Sommarhoroskop 2020

Horoskop: Så blir din sommar 2020

Hur blir sommaren 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och här är svaret!

Frida TV: Lär dig mer om horoskop här

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Kärlek: Utsikterna ser goda ut. Amor sätter fart på känslorna i juni. En het flirt i juli kan utvecklas till något större. I början på augusti inträffar det något coolt som gör dig till en romantisk vinnare.

Kompisar/nöjen: Du dras till personer som delar dina intressen. Och du tycks träffa nya vänner genom en rolig aktivitet. Ett rykte kan strula till det i slutet av sommaren, men vänskapen segrar.

Allmänt: Sommaren tycks bli lyckad. Stjärnorna bjussar på omväxling och du får möjlighet att koppla av. En skojig upplevelse i juli blir en höjdare.

Turdagar: 28 juni, 1 juli, 22 juli, 8 augusti och 18 augusti.

Bästa flirttipset: Var framåt och pratsam – men visa också att du kan lyssna.

Du passar bäst ihop med: Skytten.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Kärlek: Om du visar dina sanna känslor tycks midsommarhelgen inleda en romantisk tid och kärleken bildar en röd tråd i ditt liv. En överraskning i juli gör dig nöjd. Kärleksplaner kan fullbordas i augusti.

Kompisar/nöjen: Relationer betyder mycket. Du håller fast vid gamla polare och får också nya vänner. Du tycks vara mest utåtriktad och nöjessugen i juli. I augusti växer en speciell vänskap.

Allmänt: Solen stärker dig och en ny hobby ger tillvaron mening. Roliga utflykter piggar upp. En händelse i slutet av sommaren ökar förståelsen för utsatta.

Turdagar: 30 juni, 5 juli, 14 juli, 28 juli och 10 augusti.

Bästa flirttipset: Låt hjärtat tala och våga gå mot strömmen.

Du passar bäst ihop med: Kräftan.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Kärlek: Amor ger lycka åt dig som är tvilling. I juli verkar härliga möjligheter öppna sig och en hemlig dröm kan förverkligas. Såväl spirande romanser som fasta förhållanden tycks fördjupas i augusti.

Kompisar/nöjen: Juni är en bra tid för vänskap och du träffar en god vän du inte sett på länge. Du och en polare kommer närmare varandra i juli. Nöjeslivet får en uppsving i slutet av sommaren.

Allmänt: Något du har längtat efter blir av i juni. Längre fram är det viktigt att du är dig själv och följer ditt samvete. Räkna med fart och fläkt i augusti.

Turdagar: 19 juni, 29 juni, 10 juli, 12 augusti och 22 augusti.

Bästa flirttipset: Signalera med blicken att du är attraherad.

Du passar bäst ihop med: Lejonet.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Kärlek: Stjärnorna spår att ett äventyr får kräftans hjärta att klappa hårdare i midsommar. Efter lugna och harmoniska julidagar, tycks ditt kärleksliv gå in i en intensiv och spännande fas i augusti.

Kompisar/nöjen: Din sociala kompetens tycks vara på topp i sommar och du är populär. Nya semesterkontakter ska du definitivt vårda och hålla fast vid. Augusti blir en extra rolig månad.

Allmänt: Ett besked i juni gör dig nöjd. Juli tycks bli minnesrikt och en speciell händelse stärker din miljökänsla. Mysiga augustidagar laddar batterierna.

Turdagar: 25 juni, 4 juli, 31 juli, 5 augusti och 17 augusti.

Bästa flirttipset: Slösa med din humor och få din crush att skratta.

Du passar bäst ihop med: Oxen.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Kärlek: Sommaren tycks gå i kärlekens tecken. Inga moln skuggar din lycka i juli. Stjärnorna stärker din utstrålning i augusti. Tempen stiger i fasta relationer och singeln kan inleda en ljuv romans.

Kompisar/nöjen: Midsommarhelgen blir startskottet för en festlig sommar. Du hänger med gamla polare och är öppen för nya bekantskaper. Ett evenemang i augusti blir lyckat och minnesvärt.

Allmänt: Stjärnorna gör dig extra engagerad i en hobby. I juli tycks du och en kompis sjösätta ett projekt. En utmaning i augusti kan kännas pirrig, men allt går bra.

Turdagar: 22 juni, 27 juni, 8 juli, 24 juli och16 augusti.

Bästa flirttipset: Uppriktiga komplimanger från dig kan ingen motstå.

Du passar bäst ihop med: Tvillingarna.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Kärlek: Romantiken tycks värma skönt. Kärlekslivet är lättsamt i juni och glöden ökar i juli. Ett möte eller samtal i augusti ger dig en djupare syn på kärleken och du är beredd att satsa mer seriöst.

Kompisar/nöjen: Planeterna gör dig nöjeslysten och midsommarhelgen blir rolig. Din glada attityd förstärks i juli och du har många vänner. En ny bekant ger glans åt slutet av sommaren.

Allmänt: I juni varvar du ner och samlar energi inför en aktivitet i juli då du kan lära dig något nytt och praktiskt. I augusti blir du sugen på att besöka andra platser.

Turdagar: 18 juni, 1 juli, 15 juli, 3 augusti och 14 augusti.

Bästa flirttipset: Ha ett öppet kroppsspråk och visa dina känslor.

Du passar bäst ihop med: Skorpionen.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Kärlek: Amor tycks ge sommaren ett sagolikt och sensuellt lyft. Din charm leder till romantiska framgångar i juli. I augusti är godhjärtade ord och handlingar från din sida nyckeln till kärlekslycka.

Kompisar/nöjen: Trevliga nöjeskvällar i juni triggar i gång din sällskapliga sida. Om semestrar skiljer dig från polarna, får du snabbt nya kompisar. En återförening i augusti blir fin.

Allmänt: Spännande intryck som väcker tankar präglar din sommar. Du suger åt dig nya kunskaper och trivs superbra med tillvaron. Ett svar i augusti gör dig lycklig.

Turdagar: 21 juni, 27 juni, 9 juli, 25 juli och 12 augusti.

Bästa flirttipset: Le och småprata med din crush om gemensamma intressen.

Du passar bäst ihop med: Vattumannen.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Kärlek: Kärlekslivet tycks vara i balans och du har koll. Heta kärlekstecken i juni gör dig lycklig. Amor sprider sexiga vibbar och din utstrålning är lockande. Romantiken verkar vara på topp i augusti.

Kompisar/nöjen: Räkna med festliga kvällar i juni. Du har många polare och skulle du bli osams med någon, löser kompromisser strulet. Ett delat intresse kan ge en ny vän i augusti.

Allmänt: Din upptäckarlust berikar tillvaron. Besök på nya platser under semestern ger bra erfarenheter. I augusti gör du framsteg tack vare din tävlingsinstinkt.

Turdagar: 16 juni, 24 juni, 6 juli, 21 juli och 7 augusti.

Bästa flirttipset: Försök att se avslappnad och självsäker ut, även om du är nervös.

Du passar bäst ihop med: Jungfrun.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Kärlek: Du kan se framemot en skön sommar. Kärleken ger dig glädje utan att ta energi. En flirt i juli gör dig på gott humör. I augusti tycks fasta relationer få en nytändning och singeln kan bli förälskad.

Kompisar/nöjen: Stjärnorna spår att det blir full fart med kompisarna, främst i juni och augusti. En vän visar sin lojalitet i juli. Du håller en semesterbekantskap vid liv tack vare sociala medier.

Allmänt: Var öppen för nya intryck. En rolig grej du råkar på i juni ger förströelse länge. Spännande planer blir verkliga i juli. Du fixar ett viktigt uppdrag i augusti.

Turdagar: 23 juni, 13 juli, 26 juli, 4 augusti och 13 augusti.

Bästa flirttipset: Var lite busig och gör spontana saker så att du märks.

Du passar bäst ihop med: Väduren.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Kärlek: Stjärnorna spår en romantisk midsommar. Heta känslor förgyller juli. Du som är upptagen känner dig som nyförälskad och singeln inleder en härlig flirt. Kärleken går in i en lugn fas i augusti.

Kompisar/nöjen: Sommaren blir rolig och du hänger främst med dina närmaste kompisar. I juli delar du och en kamrat en fin upplevelse. Det blir en hel del fester i slutet av sommaren.

Allmänt: Det blir en mix av skön avkoppling och trevliga upplevelser. I juli kan det hända något bra som tar fram en dold talang. En oväntad seger i augusti gör dig nöjd.

Turdagar: 26 juni, 11 juli, 30 juli, 6 augusti och 20 augusti.

Bästa flirttipset: Ta initiativet och våga gå fram och säg hej. Det bryter isen.

Du passar bäst ihop med: Fiskarna.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Kärlek: Ditt kärleksliv tycks ta ett rejält kliv i rätt riktning. Amor ger dig kärleksframgångar i midsommar och de heta känslorna fördjupas i juli. Seriösa vibrationer skapar trygghet i augusti.

Kompisar/nöjen: Ett nytt tänk skapar nya sociala arenor och underhållning. Din optimism gör dig omtyckt och du trivs toppenbra. Du är extra sällskaplig i slutet av sommaren.

Allmänt: Sommaren börjar bra och du kan äntligen ta det lugnt. I juli gör du stora framsteg i ett fritidsintresse. En upplevelse i augusti blir extra rolig om du tar egna initiativ.

Turdagar: 27 juni, 18 juli, 29 juli, 1 augusti och 19 augusti.

Bästa flirttipset: Få hen att känna sig speciell och var retsam på ett snällt sätt.

Du passar bäst ihop med: Vågen.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Kärlek: Amor gör dig på romantiskt humör och du har lätt för att skapa kärlekskontakt. En semesterromans kan bli mycket seriösare än väntat. Augusti tycks bli extra het, du älskar och blir älskad tillbaka.

Kompisar/nöjen: Du har vänliga vibbar och i juni blir du sams med en rival. Din schyssta attityd fördjupar vänskapsband och du knyter även nya. Tiden innan skolstarten blir fartfylld.

Allmänt: Det tycks hända viktiga saker i sommar. Stjärnorna tipsar dig att leva ut en dröm i juli. I augusti lever du upp till de höga förväntningar som ställs på dig.

Turdagar: 20 juni, 26 juni, 17 juli, 27 juli och 11 augusti.

Bästa flirttipset: Skapa kontakt genom att skicka flirtiga emojisar.

Du passar bäst ihop med: Stenbocken.

Läs mer:

Så är du som person – enligt ditt stjärntecken

Kändisarna du passar bäst ihop med – utifrån ditt stjärntecken

Test: Vilken kändis midsommarstil borde du inspireras av?

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Priscilla Du Preez/Unsplash