horoskop så blir våren 2020 för ditt stjärntecken

Horoskop: Så blir din vår 2020

Hur kommer våren 2020 att bli för ditt stjärntecken? Läs ditt horoskop här!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Allmänt: Våren blir intensiv. Eftersom du är peppad att testa dina gränser i skolan, så kan du räkna med fina resultat. Du klarar av en stor utmaning i mars och tar ett steg framåt. En händelse i påsk gör dig glad.

Kompisar och nöjen: Dina vänner betyder mycket för dig. Du är poppis

och du har alltid trevliga personer att hänga med. Ett gemensamt intresse stärker en vänskapsrelation. Under våren roar du dig rejält med kompisarna.

Kärlek: Stjärnorna spår att du har chansen att välja just den väg som leder till sann kärlek under våren. Om du varit tveksam tidigare, så vet du vad du vill nu. En romantiskt ögonblick i april ger lycka som varar länge.

Turdagar: 26 februari, 27 mars, 5 april och 28 april

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Allmänt: Stjärnorna spår att du blir framgångsrik, både i skolan och på fritiden. Du får chansen att visa vad du kan och du tar ansvar för din egen utveckling. Ett miljöombyte i påsk ger dig extra energi.

Kompisar och nöjen: Du är utåtriktad och engagerad i dina kompisar. Din vilja att ställa upp för dina vänner är stor. I april får du möjligheten att lära känna nya polare, som är härliga att gå ut och roa sig med.

Kärlek: Amor förstärker din charm och du har lätt för att attrahera godingar. Samtidigt är du mån om din frihet och håller tillbaka dina känslor en smula. Ett romantisk äventyr i slutet av april väcker din lust att älska till hundra procent.

Turdagar: 21 februari, 5 mars, 23 mars och 16 april.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Allmänt: Du är nyfiken och söker hela tiden nya upplevelser. Det händer spännande saker i skolan och du utvecklas på ett positivt sätt. Ladda batterierna i påsk, eftersom det är mycket på gång under resten av april.

Kompisar och nöjen: Planeternas position stärker din självkänsla och dina vänner ser upp till dig. Du hittar på roliga saker att göra ihop med dina kompisar.

Kärlek: Romantiska vårvindar sveper med dig i en härlig dans. Din kärlekskurva stiger brant i mars. Mycket tyder på att singeln blir upp över öronen förälskad och kärleksglöden ökar i fasta relationer. April går i romantikens tecken.

Turdagar: 29 februari, 8 mars, 25 mars och 30 april.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Allmänt: Om du satsar seriöst på skolan under våren, lyckas du jättebra. Mycket tyder på att du gör framsteg inom ett fritidsintresse tack vare en dold talang. I påsk släpper du loss din fantasi.

Kompisar och nöjen: Stjärnorna ger dig förmågan att odla vänskap på djupet och flera av dina relationer blir ännu tajtare. Du umgås gärna med några polare i taget.

Kärlek: Stjärnorna spår romantik på hög nivå under våren. Det är viktigt att du låter ditt hjärta visa vägen när du hamnar i valsituationer. Det händer spännande saker som sätter dina känslor i brand i slutet av april.

Turdagar: 28 februari, 15 mars, 1 april och 23 april.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Allmänt: Våren blir spännande. Nyheter i skolan gör underverk för din motivation och det går bra för dig i plugget. Du kan hamna i ett knepig sits i april, men får ordning på läget tack vare din charm och smarthet.

Kompisar och nöjen: Planeternas position gör dig sugen på att roa dig i vår. Så fort det händer något roligt är du och dina kompisar på plats. Eftersom du ger alla en chans, har du lätt för att få nya vänner.

Kärlek: En överraskning i mars påverkar våren på ett romantiskt sätt. I påsk kan din attraktiva förmåga leda till svartsjuka. Men är du ärlig i din kärlek försvinner de negativa vibbarna. Resten av april går i harmonins tecken.

Turdagar: 27 februari, 17 mars, 4 april och 29 april.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

 

Allmänt: Våren ger dig vind under vingarna, du är pigg och företagsam. Det mesta du gör, både i skolan och på fritiden, funkar toppen. Efterlängtade förändringar i mars ger vardagslivet ett lyft.

Kompisar och nöjen: Du kan konsten att få andra att må bra och bidrar till att sammanhållningen är god i kompisgänget. Ni har roligt ihop, trots att det blir en hel del stillsamma häng. Påsken blir mysig!

Kärlek: Mycket tyder på att tempot är högt och kalendern fulltecknad. Så kärleken kan komma i andra hand, även om den förstås finns inom räckhåll. Och det är helt okej för dig. Men Amor bjussar gärna ändå på kärleksfulla stunder.

Turdagar: 22 februari, 14 mars, 31 mars och 22 april.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Allmänt: Stjärnorna ger dig både energi och envishet – en mix som gör dig till en vinnare i skolan. Dessutom får du kraft över att ta dig an en hobby på ett imponerande sätt. Ett besked i april väcker glädje.

Kompisar och nöjen: Du är omtyckt och hamnar ofta i händelsernas centrum. Dina kompisar ger dig trygghet och nöje och du känner att du alltid kan vara dig själv tillsammans med dem. Påsklovet blir fartfyllt och roligt.

Kärlek: Mycket tyder på att kärleken börjar blomma på allvar i vår. Det händer positiva grejer som stärker din självkänsla och det ger dig framgång i kärlek. Ett efterlängtat svar på en fråga gör dig förhoppningsfull.

Turdagar: 25 februari, 20 mars, 11 april och 27 april.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Allmänt: Planeternas position ger dig en vilja av stål, ingenting tycks kunna stoppa dig. Detta gör underverk för såväl studier som dina fritidsaktiviteter. En pusselbit som faller på plats ger klarhet i en fråga.

Kompisar och nöjen: Att vara en god vän är mycket viktigt för dig och det gör dig till en eftertraktad kompis. Ditt sociala liv tycks mogna under våren. Du håller förstås fast vid dina gamla polare och får också nya vänner.

Kärlek: Livet leker, du älskar och dina känslor är besvarade. Du som är singel kanske inte binder dig vid någon, men flirtar gärna och ofta. April verkar bli en romantisk höjdare och räkna med många pussar i påsk.

Turdagar: 9 mars, 24 mars, 6 april och 23 april.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Allmänt: Släpp loss din fantasi och våga tänk nytt och annorlunda. Det öppnar nya dörrar både i skolan och på fritiden under våren. Men stressa inte för mycket och ta inte på dig för många uppgifter, du måste koppla av också.

Kompisar och nöjen: Det verkar som om du, vid sidan av dina gamla kompisar, knyter bekantskap med en person som kommer att betyda mycket för dig. En viss fest i april blir mycket roligare än väntat.

Kärlek: Mycket tyder på att Amor tar med dig på en spännande berg- och dalbana i kärlekens tecken, under våren. Känslorna kan pendla upp och ner, men du har aldrig tråkigt. Och du, i påsk kan en romantisk önskning gå i uppfyllelse!

Turdagar: 11 mars, 28 mars, 2 april och 18 april.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Allmänt: Positiva förändringar och smarta tankar gör att du trivs finfint i skolan och imponerar på dina lärare. Du kan oroa dig över en viktig grej på fritiden, men är du förberedd går allt bra.

Kompisar och nöjen: Du har många bekanta, men mycket tyder på att du helst umgås med dina nära vänner under våren. En annorlunda fest påverkar dig på ett positivt sätt. Påsklovet bjussar på flera roliga saker.

Kärlek: Följ ditt hjärta och visa dina känslor i vår. Och även om du hamnar i en knepig valsituation, så kan inget gå fel, så länge du är ärlig mot dig själv. I april tycks kärlekslivet gå in i en lugn och behaglig fas.

Turdagar: 25 februari, 1 mars, 18 mars och 8 april.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Allmänt: Enligt stjärnorna tycks det bli en minnesvärd vår. Du får chansen att visa framfötterna i skolan, tack vare bra lärare som ser dig och dina starka sidor. I mars kommer du uppleva något utöver det vanliga.

Kompisar och nöjen: Du vill göra skillnad och trivs ihop med kompisar som är lika engagerade och diskussionslystna som du. En återförening med en kompis från förr blir trevlig. Du tar ut svängarna med dina vänner under påsklovet.

Kärlek: Mars tycks bli en romantisk månad, då vad som helst kan hända. Ett dumt missförstånd kan skapa trassel i april. Men ärlig och tydlig kommunikation trollar bort alla tvivel och kärlekslågan tänds igen.

Turdagar: 28 februari, 3 mars, 22 mars och 7 april.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Allmänt: Du får mycket beröm i skolan om du satsar på att leva upp till de krav som ställs. Fritiden känns omväxlande och du hinner koppla av. Du övervinner ett hinder i april tack vare ditt goda förnuft.

Kompisar och nöjen: I vår släpper du loss och njuter av tillvaron. Kompisarna kommer i första hand och ni har alltid roligt, vad ni än hittar på. Det blir full fart i mars och om du själv fixar en fest, blir den lyckad.

Kärlek: Amor ger stadga åt kärleken och du känner dig lycklig och trygg. Du inser äntligen att någon du misstänkte för att vara en rival, inte alls är en konkurrent. I påsk förverkligar du en dröm om du tar egna initiativ.

Turdagar: 20 februari, 12 mars, 26 mars och 19 april.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?

Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Välj en outfit och se vilken stil du ska bära 2020