HIMMEL_TOPP_HOST

Horoskop: Så blir din höst 2019

Hur kommer hösten att bli för dig 2019? Läs ditt hösthoroskop här!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Allmänt: Stjärnorna ger positiv energi, du lägger tid och kraft på skolan och det ger fint resultat. Tack vare din fantasi blir fritiden rolig. Du har mycket på gång i december och livet leker.

Kompisar & nöjen: Din livsglädje gör dig poppis. Det verkar som om du får en ny polare under höstlovet. I november kan skvaller skapa osämja mellan dig och en kompis. Men er starka vänskap överlever.

Kärlek: Mycket tyder på att en laddad kärlekssituation i oktober innebär att du måste göra ett val som kräver en hel del eftertanke. En oväntad händelse piggar upp i novembermörkret. Mysig romantik som gör dig på gott humör i adventstider.

Turdagar: 30 september, 12 oktober, 18 november och 4 december.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Allmänt: Du möter hösten med entusiasm, din ork håller i sig hela terminen och du lyckas bra i skolan. Höstlovet bjuder på något extra roligt. Du verkar ha en hel del goda idéer som sjösätts i november.

Kompisar & nöjen: Dina vänner betyder mycket för dig och det verkar som om du och en kompis kommer varandra ännu närmare i oktober. Planeternas påverkan gör dig väldigt social i november och det tycks bli en festlig tid.

Kärlek: Amor skapar romantiska vibrationer under större delen av perioden. Men se upp för svartsjuka i oktober. Men som den envisa person du är låter du inte detta stoppa dig och kärleken tar fart igen. December blir en passionerad månad.

Turdagar: 25 september, 4 oktober, 27 november och 13 december.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Allmänt: Ett genombrott i skolan i början av hösten ökar din motivation och ger dig beröm. I oktober får du en chans att visa ditt miljöengagemang. Höstlovet tycks bli omväxlande och kul.

Kompisar & nöjen: Stjärnorna spår fart och fläkt, du är ännu mer sällskaplig än vanligt och har många kompisar att hänga med. Du roar dig under helgerna och en fest runt Lucia kan bli jättelyckad.

Kärlek: Vackra kärleksdrömmar kan bli verklighet i oktober. De heta känslorna håller i sig och trollar fram ditt allra mest kärleksfulla sätt, när novemberdimmorna drar in. Var beredd på romantiska överraskningar ju närmare julen vi kommer.

Turdagar: 8 september, 25 oktober, 13 november och 23 december.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Allmänt: I oktober har du koll på läget. Du gör bra i från dig i skolan och har roligt på fritiden. Höstlovet ger dig en energikick. Bortsett från en liten svacka i början av december, får du medvind.

Kompisar & nöjen: Hösten börjar lovande med flera biobesök och hålligång på helgerna. I november stärks vänskapen mellan dig och en kompis. Håller du dig framme, blir dagarna runt Lucia minnesvärda.

Kärlek: Romantiken bildar den röda tråden i din tillvaro. Du vill ha någon att älska hett och uppriktigt och det är viktigt att du lyssnar till ditt hjärta. December tycks bli höjdpunkten på din kärlekshöst och du inser att du satsat rätt.

Turdagar: 1 oktober, 6 november, 23 november och 27 december.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Allmänt: Du tycks få en rivstart i plugget och även om skolan är krävande känns det bra. Din energikurva pekar uppåt under höstlovet som blir trevligt. Du lyckas med en viktig sak i december.

Kompisar & nöjen: Din charm gör dig omtyckt och du trivs ihop med polarna under hela hösten. Kanske bör du dra ner på tempot i november, så att du orkar med allt kul som händer runt lucia och julen.

Kärlek: Planeternas position lägger en grund för uppriktiga och romantiska känslor och kärleken är något högst allvarligt för dig i höst. Det tycks inträffa något särskilt underbart i november. Resten av perioden blir fylld av lugn harmoni.

Turdagar: 27 september, 7 oktober, 1 november och 9 december.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Allmänt: Du känner dig redo för storverk i skolan och dina prestationer impar på omgivningen. Var beredd på att det kan hända spännande saker på fritiden i november. Julen blir en lycklig tid.

Kompisar & nöjen: Det är viktigt för dig att ha kompisrelationer som går på djupet. Och om du tar första steget under höstlovet kan du träffa en tvillingsjäl. Runt lucia ger vännerna kraft och glädje.

Kärlek: Stjärnorna spår att hösten går i kärlekens tecken. Oktober blir härligt romantiskt och en extra kärlekskick under höstlovet gör dig lycklig. Framgångarna tycks hålla i sig och en händelse under julhelgen, lovar gott inför framtiden.

Turdagar: 15 oktober, 20 oktober, 10 november och 17 december.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Allmänt: Dina talanger och intressen ger dig fördelar i skolan och på fritiden. Din nyfikenhet växer i oktober och du har lätt för att ta in kunskaper. Fint beröm väntar i slutet av terminen.

Kompisar & nöjen: Stjärnornas påverkan gör dig på festhumör och du roar dig mycket ihop med kompisarna. Nya kontakter intresserar dig och ditt umgänge utökas under höstlovet. En julfest blir jätterolig.

Kärlek: Svartsjuka kan krångla till det för dig i början av hösten. Men är du ärlig och inte leker med andras hjärtan, lägger sig dramatiken ganska snart. I november får kärleken nytt bränsle och året verkar sluta på ett mycket romantiskt sätt.

Turdagar: 26 september, 29 oktober, 4 november och 31 december.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Allmänt: Rutiner och struktur ger skolarbetet en skjuts i början av hösten. En hemlig dröm kan förverkligas under lovet. Gör du ditt allra bästa under hela perioden, får du cred för det i december

Kompisar & nöjen: Du har en rolig och social höst framför dig. Mycket tyder på att du lär känna en lite annorlunda person i oktober. Tacka ja till en fest runt lucia. Du får garanterat jätteroligt.

Kärlek: Kärleken spelar en viktig roll i din tillvaro. Och om du inte bara fogar dig efter andra, utan även bestämmer själv, blir det en behaglig höst. Kärleksglöden ökar under hösten och när julen närmar sig tycks romantiken vara på topp.

Turdagar: 2 oktober, 13 oktober, 30 november och 26 december.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Allmänt: Stressa inte i skolan i början av hösten, du behöver din energi för utmaningar längre fram. Tack vare din spontanitet blir höstlovet en upplevelse. Nya intryck piggar upp i december.

Kompisar & nöjen: Att hänga med kompisarna ger dig kraft och livsglädje. Du är sugen på att partaja och ser till att alltid ha något roligt på gång. November blir en rolig månad som lyser upp hösten.

Kärlek: Oväntat romantik ger din höst en het start. Stjärnornas påverkan gör dig extra charmig i oktober och du har tur i kärlek. Samtidigt är inte kärleken en lek för dig. Du ser seriöst på relationer och känslorna fördjupas i november.

Turdagar: 10 oktober, 31 oktober, 16 november och 1 december.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Allmänt: En seriöst satsning på skolan i början av hösten, gynnar dig under hela perioden. I oktober leder din intuition dig rätt. Säg adjö till oviktiga saker i december och välkomna framtiden.

Kompisar & nöjen: Du dras till polare som delar dina åsikter. Under höstlovet träffar du någon som får dig att blomma upp. Halloween blir starten på en festlig period och december bjussar på myspys.

Kärlek: Du söker trygghet spetsad med het kärleksglöd och mycket tyder på att din önskan går i uppfyllelse. I november känner du dig säker på att din kärlek är besvarad och att inga rivaler hotar din lycka. Heta känslor får julen att glittra

Turdagar: 29 september, 3 november, 11 november och 22 december.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Allmänt: Ambitiöst och självständigt arbete redan från början, ger dig framgång i skolan. En lyckoträff i oktober ger fördelar. Höstlovet blir lättsamt. En stor uppgift runt lucia gör dig nöjd.

Kompisar & nöjen: Din lojalitet i hösten stärker vänskapsbanden. I början av perioden föredrar du att umgås med polarna i ett lugnt tempo. Efter höstlovet ökar ditt sug för att partaja och december går i festandets tecken.

Kärlek: Starka känslor inleder hösten. Du lockas av kärleken, men månar samtidigt om din personliga frihet. I adventstider tycks Amor uppfylla en het önskan. Romantiken får fasta konturer i jul och under nyårshelgen bubblar lyckan inom dig.

Turdagar: 9 oktober, 26 oktober, 29 november och 7 december.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Allmänt: Stjärnorna spår ett positivt synsätt ger dig medvind i skolan i höst. Undvik impulsiva beslut i oktober. Höstlovet tycks bli aktivt. Ett möte i december lockar fram dolda styrkor hos dig.

Kompisar & nöjen: Hösten blir omväxlande. Det blir både fullt ös med många kompisar och lugna träffar över en fika. Hjälp en utsatt polare i oktober. I december varvar du fester med mysiga hemmakvällar.

Kärlek: Hösten börjar romantiskt. Om du visar dina känslor i oktober får du ett härligt gensvar. Ge inga löften i november som kan vara svåra att hålla. I slutet av året tycks kärleken fördjupas och Amor ger dig en trygg grund att stå på.

Turdagar: 17 oktober, 7 november, 28 november och 24 december.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Test: Vilken kändis höststil borde du inspireras av?

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

Det borde du klä ut dig till på Halloween – enligt ditt stjärntecken