, då Amor ger kärlekslivet en härlig kick.

Turdagar: 24 september, 18 oktober, 9 november och 29 december.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Allmänt: Hösten blir inspirerande om du har fokus på dina studier. Roliga fritidsplaner kan genomföras. Efter en svacka i början av november får du ny kraft i plugget och du får fint beröm framåt jul.

Kompisar och nöjen: Du tycks vara i fas med kompisarna och verkar fördjupa banden till några av dina vänner. Stjärnorna gör dig sugen på nöjen i november och december och dessa månader blir väldigt kul.

Kärlek: Din förmåga att attrahera och älska gör perioden het. Fasta relationer blir stadigare. Singeln kan få kontakt med en goding som är din själsfrände, kanske under höstlovet. I december tycks du få ett tydligt tecken på att du är älskad. 

Turdagar: 17 september, 21 oktober, 30 november och 5 december.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Allmänt: Stjärnorna ger dig ett starkt driv. Det skapar framgång i skolan och du ser möjligheter som inte andra upptäcker. Du utvecklas även i en hobby. Goda nyheter närmare julen gör dig glad.

Kompisar och nöjen: Ditt vänliga sätt får ditt kontaktnät att öka. Umgänget med alla vänner blir kul och intensivt. Höstlovet bjussar på en fin överraskning. I advent blir du och en polare ännu tajtare.

Kärlek: Början av hösten verkar bli lugn och skön. November tycks präglas av större dramatik och känslorna blir passionerade. Fasta relationer får mer glöd och kanske träffar singeln den rätte? Amors påverkan ger året ett romantiskt avslut. 

Turdagar: 11 september, 23 oktober, 15 november och 11 december.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Allmänt: Efter en liten uppförsbacke är det full fart i skolan. Dina studier gynnas av att du formar en tydlig bild över dina mål. Höstlovet är bästa tiden för att testa annorlunda  fritidssysslor.

Kompisar och nöjen: Du gillar att festa loss. Samtidigt värdesätter du att ha nära vänner som du kan föra djupa samtal med. Längre fram i höst kan just du göra skillnad för en polare som behöver stöd.

Kärlek: Fina händelser skapar magi i början av hösten. En het flirt i oktober ger skön energi. Trygghet och stabilitet går som en röd tråd under resten av perioden. Fasta relationer utvecklas positivt och nyblivna romanser kan fördjupas.

Turdagar: 15 september, 24 oktober, 5 november och 10 december.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Allmänt: Din starka vilja och ambition är en tillgång både i skolan och på fritiden, vad du än tar dig an. Under höstlovet laddas batterierna och din lust och ork håller i sig fram till årets slut.

Kompisar och nöjen: Vänskap betyder mycket för dig. I oktober är du och en polare redo att bidra till att göra världen bättre. I december blir det extra fart och fläkt på när du och kompisarna träffas.

Kärlek: Stjärnorna spår att fria och upptagna jungfrur kan räkna med en lycklig höst. Inga mörka moln tycks dyka upp, tvärtom verkar romantiska stunder få dig att glömma regn och rusk. En vacker kärleksdröm kan gå i uppfyllelse i december.

Turdagar: 5 september, 29 oktober, 16 november och 24 december.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Allmänt: Viktiga saker är på gång, så se till att vara på plats och redo. En lärare ser dina styrkor och lockar dig att göra ditt allra bästa. Lita på ditt kloka omdöme i en valsituation i december.

Kompisar och nöjen: Perioden tycks bli rolig och du trivs både med familjen och med kompisarna. Stå emot grupptryck om polarna vill att du ska ta ställning i ett bråk. Höstlovet kan bli värt att minnas.

Kärlek: Amor ser till att hösten blir mycket mysig och gynnar romantik, närhet och flirt. Du som har en partner känner dig älskad och sedd av hen. Du som är fri har lätt för att knyta lovande kärlekskontakter. Julen tycks bli en höjdpunkt. 

Turdagar: 30 september, 15 oktober, 23 november och 1 december.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Allmänt: Du tycks gå in i en utvecklande fas som ger dig framgång och glädje. Förändringar är positiva, så ta emot nyheter i skolan med öppna famnen. Du imponerar på din omgivning i luciatider.

Kompisar och nöjen: En gammal vänskap får en kick i september. Du verkar vara särskilt social under höstlovet, du umgås med olika typer av personer och får nya polare. En utekväll i december blir toppen.

Kärlek: Mycket tyder på att en romantisk stormvind drar in i ditt liv och sätter fart på dina känslor. Singlar som längtar efter kärlek blir inte besvikna. Och passionen växer i fasta relationer. Lyssna till ditt hjärta i slutet av perioden. 

Turdagar: 14 september, 9 oktober, 25 november och 18 december.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Allmänt: Stjärnorna ger driv och ork att ta vara på fina chanser och du kommer till din rätt i skolan. En nystart efter höstlovet piggar upp. Visa mod och protestera mot orättvisor i november.

Kompisar och nöjen: Håll dig väl med snälla och hjälpsamma kompisar. Under höstlovet tycks din längtan efter nöje vakna till och lusten att roa sig hänger kvar resten av året. Luciahelgen blir festlig. 

Kärlek: Mycket tyder på att du får tur i kärlek om du själv tar initiativ då och då. Njut av alla romantiska stunder, men sätt tydliga gränser när det behövs. Planeternas position pekar på att du uppnår det du drömmer om innan året är slut. 

Turdagar: 12 september, 2 oktober, 19 november och 23 december.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Allmänt: Dina styrkor är din envishet och kämpaglöd och detta gynnar dina studier. Koppla dock av under helgerna och unna dig att bara ”vara”. Lyssna på ett råd från en klok person i december.

Kompisar och nöjen: Roliga utekvällar med kompisarna utmärker hösten, vilket passar ditt partysugna jag. Umgänge med mysiga personer maxar ditt välmående under höstlovet. En advenstfest blir rolig. 

Kärlek: Relationer och romanser får ta stor plats i ditt liv – på dina villkor. Du som är upptagen går seriöst in för kärleken och singeln kan bli djupt engagerad i en sötnos. Ett romantiskt möte i december får hjärtat att slå extra hårt. 

Turdagar: 28 september, 6 oktober, 11 november och 26 december.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Allmänt: Din lust att plugga kan dippa i september, men samarbete med klasskompisar inspirerar dig att ta nya tag. Studierna går bra under resten av hösten och du når dit du vill, innan julen.

Kompisar och nöjen: Stjärnorna gynnar umgänge med dina gamla polare, men uppmuntrar också kontakter med nya vänner. Höstlovet tycks bli en höjdare. Följ ditt samvete om det blir kompisstrul i december.

Kärlek: Din vilja att vara självständig behöver inte krocka med din längtan efter romantik i höst. En spännande dejt i oktober kan leda till kärlek, som inte får dig att känna dig instängd. Amor tycks vara mycket generös med romantik i jul.

Turdagar: 25 september, 8 oktober, 11 november och 15 december.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Allmänt: I september vaknar motivationen och din utveckling i skolan pekar stabilt uppåt under hösten. Du tycks ta ett kliv framåt i en fritidsaktivitet. Ett erbjudande i november smickrar dig.

Kompisar och nöjen: Ditt sociala liv tycks blomma upp och du charmar alla. Du får fint cred om du ställer upp för en utsatt kompis. Höstlovet lever upp till dina förväntningar. December bjussar på myspys.

Kärlek: I höst kan vad som helst hända och de romantiska vibrationerna är starka. Singeln kanske möter den stora kärleken och fasta relationer utvecklas åt rätt håll. Mycket tyder på att din hemliga önskan kan bli verklighet framåt julen. 

Turdagar: 16 september, 20 oktober, 22 november och 4 december.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Test: Vilken kändis höststil borde du inspireras av?

De här tv-serierna borde du titta på – enligt ditt stjärntecken

Storfilmerna som släpps på bio hösten 2020