Jullovshoroskop

Horoskop: Så blir ditt jullov 2019

Hur kommer jullovet 2019 att bli för dig? FRIDAs astrolog listar dina turdagar, bästa flirttipsen och vilket stjärntecken du passar bäst ihop med!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Allmänt: Ett härligt lov väntar och släktgemenskapen gynnas. En oväntad julklapp ger glädje. Om du gör en resa, blir den lyckad. Bästa sättet att ladda energi är att vara utomhus.

Kompisar & nöjen: Även om familjen står i centrum, festar du också med vänner. En biokväll roar och väcker tankar. Du och polarna är påhittiga och ni har aldrig tråkigt ihop.

Kärlek: Det är inte lätt att ta rätt beslut. Men Amor tipsar dig att följa ditt hjärta i en viktig och romantisk fråga. Mycket tyder på att nyårsklockorna ringer in en kärleksfullt tid för fria och upptagna vädurar.

Bästa flirttipset: Visa intresse för hen! Ställ frågor och lyssna uppmärksamt på svaren.

Stjärntecken du passar ihop med: Lejonet.

Turdag: 25 december.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Allmänt: Du tycks hålla ett högt tempo och du har många roliga saker på gång. Du blir lycklig över en speciell julklapp. Ett nyårslöfte kan öka motivationen när skolan börjar.

Kompisar & nöjen: Du trivs ihop både med familjen och kompisarna, kanske beroende på att du jobbar hårt på att visa dina känslor på ett bra sätt. En fest med polarna blir jätterolig.

Kärlek: Det ligger romantik i luften. Ta vara på dina lediga dagar och lägg upp en fiffig strategi för hur du ska få dina kärleksdrömmar att gå i uppfyllelse. Det går extra bra för oxar som tar första steget.

Bästa flirttipset: Få ögonkontakt, håll kvar blicken och le charmigt. Titta sedan bort.

Stjärntecken du passar ihop med: Kräftan.

Turdag: 2 januari.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Allmänt: Julen fyller dig med lycka. Du hänger med roliga släktingar och bekanta du inte träffar så ofta. Det blir inte bara familjemys, du får också tid över till egna intressen.

Kompisar & nöjen: Du tycks återse en vän från förr. Allt funkar bra mellan er. Det blir även fina utekvällar med ditt vanliga gäng. Mycket tyder på att nyårsafton blir toppen.

Kärlek: I början av lovet blir det nog inte så mycket tid över till kärlek. Men efter julhelgen tar du som är upptagen igen förlorad tid med din älskling. Singeln kan träffa en goding via en kompis. Visa vad du vill.

Bästa flirttipset: Skratta åt hens skämt och visa att hen gör dig lycklig och på gott humör.

Stjärntecken du passar ihop med: Vågen.

Turdag: 31 december.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Allmänt: Stjärnornas påverkan gör dig glad och ditt goda humör får även andra att slappna av. Fina överraskningar på julafton gör dig rörd. Ett infall kan leda till ett mysigt tidsfördriv.

Kompisar & nöjen: En släktmiddag blir roligare än väntat. Efter julhelgen får du tid att umgås med dina kompisar. Dina polare ser upp till dig, så kom gärna med förslag på nöjen.

Kärlek: Tidpunkten är rätt för ett uppriktigt samtal som kan bli inledningen till het kärlek. Amor spår att djärva kräftor får tur i kärlek. Ditt nyårslöfte kanske blir att ta egna initiativ till romantik.

Bästa flirttipset: Gå ett steg närmare och hamna innanför hens privata sfär. Det skapar en het känsla.

Stjärntecken du passar ihop med: Oxen.

Turdag: 27 december.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Allmänt: Lovet bjuder på omväxling och resor blir lyckade. Din charm stärker sammanhållningen där hemma. I mellandagarna gör du roliga saker du inte hunnit med under hösten.

Kompisar & nöjen: Släktträffar varvas med roligt kompishäng. Räkna med uppskattning om du kontaktar en polare som känner sig utanför. En spontan tillställning på nyårsafton blir jätterolig.

Kärlek: Kärleken kan gå på sparlåga i början av lovet, men ett romantiskt inslag på julafton tänder gnistor. Passionen vaknar till liv igen runt nyårshelgen och mycket tyder på att en önskan slår in!

Bästa flirttipset: Var lite busig och försök att få lite lagom kroppskontakt, skämta och locka till skratt.

Stjärntecken du passar ihop med: Väduren.

Turdag: 28 december.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Allmänt: Du har toppenbra flyt under jullovet. Dagarna blir extra händelserika om du är nyfiken, speciellt om du är på resande fot. Nyåret blir början på en lyckad period. Se framåt!

Kompisar & nöjen: Du har mycket på gång och är social. Du hänger med gamla vänner, såväl som med nya bekanta. Din behagliga utstrålning gör dig till medelpunkten på en stor fest.

Kärlek: Stjärnorna spår att lovet blir romantiskt och kärleken värmer skönt. Singeln verkar ha en romans som utvecklas lovande. Den upptagna jungfrun har en trogen älskling som ger massor av kärlek.

Bästa flirttipset: Ge ärliga komplimanger. Alla älskar att bli bekräftade. Men överdriv inte.

Stjärntecken du passar ihop med: Fiskarna.

Turdag: 4 januari.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Allmänt: Jullovet blir givande, du testar nya aktiviteter och gör kanske även en resa. Är du hjälpsam, får du mycket beröm för detta. Stjärnorna kan uppfylla en dröm på självaste julafton.

Kompisar & nöjen: Tiden går snabbt när man har roligt – och det har du. Var du än befinner dig har du trevliga vänner att hänga och festa med. Och du har chans att lära känna en populär person.

Kärlek: En romantisk händelse väcker vackra förhoppningar hos dig. Kärlekslivet får extra glöd inför nyårsafton och om du varit osäker i en kärleksfråga, känner du dig inte tveksam längre.

Bästa flirttipset: Säg hens namn flera gånger, när du pratar med din crush. Det får hen att känna sig sedd och viktig.

Stjärntecken du passar ihop med: Tvillingarna.

Turdag: 26 december.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Allmänt: Jullovet blir en lång räcka av trevliga dagar och kvällar. Något spännande som du väntat på, blir äntligen av. Du har gott om tid, så gör allt det där du har skjutit upp.

Kompisar & nöjen: Mysigt häng med kompisarna väntar och en spontan fest blir lyckad. Ett delat intresse fördjupar en vänskap. Nyårsafton blir rolig, tack vare en dramatisk händelse.

Kärlek: Romantiska vibrationer får det att pirra skönt. Du som är upptagen känner en djupare närhet till din älskling. Singeln har kollat in sin crush under en utekväll och nu kan vad som helst hända.

Bästa flirttipset: Känns det jobbigt att flirta öppet, så flirta på sociala medier. Skicka roliga emojis eller en bild.

Stjärntecken du passar ihop med: Stenbocken.

Turdag: 1 januari.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Allmänt: En rolig utmaning ger lovet en fin start. Julfirandet tycks bli hektiskt, men väldigt roligt. Du får svar på en fråga som gör det lätt för dig att ta ett viktigt beslut.

Kompisar & nöjen: Det blir inte många lugna stunder och du älskar att ha massor av trevliga människor runt dig. Du och dina vänner kan konsten att roa er utan att det kostar skjortan.

Kärlek: Passionens vindar sveper fram. En förälskelse kan drabba singeln och den upptagna skyttens kärlek är besvarad. Nyårsafton bjussar på romantik, men dina kärleksframgångar kan skapa svartsjuka.

Bästa flirttipset: Koncentrera din energi på att charma den du vill ha – istället för att flirta med ett helt sällskap.

Stjärntecken du passar ihop med: Vattumannen.

Turdag: 30 december.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Allmänt: Lovet blir trivsamt vare sig du är hemma eller reser iväg. Din godhjärtade natur gör dig poppis. Ge ett nyårslöfte, planeternas position stärker dina chanser att hålla det.

Kompisar & nöjen: Veckan blir en mix av myspys med familjen och roligt häng med polarna. Mycket tyder på att du blir sams med någon du bråkat med. En fest blir ovanligt lyckad.

Kärlek: Du har nära till dina känslor och det får kärlekslivet att skimra som tomtebloss. Singeln har chans på sin crush. Du som är upptagen får en fin kärleksförklaring av din älskling.

Bästa flirttipset: Spela inte mystisk och cool. Ta första steget, le glatt och börja prata med hen.

Stjärntecken du passar ihop med: Skorpionen.

Turdag: 23 december.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Allmänt: En lyckad julafton sätter ribban för lovet, som blir lika ljuvlig som du tänkt dig. Var generös med julhälsningar, det ger fin cred. Nyårsafton tycks bli en annorlunda, men mysig kväll.

Kompisar & nöjen: Stjärnornas påverkan gör dig utåtriktad. En utekväll gör dig uppåt och du blir ännu mer festsugen. Med andra ord – du och kompisarna får ett skojigt lov ihop.

Kärlek: Amor tycks ha ett finger med i spelet och ser till att lovet blir kärleksfullt. Fasta relationer blomstrar och singlar är sugna på kärlek. Reser du bort, så säg inte nej till en liten flirt.

Bästa flirttipset: Tänk på ditt kroppsspråk. Håll inte armarna i kors. Det får dig att se tillknäppt ut.

Stjärntecken du passar ihop med: Skytten.

Turdag: 3 januari.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Allmänt: Lovet tycks ge perfekt balans mellan kropp och själ. Du sprider en fin stämning omkring dig, som får omgivningen att må bra. En generös gåva gör dig överraskad, men glad.

Kompisar & nöjen: Stjärnorna spår att det kan vara resor på gång. Du tycks äntligen träffa en kompis från förr. Passa på att göra roliga saker med dina vänner, det ger bästa energin.

Kärlek: Romantiska förhoppningar kan blir verklighet innan du vet ordet av. Kärleken fördjupas i fasta förhållanden. Det kan tända till rejält mellan singeln och en ny sötnos. Nyårsafton blir romantisk.

Bästa flirttipset: Slappna av och se flirtandet som en rolig lek. Var spontan och överraska hen.

Stjärntecken du passar ihop med: Jungfrun.

Turdag: 24 december

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer: 

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Välj en outfit och se vilken stil du ska bära 2020

Så blir din julaftonsmorgon – baserat på ditt stjärntecken