Höstovet

Horoskop: Så blir ditt höstlov 2019

Hur kommer höstlovet 2019 att bli för dig? FRIDAs astrolog listar dina turdagar, bästa flirttipsen och vilket stjärntecken du passar bäst ihop med!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Allmänt: Du är på gott humör och lovet blir mysigt och omväxlande, mycket beroende på att du ser till att det alltid är något på gång omkring dig. Njut och ta dagen som den kommer.

Kompisar & nöjen: Räkna med fart och fläkt tillsammans med polarna både på dagarna och kvällarna. Du tycks också träffa en ny kompis som gillar samma saker som du, kanske under en resa.

Kärlek: Din utstrålning är på topp och stjärnorna spår att veckan blir laddad med romantik. Det tycks inträffa något extra spännande som gör att du känner dig så förälskad att du vill ta hela världen i famn.

Bästa flirttipset: Följ ditt hjärta och var beslutsam när du tar kontakt. Friskt vågat, hälften vunnet.

Stjärntecken du passar bäst ihop med: Skytten.

Turdag: 30 oktober.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Allmänt: Planeternas position får dig att känna dig pigg och sugen på äventyr. Och du kan räkna med att det blir ett spännande lov, eftersom det inträffar en kul grej som är utöver det vanliga.

Kompisar & nöjen: Var öppen för möten med nya människor, samtidigt som du förstås ska hålla fast vid dina gamla kompisar. Ett halloween-firande kan bli ett fint minne för livet.

Kärlek: Amor verkar se till att tempen på ditt kärleksliv ökar. Dina känslor går på djupet och det gynnar både fria och upptagna oxar. Singeln får kontakt med sin crush. Fasta relationer blir tajtare.

Bästa flirttipset: Spela inte cool. Visa vem du vill ha och var tydlig när du tar kontakt med godingen.

Stjärntecken du passar bäst ihop med: Vågen.

Turdag: 2 november.

Läs mer: Det borde du klä ut dig till på Halloween – enligt ditt stjärntecken

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Allmänt: Allt tyder på att du kommer att njuta av lovet var du än befinner dig. Om du måste välja mellan olika aktiviteter, så låt din egen vilja styra och anpassa dig inte bara efter andra.

Kompisar & nöjen: Du är extra sällskaplig och dessutom en god lyssnare. Det får kompisarna att dras till dig och du har många att hänga med. Du står i centrum under en rolig utekväll.

Kärlek: Veckan bjuder på romantik. Du som är upptagen är älskad och singeln har en beundrare. Så även om kärleken kanske inte utvecklas i den takt som du önskar, kommer det snart att hända saker.

Bästa flirttipset: Du är ju bra på att prata. Så bryt isen genom att säga något roligt eller intressant.

Stjärntecken du passar bäst ihop med: Vattumannen.

Turdag: 31 oktober.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Allmänt: Veckan bjussar på en skön mix av dramatik och avkoppling, inte minst om du åker på solsemester. Om du får chansen att testa en annorlunda aktivitet, ska du säga ja.

Kompisar & nöjen: Äntligen ledig! Stjärnorna gör dig poppis, så passa på att träffa dina kompisar så ofta du kan. Hamnar du på en fest, så mingla och prata med nya människor.

Kärlek: Amors pilar kan träffa dig när du minst anar det. Och förälskelsen ger dig en kick. Samtidigt ska inte kärleken gå före allt annat. Med lite god vilja och självständigt tänk, hinner du med både romantik och nöjen.

Bästa flirttipset: Nöj dig inte med att drömma om kärleken – kasta dig ut i vimlet eller skicka heta sms.

Stjärntecken du passar bäst ihop med: Lejonet.

Turdag: 2 november.

Läs mer: 14 smarta sms du kan skicka för att ta kontakt med din crush

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Allmänt: Din livskraft är på topp och du har flera roliga saker på gång. Och mycket tyder också på att en gammal dröm kan gå i uppfyllelse, eftersom du är så handlingskraftig.

Kompisar & nöjen: Stjärnorna spår att gemenskapen är god i kompisgänget. Ni tycks vara överens om det mesta och hittar på mycket kul, inte minst när halloween är på gång. Släpp loss och festa!

Kärlek: Amors påverkan gör att du får mycket positiv uppmärksamhet, speciellt om du är ute och reser. Slutet av lovet tycks bli särskilt kärleksfullt och du som är lejon kan få uppleva ljuv romantik.

Bästa flirttipset: Vänta inte på att din crush ska ragga upp dig. Var framåt och ta själv första initiativet.

Stjärntecken du passar bäst ihop med: Kräftan.

Turdag: 1 november.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Allmänt: Nu kan du koppla av och njuta av att du är ledig. Du är sugen på att upptäcka nya saker. Upplevelser från sådant du gör hemma eller på resor, ger din nyttiga kunskaper.

Kompisar & nöjen: Mycket tyder på att du träffar någon som kan bli en schysst kompis. Om personen är blyg, så tveka inte att ta första steget. Ta ut svängarna om du klär ut dig på halloween.

Kärlek: Planeternas position tyder på att du kan förvänta dig mycket romantik. Och kärleken gör dig stark och glad. En häftig dejt väcker heta känslor hos singeln. Fasta relationer känns sexiga.

Bästa flirttipset: Din crush kan inte läsa tankar, väck hens uppmärksamhet och sätt ord på känslorna.

Stjärntecken du passar bäst ihop med: Skorpionen.

Turdag: 2 november.

Läs mer: Kläder, accessoarer och smink – här är enkla outfits till halloween

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Allmänt: Det finns mycket glädje och entusiasm i din tillvaro. En dörr till något intressant öppnas och det är bara att kliva in. Men glöm inte att varva alla aktiviteter med vila.

Kompisar & nöjen: Ditt sociala liv blir lyckat. Stjärnorna spår att du kan få nya kompisar, framförallt om du åker på semester. Tacka ja till en festinbjudan, även om du känner dig osäker.

Kärlek: Du tycks ha tur i kärlek och kan träffa någon du trodde var onåbar. Att ha förmågan att locka sötnosar gör dig upprymd. Men slå på din dragningskraft bara när du menar allvar, så att du inte sårar någon.

Bästa flirttipset: Det är lättare att få kontakt om du släpper loss, är impulsiv och gör roliga saker.

Stjärntecken du passar bäst ihop med: Oxen.

Turdag: 29 oktober.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Allmänt: Du är i ditt sanna element och då stjärnornas påverkan gör dig ovanligt flexibel, får du uppleva ett skojigt lov. I slutet av veckan kan en hemlig fantasi förvandlas till verklighet.

Kompisar & nöjen: Du trivs med andra och det är främst en kompis som du har extra mycket utbyte av. Du gillar också att göra saker på egen hand. En utekväll blir jätterolig.

Kärlek: Romantiken tycks spira, vare sig du är hemma eller på semester. Du som är upptagen känner att er kärlek är äkta. Singeln kan springa på någon som gör ett mycket kärleksfullt intryck.

Bästa flirttipset: Se till att din crush får syn på dig och skapa ögonkontakt. Ingen kan motstå dina sexiga blickar.

Stjärntecken du passar bäst ihop med: Jungfrun.

Turdag: 28 oktober.

Läs mer: 35 frågor som gör att din crush blir kär i dig

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Allmänt: Om du tar några steg utanför din bekvämlighetszon, får du just den kick du behöver för att känna att du lever fullt ut. En annorlunda resa kan bli ett fint minne för livet.

Kompisar & nöjen: Planeternas påverkan gör dig tolerant och du gillar att umgås med olika sorters kompisar. Mycket tyder på att du kan lära känna nya vänner på en fest i helgen.

Kärlek: Starka känslor tycks vara i omlopp. Det händer en sexig grej som väcker heta förhoppningar hos dig. Fasta relationer kan avancera en nivå upp. Och du som är singel ska passa på att flirta mycket.

Bästa flirttipset: Visa att du tror på dig själv och din attraktionskraft. Du får lättare kontakt om du är kaxig.

Stjärntecken du passar bäst ihop med: Väduren.

Turdag: 31 oktober

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Allmänt: Skäm bort dig själv under lovet och göra sådant som känns bra. Du får nya perspektiv på livet och kommer underfund med vad som är viktigt för dig – innerst inne.

Kompisar & nöjen: Du tycks lära känna en person, som inte bara är trevlig att hänga med, utan som också tar fram dina bästa sidor. En halloween-fest gör dig uppåt och du blir ännu mera festsugen.

Kärlek: Ledigheten får fasta relationer att blomstra, även om du reser bort några dagar. Du som är fri har chans att inleda en semesterromans. Är du hemma under lovet, får du veta att du har en hemlig beundrare.

Bästa flirttipset: Slösa med din smittande humor. Att få din crush att skratta med dig är en bra början.

Stjärntecken du passar bäst ihop med: Fiskarna

Turdag: 3 november.

Läs mer: Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Allmänt: En skön lyckokänsla sprider sig inom dig och du tar vara på varje stund. Stjärnorna ger livet flyt och du lägger ner energi på allt du gör. Eventuella resor blir lyckade.

Kompisar & nöjen: Att ställa upp för andra är självklart och du stöttar en kompis som har det tufft. Du kan se fram emot roliga utekvällar och du får chans att glänsa under en fest

Kärlek: Romantiken omsluter dig som en gosig tröja. Singeln kan bli förälskad. Det sker inte plötsligt, känslorna växer fram. Du som är upptagen har en vän som visar sin kärlek i både ord och handling.

Bästa flirttipset: Låtsas inte vara någon annan än den du är. Var dig själv. Du vill ju bli älskad för den du är.

Stjärntecken du passar bäst ihop med: Tvillingarna.

Turdag: 29 oktober.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Allmänt: Nu handlar det om att våga. Säg ja till ett önskeerbjudande, du har alla chanser att göra succé. Se även till att chilla. Att läsa böcker ger dig rätta avkopplingen.

Kompisar & nöjen: Du tjänar på att vara öppen mot nya personer som vill lära känna dig, även om de skiljer sig från ditt vanliga gäng. Du får roligast när du blandar nya och gamla polare.

Kärlek: Amor gör dig på romantisk humör. Du får kärleken att växa genom att både ge och ta. Slösa med varma känslor och ta emot all kärlek du får. En semesterflirt kan bli mer än en kortvarig romans.

Bästa flirttipset: Var positiv. När du ler, smittar din glädje av sig och din crush vill lära känna dig närmare.

Stjärntecken du passar bäst ihop med: Stenbocken.

Turdag: 30 oktober.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Test: Vilken kändis höststil borde du inspireras av?

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

Det borde du klä ut dig till på Halloween – enligt ditt stjärntecken