horoskop så blir våren 2020 för ditt stjärntecken

Horoskop: Så blir din vår 2021

Hur kommer våren 2021 att bli för ditt stjärntecken? Läs ditt horoskop här!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Allmänt: Du får ägna dig åt meningsfulla saker under våren. Det inspirerar dig att sikta högt och vara företagsam, vilket är toppen både för studier och fritidsintressen. Din skicklighet i ett visst ämne imponerar.

Kompisar och nöjen: Stjärnorna gör dig utåtriktad och du hänger gärna med dina kompisar. Nya bekantskaper ger våren en festlig inramning. Mycket tyder på att du och familjen firar påsken på ett väldigt trevligt sätt.

Kärlek: Våren tycks gå i romantikens tecken och Amor bjuder på underbara möjligheter. Fasta förhållanden ger både kärlek och trygghet. Ett överraskande möte kan bli inledningen på en härlig förälskelse för dig som är singel.

Turdagar: 4 mars, 1 april, 25 april och 3 maj.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Allmänt: Det tycks gå väldigt bra för dig och du känner att du har medvind. Engagerade lärare gör det lättare för dig att utveckla dina starka sidor. Även på fritiden står dina talanger i centrum. Påsken blir rolig.

Kompisar och nöjen: Du värderar vänskapen mycket högt. Du har starka band till dina kompisar och när du träffar dem kan du vara dig själv. Ni har kul ihop och ägnar er åt allt från festliga grejer till seriösa samtal.

Kärlek: Det ligger romantik i luften. Kärlekslivet kanske tappar tempo några dagar i mars, men i övrigt ser det lyckosamt ut. Du som är upptagen myser med din älskling. Singeln får vårkänslor och en het romans kan ta fart.

Turdagar: 8 mars, 21 mars, 26 april och 18 maj.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Allmänt: Våren blir både givande och utmanande. Studierna kan kännas jobbiga, men om du lägger in en högre växel, lever du upp till kraven. Du lyckas fint i ett fritidsintresse som ger dig både avkoppling och glädje.

Kompisar och nöjen: Stjärnorna spår att våren blir en härlig brytningspunkt då mycket kan förändras. Vännerna ger dig energi och ni träffas så ofta ni kan. I slutet av april vaknar ditt sug för att festa och roa dig.

Kärlek: Allt pekar på att ju mer handlingskraftig du är i romantiska situationer, desto bättre går det. Planeternas position är extra fördelaktiga i påsk och framåt. Såväl upptagna tvillingar, som singlar, får tur i kärlek.

Turdagar: 1 mars, 16 mars, 6 april och 28 april.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Allmänt: En stark vilja är nyckeln till framgång i skolan och på fritiden. Släpp fram dina drömmar. Fundera över hur du vill att ditt liv ska se ut och vilka förändringar som behövs. En överraskning piggar upp påsken.

Kompisar och nöjen: Dina sociala talanger tycks vara på topp under våren. Dels är du jätterolig att hänga med och dels är du en sympatisk och lojal kamrat. Du och kompisarna festar loss så fort ni får chans till det.

Kärlek: Amor ger början av perioden en romantisk glans som gör dig förälskad. Ett misstag i april kan sticka hål på lyckobubblan för en kort tid, men äkta kärlek övervinner allt och resten av våren blir bekymmersfri och härlig.

Turdagar: 3 mars, 14 mars, 13 april och 22 maj.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Allmänt: Stjärnorna gör dig på hugget, du klarar dina uppgifter med glans och ett uppsatt mål är inom räckhåll. Backa inte för ansvar, du har de förmågor som behövs. Koppla av i påsk, resten av våren blir jäktig.

Kompisar och nöjen: Du och dina vännner är ett tajt gäng som tar vara på de festtillfällen som dyker upp. Gräl kan skapa osämja, men vänskapen överlever och allt blir bra igen mellan er. En ny vän gör entré i maj.

Kärlek: Amor tar ditt känsloliv till nya höjder under våren. I mars är du på flirtigt humör och en kärleksaffär i april kan utvecklas till ett seriöst förhållande. Relationer som redan existerar utvecklas på ett önskvärt sätt.

Turdagar: 10 mars, 28 mars, 20 april och 2 maj.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Allmänt: Var beredd på intensiva månader. Du måste plugga hårt för att nå målen och fritidsintressena kräver också tid och kraft. Våren bjuder förstås även på många trevliga händelser och påsken blir en höjdpunkt.

Kompisar och nöjen: Du tycks ha det som krävs för att skapa djupa vänskapsband och du och vissa vänner är oskiljaktiga. Gemensamma hobbies ökar också samhörigheten. Om stjärnorna vill, kan maj bli en partymånad.

Kärlek: Din charm är gränslös, men kan orsaka svartsjuka i mars, så ta det lite lugnt. April mildrar känslosvallet och du har koll på läget under våren. Singeln kan träffa en ny kärlek. Fasta par kommer ännu närmare varandra.

Turdagar: 5 mars, 23 mars, 17 april och 15 maj.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Allmänt: Skapande aktiviteter är din grej och stjärnorna tipsar dig att framhäva dina konstnärliga sidor i skolan och på fritiden. En festlig upplevelse i påsk ger kompensation för tidigare planer som inte blir av.

Kompisar och nöjen: Vänner är viktiga och du har ett behov av att bli sedd för den du är. Du hänger med kompisar, som liksom du, gillar att prata om viktiga saker. Du föredrar lugna filmkvällar före röjiga fester.

Kärlek: Stjärnorna spår en härlig vår om du låter ditt hjärta vägleda dig i romantiska frågor. Du som är singel kan träffa en goding när du vistas i nya sammanhang och miljöer. Du som är upptagen känner att du har valt rätt.

Turdagar: 11 mars, 29 mars, 18 april och 6 maj.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Allmänt: Stjärnorna ger omväxling och högt tempo. Att vissa uppdrag kan verka krävande är bra, det triggar din tävlingsinstinkt. Mycket tyder på att ett efterlängtat besked ger både trivsel och omväxling i påsk.

Kompisar och nöjen: Bekantskapskretsen är stor och du får möjlighet att hänga med alla sorters människor. Ditt sociala liv blir händelserikt om du släpper loss fantasin och försöker att göra det bästa av situationen.

Kärlek: Amors pilar verkar träffa mitt i prick i mars. En viss person håller sitt löfte och såväl fria som upptagna skorpioner är på romantiskt humör. Resten av våren blir också fin och inga rivaler tycks hota kärlekslyckan.

Turdagar: 21 mars, 10 april, 16 april och 4 maj.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Allmänt: Planeternas position bådar gott och om du själv bidrar med en extra dos energi, blir våren lyckad. Ta vara på alla chanser, visa vad du kan i skolan och på fritiden. Ett samtal i april väcker förhoppningar.

Kompisar och nöjen: Att hänga med kompisarna är det bästa du vet. Och dina vänners sällskap betyder extra mycket för dig under våren. Mycket tyder på att du lär känna en ny och jättetrevlig person under påsklovet.

Kärlek: Vårens ankomst tycks sätta fart på kärleken. I mars kan det hända spännande saker som får ditt hjärta att klappa lite hårdare. April bjuder på ljuv romantisk och en överraskande kärleksförklaring i maj gör dig lycklig.

Turdagar: 2 mars, 31 mars, 11 april och 30 april.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Allmänt: Din utveckling och dina prestationer i skolan är mycket positiva. En trevlig upptäckt i april lyfter fram en dold talang. Du tycks ha motgång i ett fritidsintresse, men ge inte upp, snart går det mycket bättre.

Kompisar och nöjen: Du skiner i kapp med vårsolen och din glada attityd gör dig populär. Vännerna är många, vissa umgås du med på tu man hand och andra är lika nöjeslystna som du. En händelse i maj blir jätterolig.

Kärlek: Din utstrålning lockar och en dröm kan uppfyllas. Perioden startar mysigt och det verkar bli många pussar i påsk. En flirt i maj tycks bli allvarligare än väntat. Härligt för singeln, men knepigt för dig som är upptagen.

Turdagar: 26 mars, 2 april, 29 april och 1 maj.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Allmänt: Din ambition ger dig fint flyt i skolan, speciellt i favoritämnena. Ett av dina fritidsintressen får en nystart i slutet av mars. Vill du ändra på något i din tillvaro så är det läge att passa på i april.

Kompisar och nöjen: Dina sociala kontakter fördjupas. Du och polarna ser livet från den ljusa sidan och försöker att hitta på trevliga saker. Mycket tyder på att du möter en tvillingsjäl i samband med påskfirandet.

Kärlek: Tidigare upplevelser i vår får kärleken att slå ut i full blom nu. Färska romanser blir stabilare och redan existerande relationer blir hetare. En nyhet i april kan oroa, men snart märker du att den faktiskt gynnar dig.

Turdagar: 13 mars, 5 april, 15 april och 8 maj.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Allmänt: När ett stressmoment i sa möjligheter.

Kompisar och nöjen: Du tycks ha störst utbyte av vänner som delar dina värderingar. Påsklovet blir mycket roligare än du trott. Ett försök att skilja dig och en vän åt i maj lyckas inte. Er vänskap är starkare än så.

Kärlek: Att flirta vilt är inte din grej i vår. Du söker sann kärlek som grundar sig på kamratskap. Det verkar också som att vänskap övergår i kärlek i april. Då fördjupas också fasta relationer. I maj kan romantiska mål uppnås.

Turdagar: 12 mars, 30 mars, 9 april och 25 maj.

Relaterade artiklar
Månadshoroskop – Så blir mars 2021 för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken