Höstlovshoroskop

Horoskop: Så blir ditt höstlov 2020

Hur kommer höstlovet 2020 att bli för dig? FRIDAs astrolog listar dina turdagar, bästa flirttipsen och vilket stjärntecken du passar bäst ihop med!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Allmänt: Mycket tyder på att du fastnar för en ny fritidsaktivitet som gör dig glad och pigg. Utnyttja också ledigheten till att testa andra mysiga saker som stärker din hälsa.

Kompisar och nöjen: Du tycks vara mycket utåtriktad och öppen för såväl nya sociala kontakter, som nya idéer. En speciell person som du lär känna, kan bli betydelsefull för dig.

Kärlek: Amors påverkan gör dig sugen på lättsam romantik och din charm krossar allt motstånd. Både du som är singel och du som är upptagen frestas av ett äventyr. Halloweenhelgen verkar gå i kärlekens tecken.

Bästa flörttipset: Var modig och ta första steget. Se till att din crush förstår att det är just hen och ingen annan du vill ha.

Stjärntecken du passar ihop med: Fiskarna.

Turdag: 26 oktober.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Allmänt: Stjärnorna laddar dig med extra energi och du njuter av livet. Din tävlingsinstinkt tycks påverkas positivt när en utmanare dyker upp. Halloween-helgen verkar bli mysig.

Kompisar och nöjen: Vänskapen är viktig och du har roligt ihop med dina närmaste kompisar. Passa på att höra av dig till en kompis som du inte träffat på länge. En utekväll blir livad.

Kärlek: Amor ger dig vind i seglen på kärlekens hav. Mycket tyder på en efterlängtad förbättring i en romantisk fråga. Du som är i en relation känner en stark trygghet. Singeln har stora chanser att träffa en ny kärlek.

Bästa flörttipset: Använd din vänliga utstrålning och få den du kollar in att må bra. Bryt isen genom att prata om det ni tycker är viktigt.

Stjärntecken du passar ihop med: Kräftan.

Turdag: 25 oktober.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Allmänt: Du tycks kunna dra i gång något du har planerat. Du är också sugen på nya erfarenheter. Din nyfikenhet leder till fina upplevelser, vare sig du är hemma eller på annan ort.

Kompisar och nöjen: Ta tillfället i akt och träffa kompisarna ofta, det ger dig både glädje och avkoppling. Du och några vänner hittar ett nytt nöje i samband med halloween.

Kärlek: Det ligger romantik i luften och kärleken kan slå till när du minst anar. Du som är singel kan möta en sötnos, det tycks vara kärlek vid första ögonkastet. Du som är i en relation njuter av kärleken.

Bästa flörttipset: Skapa första kontakten i skolan eller på en fest. När ni ses igen, visar du mer av vem du är och litar på din dragningskraft.

Stjärntecken du passar ihop med: Lejonet.

Turdag: 1 november.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Allmänt: Stjärnorna spår att veckan blir lugn och skön. Du chillar en hel del, men hinner också ägna dig åt dina favvosysslor. En dörr till något spännande öppnas.

Kompisar och nöjen: Det blir en rolig vecka. Du trivs med kompisarna och när de ber dig hänga på olika nöjen, säger du förstås inte nej. En mysig vänskap från förr, tycks väckas till liv.

Kärlek: Allt kanske inte går planenligt i början av lovet. Men som den fantasifulla person du är hittar du nya lösningar för att få det du vill. Du verkar lyckas och kärleken blomstrar under halloweenhelgen.

Bästa flörttipset: Utnyttja att du är bra på att skapa förtroende och gör en plan. Förbered samtalsämnen och uppmuntra hen att prata om sig själv. 

Stjärntecken du passar ihop med: Oxen.

Turdag: 27 oktober.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Allmänt: Kliv ur trygghetsbubblan. Ge ovanliga aktiviteter en chans, tänk nytt och acceptera ett bra förslag. Att vila är viktigt. Ladda batterierna med kulturella upplevelser.

Kompisar och nöjen: Tack vare din stora vänkrets, har du alltid något att hänga med, vad du än vill göra. En omtyckt person impas av dig och vill ha kontakt. Var fantasifull på halloween.

Kärlek: Planeternas position tyder på att veckan bjuder på stora och små romantiska situationer och händelser. Din sensuella utstrålning göra dig mycket eftertraktad, men flörta bara när du menar allvar. 

Bästa flörttipset: Slösa med glädje och charm och signalera på olika sätt att du är intresserad. Hen kommer garanterat att fastna för dig.

Stjärntecken du passar ihop med: Tvillingarna.

Turdag: 24 oktober.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Allmänt: Mycket tyder på en skön och mixad vecka. Du får syssla ostört med dina egna projekt, samt ta det lugnt när du vill. Ditt engagemang väcks av en viktig samhällsfråga.

Kompisar och nöjen: Du tar plats socialt och blommar upp när du träffar polarna. Någon som inte brytt sig förut, ställer sig på din sida. En grej i halloween blir rolig, så backa inte ur.

Kärlek: Ledigheten tycks påverka ditt kärleksliv positivt. Du som är upptagen får tydliga bevis på att du är älskad av din partner. Singeln tycks vara upplagd för romantik och ett möte kan bli betydelsefullt.

Bästa flörttipset: Ta det i din egen takt och gör ingenting som känns pinsamt. Men visa på många olika små sätt att du är förtjust i hen.

Stjärntecken du passar ihop med: Stenbocken.

Turdag: 29 oktober.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Allmänt: Planeternas position gör dig uppspelt. Tack vare din livlighet, har du alltid något roligt på gång, utan att stressa. Ta dock avstånd från saker som inte är okej.

Kompisar och nöjen: Ditt goda humör skapar mysig stämning. Du är en uppskattad kompis och ligger bra till hos någon som du vill lära känna. Halloween blir lyckad, trots knappa förutsättningar.

Kärlek: Grattis! Mycket tyder på att du kan se fram emot en romantisk vecka som ger härliga minnen. Den upptagna vågen mår bra av sin väns kärlek. Singeln kan bli förälskad i någon som känner likadant.

Bästa flörttipset: Fånga hens uppmärksamhet med roliga kommentarer. Fördjupa sedan bekantskapen med samtal om sådant som engagerar hen och dig.

Stjärntecken du passar ihop med: Vattumannen.

Turdag: 31 oktober.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Allmänt: Du har många bollar i luften och om du förbereder dig väl, blir veckan späckad av spännande aktiviteter. En trevlig familjeutflykt kan göra ett starkt intryck på dig.

Kompisar och nöjen: Du gillar att umgås seriöst med polarna och ditt engagemang får gemenskapen att växa. Mycket tyder på att du lär känna ännu flera vänner, kanske under halloween.

Kärlek: Dramatik och starka känslor påverkar din tillvaro. Mycket tyder på att fasta förhållanden blir ännu mera stadgade. Att vänskap kan övergå i kärlek, kan bli verklighet för dig som är singel. 

Bästa flörttipset: Se till att du är i fokus och ge heta ögonkast. Sedan delar du med dig av din fantastiska humor. Att locka till skratt är attraktivt.

Stjärntecken du passar ihop med: Skytten.

Turdag: 30 oktober.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Allmänt: Stjärnornas påverkan stärker dina förmågor och du utför en uppgift på ett snitsigt sätt. Du kan räkna med mysiga hemmakvällar med familjen. En överraskning avslutar lovet.

Kompisar och nöjen: Även om du har många vänner, är det kul att träffa fler. Du tycks få kontakt med trevliga personer via ett intresse. En lyckad grej med kompisarna öppnar för fler nöjeskvällar.

Kärlek: Amor verkar ge skytten en seriös attityd till kärleken. Du som är i en relation umgås gärna med din vän både på tu man hand och ihop med andra. Singeln kan ramla över sin crush när du är ute med kompisarna.

Bästa flörttipset: Räkna ut bästa sättet att stöta ihop med hen. Spela inte svårflörtad – visa ditt intresse med ett glatt sätt och öppet kroppsspråk.

Stjärntecken du passar ihop med: Skorpionen.

Turdag: 28 oktober.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Allmänt: Du känner dig i fin form och såväl planerade som spontana aktiviteter gör veckan händelserik. Ju mer du umgås med familjen, desto tajtare blir ni. Ett besked gör dig nöjd.

Kompisar och nöjen: Du och dina närmaste polare är nöjeslystna och ni får en jätteroligt vecka ihop. Det verkar som om en person vill bli vän med dig. Så ta emot en utsträckt hand.

Kärlek: Kärlekskurvan verkar stiga i takt med den romantiska utstrålning Amor ger dig. Även om det är jätteroligt att flörta, så skicka inte heta signaler till vem som helst. Det ställer bara till trubbel. 

Bästa flörttipset: Kliv fram i rampljuset. När du märker att hen är lite intresserad, så visa på ett rakt och bestämt sätt att du också är det.

Stjärntecken du passar ihop med: Jungfrun.

Turdag: 30 oktober.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Allmänt: Veckan blir mysig. En välkommen seger gör dig extra nöjd. Äntligen hinner du slutföra en viktig sak. Ett frågetecken rätas ut och du ser mer tolerant på en familjefråga.

Kompisar och nöjen: Ditt självständiga sätt imponerar. Kompisarna gillar ju dig även när du inte delar deras åsikter. Du är extra social under halloween och ett vänskapsband blir starkare.

Kärlek: Amor gör dig mottaglig för nya intryck. Singeln kan lockas av en person som skiljer sig från dina vanliga förälskelser. En romantisk händelse får dig som är upptagen att känna dig nyförälskad.

Bästa flörttipset: Testa att få i gång en spännande dialog på sociala medier. Föreslå sedan en träff i verkligheten och spinn vidare på era samtal.

Stjärntecken du passar ihop med: Vågen.

Turdag: 26 oktober.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Allmänt: Fina möjligheter ger en rolig start på veckan. Något du sett fram emot verkar gå i lås. Att ledigheten är kravlös får dig att må extra bra. Tänk noga inför ett stort beslut.

Kompisar och nöjen: Att du månar om att andra ska trivas gör dig omtyckt. Du satsar mycket energi på sociala relationer och det resulterar i många och roliga träffar och nöjeskvällar.

Kärlek: Flera löftesrika situationer och möten, som du inte väntat dig, skapar en sensuell stämning. Singeln tycks ha en het beundrare. Lojaliteten är stark i fasta förhållanden. Halloween blir romantisk.

Bästa flörttipset: Att få personen att känna sig utvald är toppen. Lägg tid på att ställa personliga frågor. Hen blir smickrad och faller pladask.

Stjärntecken du passar ihop med: Väduren.

Turdag: 29 oktober.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2020

Horoskop: Så blir hösten 2020 för ditt stjärntecken

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken